Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה 95 אפשרויות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.. רציתי רק לשאול מה אפשר להוסיף לאימפרזה שנת 95 באופן מכני איך אפשר לשפר את המנוע עם בכלל? וכמה עולים השיפורים שתדברו אליהם... תודה...

פורסם
שלום לכולם.. רציתי רק לשאול מה אפשר להוסיף לאימפרזה שנת 95 באופן מכני איך אפשר לשפר את המנוע עם בכלל? וכמה עולים השיפורים שתדברו אליהם... תודה...

מה אפשר? כמעט הכל

מה שאני לא מבין זה למה בחרת להתחיל מהמנוע ?

מה לגבי בלמים\בולמים\שילדה וכו' ?

המנוע צריך להיות פחות או יותר הדבר האחרון שצריך לגעת בו.

נ.ב

את היכולות של הרכב במצב הנוכחי שלו כבר מיצית ?

:roll:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מה אפשר? כמעט הכל

נ.ב

אני לא בטוח שהוא התכוון אימפרזה טורבו...

פורסם

את יכולות הרכב דיי מיצתי כבר אני חושב.... הגעתי איתה למהיריות עצבניות (180-190) רציתי לדעת בכלל איך אני מתחיל את תהליך "השיפור" כם זה בבלמים או משהוא כזה אני ממש לא יודע... סתם אמרו לי שים פילטר אויר פתוח אגזוז זרימה חופשית והייתי מעוניין לדעת כמה הם עולים..... לכול הקטע של בולמים ושיפורי פלדה אין לי כסף....

בקיצור מה אני יכול לעשות עם 5000? גם חיצוני וגם פנימי.... שוב תודה...

עוד משהוא ( אל תשכחו לענות לי אל השאלה לפני זאת!!) האם אגזוז זרימה חופשית בעצם מאלץ יותר את המנוע וגורם לנצק כולשהוא אחריי זמן מסויים?

פורסם

מה אפשר? כמעט הכל

נ.ב

אני לא בטוח שהוא התכוון אימפרזה טורבו...

אני בטוח שהוא לא.

אז מה ? אתה חושב שילד שקיבל עכשיו רישיון כבר מיצה את כל יכולות הרכב ?

פורסם
את יכולות הרכב דיי מיצתי כבר אני חושב.... הגעתי איתה למהיריות עצבניות (180-190) רציתי לדעת בכלל איך אני מתחיל את תהליך "השיפור" כם זה בבלמים או משהוא כזה אני ממש לא יודע... סתם אמרו לי שים פילטר אויר פתוח אגזוז זרימה חופשית והייתי מעוניין לדעת כמה הם עולים..... לכול הקטע של בולמים ושיפורי פלדה אין לי כסף....

בקיצור מה אני יכול לעשות עם 5000? גם חיצוני וגם פנימי.... שוב תודה...

עוד משהוא ( אל תשכחו לענות לי אל השאלה לפני זאת!!) האם אגזוז זרימה חופשית בעצם מאלץ יותר את המנוע וגורם לנצק כולשהוא אחריי זמן מסויים?

"שלום אני רוצה לשפר את המנוע במכונית שלי. יש לי בשביל זה 20 אלף שקל.

ואל תציעו לי שיפורים אחרים במכונית כי בשביל זה אין לי כסף."

אם מישהו מסכים לעזור לך לסכן את עצמך ואת סביבתך - שיבושם לו.

אני לא מתכוון לעשות את זה.

קח את הכסך שלך ותעשה קורסים לנהיגה מתקדמת - זה הדבר הכי משתלם שיצא לך מהכסף !

בהצלחה.

פורסם

בקיצור לא הבנתם אותי נכון אני רוצה לשפר דברים קטנים כמו את נשימת המנוע בעזרת פילטר אויא פתוח ולשים אגזוז זירמה חופשית... לא לשפר את המנוע ולהתחיל לעלות לו את הכ"ס רק דברים קטנים שיגרתיים כאלה אני רוצה בעיקרון זה מחירים... שמעתי משהוא כאגזוז עולה 1500 משהוא טוב... פילטר אויר ב300+- אז תעזרו לי פליזזזז ועוד שאלה קטנה בקשר לנאונים באוטו בישביל חבר אותם שמעתי צריך משהוא לקנות נגדים ודברים כאלה עם כן אז תסבירו לי איך והיה אינ קונה אותם. תודה...

פורסם
בקיצור לא הבנתם אותי נכון אני רוצה לשפר דברים קטנים כמו את נשימת המנוע בעזרת פילטר אויא פתוח ולשים אגזוז זירמה חופשית... לא לשפר את המנוע ולהתחיל לעלות לו את הכ"ס רק דברים קטנים שיגרתיים כאלה אני רוצה בעיקרון זה מחירים... שמעתי משהוא כאגזוז עולה 1500 משהוא טוב... פילטר אויר ב300+- אז תעזרו לי פליזזזז ועוד שאלה קטנה בקשר לנאונים באוטו בישביל חבר אותם שמעתי צריך משהוא לקנות נגדים ודברים כאלה עם כן אז תסבירו לי איך והיה אינ קונה אותם. תודה...

אהה אתה לא רוצה עוד כ"ס, רק לשפר את הנשימה של המנוע...למה לא אמרת קודם ?

אולי כדאי גם שתגדיל את הנפח שלו קצת, לא בשביל יותר כוח חס וחלילה - שיהיה שם יותר מקום, שלא יהיה צפוף אתה יודע...

אולי גם תוסיף טורבו ככה שלא יתאמץ לשאוף אויר...חבל שיתאמץ סתם (ולא בתור שיפור כמובן)

ודע לך שנאון זה לא חוקי.

פורסם

אתה מתחיל לגרום לי לעיוות בזווית של העין. אליעזר בן יהודה בוודאי מתהפך בקברו.

ב-5000 ש"ח אין שום שיפור בעל משמעות שתוכל לתת לאוטו שלך, מלבד להפוך אותו לערסמוביל מצוי. ביותר מזה לא שווה לך לשפר כי זאת פאקינג אימפרזה 1600.

אם בכל זאת לחוץ לך שיפורים - פנה לחנויות השיפורים ובקש מהם "ערסמוביל מייקאובר", הם יבינו למה הכוונה :p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שובם של ילדי החופש ? :roll:

זה יותר גרוע. זה אבולוציה של ילדי החופש. מנטלית הם עדיין בתקופת הבצפר. במציאות יש להם כבר אוטו ואפילו כסף מיותר לבזבז עליו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
שובם של ילדי החופש ? :roll:

זה יותר גרוע. זה אבולוציה של ילדי החופש. מנטלית הם עדיין בתקופת הבצפר. במציאות יש להם כבר אוטו ואפילו כסף מיותר לבזבז עליו...

רוני

טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

באמת ראה לי שאלה אותם ילדים מלפני שנה,שנתיים ואפילו שלוש שעברו תהליך אבולוציוני ....

תיכף הם ישאלו שאלות על צבא :oops:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה לעומת זאת כנראה לא עברת את התהליך האבולוציוני הזה... :p:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מה כולכם צוחקים עליו? כולנו היינו ככה עד כתה ו'

טוב, ידידי היקר. בתקציב כזה אין לך הרבה מה לעשות מכנית וגם קוסמטית ביחד. אז תצטרך להמתקד בתחום אחד. מכנית, כל שיפור יאכל לא מעט מהתקציב, ולא יוסיף המון למהירויות העצבניות הרגילות שלך.

אני ממליץ לך על ניאונים לבנים, כסא של רופא שיניים ועץ ריח.

אבל אם אתה רוצה באמת לשים את הכסף במקום טוב - תחליף בולמי זעזועים לרכב שלך, כי רוב הסיכויים שהם לא הוחלפו כבר 9 שנים. כך תרוויח אחיזה טובה יותר ואיכות נסיעה משופרת. ואני מדבר על להחליף לבולמים מקוריים ולא למשהו קשיח ספורטיבי.

חוץ מזה, שים קצת כסף על דיטיילינג - פחחות של כל מיני שריטות חניה, רענון של פסי קישוט ופלסטיקים, ניקוי מקצועי של הריפודים וכו'. תתפלא איך הרכב ייראה חדש אחרי טיפול כזה.

עם מה שנשאר לך בסוף, קנה סט חישוקים קלים סולידי במידה החוקית לרכב שלך.

תאמין לי שתרגיש הרבה יותר בכיף לנסוע על רכב דנדש כמו אחרי פינוקים כאלו.

• תוכן חדש...