Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

אחרי שפירקתי את המחט בלוח שעונים שלי , משום מה היא מתחילה לזייף,

החום מנוע במקום להגיע לחצי הוא מגיע כמעט לקו האדום, הרדיאטור לא מתחמם, בזמן שאני פותח סוויץ, החום עולה ישר לרבע (כשהמנוע קר לגמרי), האם יש שיטה לתקן את זה ? או שיטה להחזיר את המחט בצורה נכונה?

התמונה מלפני הפירוק , המחט עמד מתחת ל C

IMG_3701.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

תפרק את הכיסוי השקוף של לוח השעונים ושיהיה מובר לקונקטורים, תניע את המנוע ותן לו להגיע לטמפ' עבודה עד שהמאוורר יכנס לפעולה ולאחר מכן תוציא את המחט לגמרי ותרכיב אותה על החצי, לאחר מכן תכבה מנוע ופתח סוויץ ותניע ובדוק אם הכיוון נשמר.

שים לב אתה חייב לפרק את המחט מהמנגנון במשיכה ואת המחט אתה מחזיר כשהיא בזווית הנכונה.

פורסם

הבנתי את השיטה,

מה שבעצם צריך לתת חצי סוויץ (שלב אחד לפני ההתנעה) לשים כל מחט במקום שלה והכל ייסתדר

תמונות עם פרוייקט חדש ייעלו בקרוב :)

תודה !

Suzuki Jimny

פורסם

הפרויקט הוא החלפת צבע התאורה בסקלה? אם כן זה בהחלט מעניין.

ביצעתי פרויקט דומה בבלנו שלי. החלפתי לצבע אדום, וזה בהחלט שיפור קוסמטי יפה לעין.

בהצלחה, מחכים לתמונות:wink:  

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
לבן לדעתי היה יכול להיות ממש יפה.

מסכים!

אין כמו לבן זה יפה לכל רכב.

אם היה אפשר אצלי להחליף צבע תאורה הייתי מחליף.

• תוכן חדש...