Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 307 2006

aalperovich
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב שני לנסיעות לעבודה ( פ"ת - כפ"ס) וראיתי פיגו 307 יד שניה 120,000 ק"מ במחיר של 35 אלף ש"ח

מה דעתכם על הרכב ? האם כדאי להתקדם ולקחת לבדיקה ? המחירון שלו הרשמי 44

תודה

פורסם

הוא רכב משפחתי ממוצע ביותר(לטוב ולרע).

החיסרון המהותי שלו זה תיבת הילוכים לא רגילה. אם הרכב מיועד לנסיעה כמו סבתא, היא מעולה. אם הוא מיועד לנסיעה רגילה ואולי אפילו אגרסיבית, היא קצת משתגעת לפעמים ומגיבה לא כמו שצריך.

במחיר הזה, זה אופציה לא רעה, אבל אתה יש לך עוד הרבה רכבים באותו טווח מחיר ואותו שנתון שחבל להנעל על דגם מסויים, במיוחד עם מגבלה של גיר מוזר. מציע לך לעשות סיבוב על הרכב, ואז לראות אם מתאים לך או לא.

פורסם

ברמת פאר ופינוק כשהפיגו יצאה השוו אותה לגולף [שלדעתי זו מחמאה לא קטנה].

ברמת ניהוג וכיף מנהיגה אני מעדיף את הפוקוסים דור ראשון [פחות או יותר אותו שנתון באותו המחיר].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אכן נסעתי אליה והגיר קצת מוזר ( בולם) אבל לא ממש מפריע לי

השאלה מבחינה מכנית אם זו לא טעות והאם במחיר של 35 שווה לקנות ( ביותר אני לא...)

תודה

פורסם

אני יודע של-307 יש שם לא כל כך טוב בשוק אבל האמת רחוקה מזה. ל-307 יש רמת אמינות סבירה, במיוחד במודלים האלו שכבר נפתרו מרוב בעיות האמינות שהיו קשורות לגיר האוטומטי.

תיקח את הרכב לבדיקה במכון בדיקה ובמוסך שמתמחה ברכבים האלו. תבקש היסטוריית טיפולים מלאה ותבדוק שהכל בוצע לפי הספר. אם הכל בסדר, תתקדם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...