Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אם היא באזור ירושלים, יש מורה מדהים שאני יכולה להמליץ עליו - גם בעלי וגם אני למדנו אצלו והוא מלמד איך לנהוג ולא איך לעבור טסט בסבלנות אין קץ!

הוא מלמד על ידני.

שבת שלום,

ליהי

פורסם

לא, מדובר על אזור גבעתיים

קיבלתי כבר המלצות על מורי נהיגה(שירשור אחר).

לצערי החשש של חברתי מונע בשלב זה לשכנע אותה ללמוד

פורסם

תוריד לחץ, תן לטראומת המורה להשכח - ממילא אם היא לא התקדמה איתו, אז כמה שבועות של פסק זמן לא יעשו שום נזק. ולא פחות חשוב שחרדת מורה ספציפי לא תהפוך להיות חרדת נהיגה - אז תן לזה זמן וזה יסתדר.

אגב, לא הייתי ממהרת לעבור לאוטומט - עם מורה סבלני יותר ובעל יכולת הסבר טובה יותר כל המורכבות של נהיגה ברכב עם תיבה ידנית עשויה להיראות לה הרבה יותר מובנת ואפשרית לביצוע!

בהצלחה,

ליהי

פורסם

הכי מסובך לה היה עניין של שילוב ההילוכים, תוך כדי ההסבר על פניה נכונה/בלימה ועוד דברים.

עקב כך אני מתחיל לחשוב שאולי עדיף לה להתחיל ללמוד על אוטומט ולא על ידני ועם הזמן לעבור.

יכל להיות שהחשש שלה הוא מתפעול הרכ ולא משהו אחר.

נשמע כי מכיוון שעדיין לא למדה לפעל את הרכב הדבר מלחיץ אותה.

אפשר לנסות ללמד אותה על רכב אוטומ וכך לראות כיצד היא מגיבה לנושא.

לדעתי האישית במידה והיא רוצה לנהוג ולקבל רשיון נהיגה,

היא צריכה להמשיך ולא להפסיק, במיוחד לא בשלב הזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...