Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה הגיעה אליי הרכב, פיג'ו 306 דיאמנאט 1.6 ידני שנת 97.

עכשיו אחרי חיפוש מקיף הבנתי שאי אפשר למצוא ברכבים כאלה הכל מאה אחוז אז הרכב נקנה עם בעייה של נורות שרופות.

הנורות שרופות בכל הקונסולה של המזגן והאיזור הזה (ממש אין תאורה בכלל)

והנורות בלוח שעונים חלקן שרופות וחלקן עוד עובדות.

רציתי לדעת האם אפשר לסדר את הבעייה הזאת זה נורא מציק בלילה ואם כן מה העלות להערכתם.

האם תיקון של דבר כזה בעייתי מאוד? האם שווה לקחת את הסיכון או שזה עלול לגרום לבעיות נוספות?

אשמח שתפנו אותי למקום מקצועי בעניין הזה באזור ירושלים.

תודה רבה לעוזרים!

נ.ב

שעשיתי סיבוב על הרכב לפני הקנייה והיתה בעייה בלהכניס את הראשון (במהירות של 20 קמ"ש בערך או יותר קצת) האדם אמר לי שפשוט ברכב הזה עד שלא יורדים אל הקו (יש קו בלוח שעונים באזור ה10 קמ"ש) הראשון נכנס אבל בכוח (היתי צריך להפעיל קצת כוח כדי להכניס אותו והוא אמר שמצב כזה יכול להרוס את הגיר) אבל מתחת לזה ההילוך נכנס חלק וגם בעמידה כל ההילוכים נכנסים חלק ללא בעיה ככל (הקלאץ' מעולה) האם זאת בעייה כלשהי או שככה בנוי הרכב?

פורסם

נניח וזה באמת הנורות שנשרפו כי זה מה שנראה לי מה העלות, האם זה מסובך והאם זה כדאי?

ולגבי ההילוכים כמו שציינתי למעלה זה בסדר?

פורסם

קשה להשיג את החלקים הקוסמטיים לרכבים האלה, תנסה את מזלך בפירוקייה... אם תמצא אחד מתאים בכלל

וההילוכים ... זה נשמע כמו קלאץ'

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

לגבי ההילוכים אין סיבה להעביר לראשון במהירות שיותר גבוהה מ20,לכן הוא נכנס קשה,להוריד להילוך ראשון צריך באמת במהירות מאוד נמוכה,אצלי ברכב חדש גם אם מנסים להוריד לראשון במהירות שהיא לא זחילה קצת קשה,ב20 קמ"ש אפשר להישאר בהילוך שני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי החלפת הנורות לא צריכה להיות בעיה לעשות זאת לבד, אצלי ב206 החלפתי כמעט את כל הנורות לבד. נורה כזאת עולה שלוש שקל והיא אמורה לצאת יחד עם הבית שלה ברבע סיבוב.

לגבי הילוך ראשון אכן בכל אוטו ידני יהיה קשה לשלבו מעל ל20 קמ"ש, תקין לחלוטין.

פורסם

אז העניין של ההילוך בסדר, תודה רבה על התשובות הענייניות.

לגבי הנורות- יש מקום טוב באזור ירושלים שיכול להחליף את הנורות גם בלוח שעונים וגם בכל בקונסולה המרכזית (מתגי מזגן וכו׳)

שמעתי שזה קצת בעייה, כמה העלות של כל העניין?

ועוד משהו קטן- שאני בולם אני צריך להפעיל כח על הדוושה יותר מהרגיל כדי לעצור ולדחוף אותה לפנים ממש, האם זה מראה על בלמים גמורים ומה העלות?

פורסם
לגבי החלפת הנורות לא צריכה להיות בעיה לעשות זאת לבד, אצלי ב206 החלפתי כמעט את כל הנורות לבד. נורה כזאת עולה שלוש שקל והיא אמורה לצאת יחד עם הבית שלה ברבע סיבוב.

אתה יכל להסביר בבקשה כיצד החלפת את הנורות בלוח השעונים?

ואם יש לך הסברים בליווי תמונות זה יסייע.

אני זוכרת שלפני מספר שנים כאשר הוחלפו נורות לוח השעונים ברכב,

ניגשתי אל בעל מקצוע בפ"ת אשר החליף אתכל הנורות בלוח אבל לצורך כך

היה צריך לפרק את ההגה כדי להגיע אל לוח השעונים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי מה שאני יודע זה סיפור בגלל זה אני מעדיף לעשות את זה במקום מקצועי, מה העלות של דבר כזה ( כולל נורות באזור הדשבורד מתגי מזגן וכו׳?) יש מקום באזור ירושלים שעושה את זה?

ומה לגבי הבלמים?

פורסם

לפני מספר שנים המחיר שגבו ממני היה בערך 100-150 ש"ח.

הנורות כפי שכתבו לך מאוד זולות, משלמים כאן על העבודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מדובר ב206 01'.

1. הפלסטיק שמקיף את הלוח מחוונים נשלף במשיכה קלה.(תמונה ראשונה מימין.)

2. לאחר מכן מתגלה הלוח מחוונים, בעזרת מפתח כוכב פותחים את הבורג שמוקף בעיגול (תמונה 3 מימין) ושולפים את הלוח מחוונים החוצה.

3. לאחר ששלפת אותו החוצה נתן להפוך אותו(תמונה השמאלית) והחליף את הנורות ע"י רבע סיבוב ואז הן יוצאות עם הבית שלהן (תמונה 2 מימין).

וכל זאת בלי לפרק כלל את ההגה!!

מקווה שעזרתי... ערן.

0306_08z+Peugeot_206_GTi_180+Front_Interior_View.jpg

colour_Change_Dash_bulbs.jpg

p020_1_00.jpg

4h0mlgy3.jpg

פורסם

ערן תודה על ההסבר ועל צירוף התמונות.

ב 206 זה נראה פשוט ביותר.

אבל אם אני לא טועה, בדגם של פותח השרשור יש צורך לפרק את ההגה כדי להגיע אל הנורות

בלוח השעונים.

ל'

פורסם

הנורות בלוח שעונים עוד עובדות פחות או יותר, מה שמציק זה שאין בכלל תאורה באזור הדשבורד (מתגי מזגן וכל האזור הזה אבל השעון עובד) יכול להיות שזה פיוז שרוף, במידה ולא איפה אני יכול לסדר את זה ומה העלות?

• תוכן חדש...