Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C1\פג'ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשאני קניתי רציתי צבע שחור אבל נגמר,

ואז אמרתי שאני אקח לבן וכמובן גם זה לא היה,

למרות שלא יצא לי לראות בצבע לבן שלפי דעתי נראה ממש טוב בתמונות.

בסוף נשאר רק כסוף.

עם כמה ק"מ הרכב ?

so far so good so what

פורסם

הצבע הוא שחור עכבר עם 12.5K על השעון מודל 2011

אוטו במצב ממש סבבה, אני מרוצה מהקנייה במיוחד לאחרונה שהדלק עלה, ככה המכוניות האלה נהיו מבוקשות, מקווה שהמחיר יישמר לי לתקופה הקרובה.

Polo 2012

פורסם

אגב,

מישהו יודע איך אפשר להחליף את הנורה הפנימית C1?

ניסיתי לחפש בספר וגם ניסיתי לחפש איזה פינה שאולי אפשר להוציא את הפלסטיק השקוף, אבל לא מצאתי כלום.

עריכה:

אחרי עוד קצת חיפוש בגוגל, מצאתי את זה:

http://my107.blogspot.com/2007/01/change-your-ceiling-light.html

Polo 2012

פורסם

אם אני לא טועה בסוכנות דורשים באזור ה 400 שקל,הוא לא מזמם באמצע הנסיעה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אני לא טועה רוצים פה בסביבות 500 ש"ח שזה מוגזם לחלוטין,

ולמה שיזמזם ? זה חלק סטנדרטי בהרכבה פשוטה של 5 דקות,

שבארץ כמובן ולא מגיע עם הרכב.

ברמות אבזור שונות של הרכב בחו"ל כנראה זה מגיע מורכב מהמפעל.

זה לא איזה חלק פיראטי שהותאם בחאפריות, אין שום סיבה לזימזום.

so far so good so what

פורסם

במשלוח מחו"ל החלק הזה עולה 200 שקל, מי שרוצה אני אמצא לו את המקומות באינטרנט.

בחברה החלק עולה באמת בסביבות 500 שקל.

לדעתי זה ממש בושה שלא מוכרים את זה יחד עם האוטו.

נראה כאילו שעשו הכל בשביל שהאוטו הזה יהיה זול, אבל בין זה לבין למכור רכב בלי תא כפפות סגור זה ממש בושה.

מאידך, האוטו שופע אזורי איחסון, ככה שאני כבר די ויתרתי על קניה של התא כפפות.

Polo 2012

פורסם

יש מקומות אכסון זה נכון,

אבל עדיין צריך אחד סגור בשביל שחפצים לא יזמינו את הגנב.

הלוא גם אם הקופסה של משקפי השמש ריקה אבל במקום חשוף,

וישברו את החלון במטרה לגנוב זה יהיה חבל.

so far so good so what

פורסם

השרשור לא חדש, אבל אנצל אותו כדי להמליץ גם על ה107.

אני נוסע בעיקר מחוץ לעיר (90אחוז בינעירוני מבחינת ק"מ.למרות שמבחינת זמן נסיעה זה חצי- חצי- ככה זה שמחפשים חניה בת"א) ובצורה לא מדוייקת הצריכה היא 1:18.

הצבעים הכי יפים למכוניות הללו הם - לדעתי- בסדר יורד: שחור, לבן, אפור כהה והכחול המטאלי.

כשאני קניתי לא היתה אופציה של C1 אז נחסכה ממני ההתלבטות אבל אני חייב לומר שאם הסיטרואן תהיה זולה יותר בקצת אין סיבה לא לקנות אותה. הייתי בוחר מבינהם (+ האייגו) רק לפי מי שנראית טוב יותר. אין מבין האחיות הללו, אחת שמנצחת באופן מוחץ:החזית של הפג'ו יפה יותר לטעמי, אבל הפנסים האחוריים והריפודים יפים יותר בסיטרואן.

שאלות לגבי האביזרים שאפשר לרכוש באתרים בחו"ל:

1. האם אפשר לייבא במקום את כל הכיסוי לתא הכפפות רק את הצירים והלשונית? (אם זה באזור ה10-20 דולר אז אפשר לארגן כיסוי ייחודי מאלומניום מוברש).

2. האם מישהו יכול לעזור- או להמליץ על מתקין למתג הדלקת תאורת פנים (ראיתי שמוכרים את המיקרוסוויץ הזה לצד הנוסע. יש גם דימר שמעמעם את התאורה כשסוגרים את הדלת- נראה לי מגניב, אבל לא הייתי רוצה לדפוק את מערכת החשמל).

3. חיפשתי בפורום הכללי המלצות על מתקין לספיריט (המכשיר הסלולרי הקבוע) של פלאפון. האם מישהו יודע אם אפשר לחבר את הספיריט לרמקולים של הרכב כך שאם נכנסת שיחה הרדיו מושתק? האם יש חיבורים מתאימים לזה ברדיו המובנה של ה107 או שצריך עוד מתאמים שקונים לחוד. המלצות יתקבלו בברכה.

יש איזה מועדון של 107/C1 בארץ?

תודה

איתן

פורסם
לגבי האביזרים שאפשר לרכוש באתרים בחו"ל:

1. האם אפשר לייבא במקום את כל הכיסוי לתא הכפפות רק את הצירים והלשונית? (אם זה באזור ה10-20 דולר אז אפשר לארגן כיסוי ייחודי מאלומניום מוברש).

2. האם מישהו יכול לעזור- או להמליץ על מתקין למתג הדלקת תאורת פנים (ראיתי שמוכרים את המיקרוסוויץ הזה לצד הנוסע. יש גם דימר שמעמעם את התאורה כשסוגרים את הדלת- נראה לי מגניב, אבל לא הייתי רוצה לדפוק את מערכת החשמל).

3. חיפשתי בפורום הכללי המלצות על מתקין לספיריט (המכשיר הסלולרי הקבוע) של פלאפון. האם מישהו יודע אם אפשר לחבר את הספיריט לרמקולים של הרכב כך שאם נכנסת שיחה הרדיו מושתק? האם יש חיבורים מתאימים לזה ברדיו המובנה של ה107 או שצריך עוד מתאמים שקונים לחוד. המלצות יתקבלו בברכה.

יש איזה מועדון של 107/C1 בארץ?

תודה

איתן

1. לפי מה שאני יודע לא... זה מגיע כיחידה שלמה, כמובן שחרט אולי יכול לייצר כזאת לשונית אבל המחיר של שעת חרטה אולי תעלה כמו תאריך כזה, ד"א חשבתי לקנות כזה ובשלב זה ירדתי מזה

2. יש לך באתר c1oc. Come חנות שיש שם אם כל מה שאתה צריך, המחיר יחסית יקרה בשביל סוויץ כזה, תוכלו לקנות גם מפירוקיה סוויץ כזה אני לא זוכר של איזה רכב

2.1 רכשתי את הדימר זה ממש שווה זה משעה את התאורה לאחר סגירת הדלת ל10 שניות החיבור פשוט ואין סיכון פשוט מחברים שחור לשחור אדום לאדום אני חיברתי ישירות למחבר ללא חיתוך צמה מקורית.

יש איזשהו מדריך לחיבור סוויץ תאורה דרך הקודן או הנעילה מרכזית אני אחפש אותו.

3. כנס לאתר Brodit.com זה תושבת ללא חירור עולה 20$ בערך וממשל שווה כל אגורה, התקנתי ברכב של החברה שלי אני אשתדל לעלות תמונה רק שים לב לבחור LHD

שזהאומר הגה בצד שמאל

לגבי הmute האופציה לא מוגדרת ברדיו עצמו, יש אפשרות אבל אין את הפקודה בתוכנה של הרדיו אז לכן לא ניתן. עשה כמוני פשוט כבה את הרדיו בזמן שיחה נכנסת לא ביגדיל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קצת עדכונים:

אז היום לאחר 17 יום לערך של שימוש בC1 לאחר תדלוק טנק מלא, קיבלתי צריכת דלק דומה לשל חברנו epiphone, עם 18 קמ"ל, אופי הנהיגה היה די מתון.

אני אישית ציפיתי לקבל יותר באזור ה20, אבל גם זה מצויין.

יש לציין שרוב הנסיעות בוצעו בעיקר באזור ירושלים, ונסיעה אחת לפתח תקווה הלוך חזור.

כמו כן,

ביצעתי היום התקנה ביתית של סט ניקלים לידיות של הרכב, התמונות לפניכן, אני אישית ממש מרוצה. נותן לוק קצת לקשורי לרכב.

הסט נקנה באיביי במחיר של 110 שקל.

IMG_0359.JPG

IMG_0361.JPG

IMG_0363.JPG

IMG_0364.JPG

IMG_0365.JPG

IMG_0366.JPG

IMG_0367.JPG

IMG_0369.JPG

Polo 2012

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הוא נסגר טוב? כי רואים את הבליטה מהמכסה שצריכה להחזיק אותו.

אבא שלי גם חושב לקנות,ההתקנה קלה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...