Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C1\פג'ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז כמו שכתוב בכותרת אני מתעניין לגבי הרכבים הנ"ל, מה יש לכם לספר על הרכבים מבחינת תקלות\מחלות?

המחירים של הטיפולים יקר?

וכל מה שאתם יודעים על הרכב :)

תודה מראש לעונים :-P

Peugeot 107 2012 :-D

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את הC1 לא ניתן לקנות חדשה בגלל טיפשות של משרד התחבורה,אלא רק את התאומה פיגו 107.

הרכב הוא בין הכי חסכונים בקטגורית המיני,בפנים פשוט לא הכול מדופן בפלסטיק,יכולה להסיע רק 4 נוסעים,בתכלס לא צריך יותר בכזה רכב,הגיר הרובוטי דווקא בסדר,בתחילת הנסיעה קצת לא נעים אבל אחרי זה העברת ההילוכים די חלקה כמו מצב מצב הידני מעביר בלי קפיצות.

סך הכול נוחה תחזוקה צריכה להיות זולה המנוע הוא של טיוטה וזה רכב מיני הם נועדו לתחזוקה זולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה :)

אבל שכחתי לציין שמדובר על רכב משומש ורצוי ידני, ראיתי כמה וכמה C1\107 ידניות, השאלה שלי היא אם יש משהו מיוחד (מחלה,בעיה) בזמן הבדיקה של הרכב(הרי לרוב הרכבים יש מחלה כזאת או אחרת, פשוט שאני ידע לאן אני הולך).

תודה :)

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם
אין להם מחלות ידועות.

קח בחשבון שאין פתח איוורור מרכזי ובקיץ אתה תזיע כמו סוס. לשיקולך.

ובתור מישהו שעשה עליה נסיעת מבחן באוגוסט בשיא החום, לקרר את הרכב אחרי שעמד בשמש לוקח...אה, סליחה, פשוט בלתי אפשרי.

פורסם
ובתור מישהו שעשה עליה נסיעת מבחן באוגוסט בשיא החום, לקרר את הרכב אחרי שעמד בשמש לוקח...אה, סליחה, פשוט בלתי אפשרי.

פשוט שטויות במיץ! בתור אחד שעבר את הקיץ האחרון עם פיג'ו 107, אני יכול לומר לך שהיא מתקררת די מהר וזאת בגלל תא הנוסעים הקטן. המזגן חזק יחסית ומפתיע לרכב בגודל כזה. כמובן שכל עוד הרכב מתוחזק כראוי ויש מספיק גז במזגן אז האוטו יקרר כמו שצריך.

מבחינת רכב ברשותי יש את הדגם הרובוטי וכמו שציין הבחור כמה תגובות מעלי, הגיר די נעים, ולא מזכיר גירים רובוטים מטורללים אחרים. אני מאמין בגיר הידני בהעברה מיומנת תצליח להגיע לנסיעה נעימה יותר.

הרכב די מרווח בפנים יחסית לגודלו, אני מסיע די בקלות 4 אנשים ברכב ללא שום בעיה, אומנם צפוף מאחורה באיזור הרגלים אבל הישיבה יחסית די נוחה ולא שמעתי תלונות מהנוסעים שמאחור.

הרכב חסכוני מאוד, אני עם הגירסה הרובוטית בנסיעה ממש לא רגועה מגיע לצריכה של 16 ק"מ לליטר.

בנסיעה משולבת רגועה הצלחתי אפילו לראות 21 ק"מ לליטר. אני מאמין שעם הידנית תראה קצת יותר.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אני מניח שאם אתה דואג להשחיר את כל החלונות, לשים צילון מקדימה כשהרכב חונה - אז הוא יהיה פחות חם.

אבל אתה לא באמת מצפה שמישהו יאמין שרכב שאין לו פתח איוורור אמצעי, ייתן לך את אותה עוצמת רוח קרה כמו רכב רגיל, נכון?

אני אוהב לנסוע בקיץ כשכל הפנים שלי מקבלות רוח צוננת וחזקה מהמזגן - והרוב מגיע מפתח אחד גדול ומאסיבי, לא מהפתח הצידי וכמובן שלא מהפתח הימני שנמצא בצד הנוסע, שאותו אני לא מרגיש בכלל.

בקיצור - לא רכב שהייתי לוקח, ואני אומר את זה לצערי הרב כי הוא באמת היפה מכולם בקטגורית המיני.

פורסם
אני מניח שאם אתה דואג להשחיר את כל החלונות, לשים צילון מקדימה כשהרכב חונה - אז הוא יהיה פחות חם.

אבל אתה לא באמת מצפה שמישהו יאמין שרכב שאין לו פתח איוורור אמצעי, ייתן לך את אותה עוצמת רוח קרה כמו רכב רגיל, נכון?

אני אוהב לנסוע בקיץ כשכל הפנים שלי מקבלות רוח צוננת וחזקה מהמזגן - והרוב מגיע מפתח אחד גדול ומאסיבי, לא מהפתח הצידי וכמובן שלא מהפתח הימני שנמצא בצד הנוסע, שאותו אני לא מרגיש בכלל.

בקיצור - לא רכב שהייתי לוקח, ואני אומר את זה לצערי הרב כי הוא באמת היפה מכולם בקטגורית המיני.

אתה מוזמן לשבת אצלי באוטו ביום קיץ חמים, ותראה שהמזגן עם הפתח האמצעי שלו יעיף לך את הפוני.

בכדי שתתקרר אין צורך שהמזגן יפלוט אלייך\עלייך קור באופן קבוע. הפתח השמאלי שלו מספק את העבודה ושתדע שבימים הקרים הללו הפתח הקטן השמאלי סגור קבוע מכיוון שאני מדליק את החימום הוא פשוט מטגן לי את הראש.

אומנם אני מאמין שהמזגן של ה-107 הוא לא תפארת היצירה, אבל שוב אני אומר שבגלל תא נוסעים קטן אז הקירור אכן מורגש ומורגש היטב.

אין צורך בחתימה....

פורסם
פשוט שטויות במיץ! בתור אחד שעבר את הקיץ האחרון עם פיג'ו 107, אני יכול לומר לך שהיא מתקררת די מהר וזאת בגלל תא הנוסעים הקטן. המזגן חזק יחסית ומפתיע לרכב בגודל כזה. כמובן שכל עוד הרכב מתוחזק כראוי ויש מספיק גז במזגן אז האוטו יקרר כמו שצריך.

מבחינת רכב ברשותי יש את הדגם הרובוטי וכמו שציין הבחור כמה תגובות מעלי, הגיר די נעים, ולא מזכיר גירים רובוטים מטורללים אחרים. אני מאמין בגיר הידני בהעברה מיומנת תצליח להגיע לנסיעה נעימה יותר.

הרכב די מרווח בפנים יחסית לגודלו, אני מסיע די בקלות 4 אנשים ברכב ללא שום בעיה, אומנם צפוף מאחורה באיזור הרגלים אבל הישיבה יחסית די נוחה ולא שמעתי תלונות מהנוסעים שמאחור.

הרכב חסכוני מאוד, אני עם הגירסה הרובוטית בנסיעה ממש לא רגועה מגיע לצריכה של 16 ק"מ לליטר.

בנסיעה משולבת רגועה הצלחתי אפילו לראות 21 ק"מ לליטר. אני מאמין שעם הידנית תראה קצת יותר.

תגיד בבקשה אשמח אם תוכל לפרט :

בנסיעה רגילה (לא רגועה מדי ולא אגרסיבית מדי) במשולב כמה אתה מצליח לעשות ?

האם יש מקום מאחורה ?

וגם האם ההבדל בין הC1 ל107 זה רק בסמל ?

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

אני בנסיעה עירונית עם C1 עושה 1-18 ק"מ לליטר בד"כ,

ההבדל בין ה-107 ה C1 והטויוטה אייגו (שאין בארץ)

אלה בעיקר הבדלים קוסמטיים של הגריל וקצת ריפודים,

הרכבים מיוצרים באותו מפעל בצ'כיה.

דרך אגב אם אני לא טועה מגיעים בקרוב מאוד לארץ

דגמים חדשים של הפיג'ו 107 והסיטרואן C1.

so far so good so what

פורסם

ד"ר סובארו צודק חלקית לפחות לגבי המזגן - מניסיון שלי עם C1 (של כמה חודשים, ממקום העבודה) - המחסור בפתח במרכז גורם לכך שלוקח יותר זמן לקירור של חלל תא הנוסעים. זה בהחלט מורגש לרעה בהשוואה לרוב המכוניות.

דברים נוספים שהפריעו לי - מתג חלונות חשמליים - בצד הנהג יש רק את זה של הנהג, זה של הנוסע בצד ימין על הדלת שלו. לא ביג דיל כשעומדים - פשוט מושיטים יד, אבל עדיין קצת מפריע. עוד דבר - מראות לא מתקפלות כברירת מחדל. צריך לרכוש בנפרד אם רוצים. למרות שכמעט ואין צורך בכך, מכייוון שהרכב כל כך קטן. עדיין...

הדברים הטובים - עיצוב, עיצוב פנים, תחושת נהיגה (מצויינת, נוחה, לא עלה נידף ברוח כמו שנראה מבחוץ), ביצועים (בידני לפחות). אוטו מדהים, התאהבתי בו לחלוטין, נסעתי איתו עד אילת וחזרה בלי שום בעיה ואפילו הצלחתי לקבל דו"ח מהירות.. (כנראה שהוא לא עגלה..). עוד דבר - צריכת הדלק - טובה יותר מכל רכב אחר אולי חוץ מהאלטו שלא נהגתי עליו, יותר מהפנדה, אבל לא 21/1, וגם לא 19/1. מדידה ארוכה שלי הראתה 17.8/1, כשזה מתחלק לרוב בין עירוני.. לדעתי רק דיזל קטנות באמת עוברות את ה 20/1, אולי הגיע הזמן שיביאו לארץ כבר את הפולו בלו מושיין. והפונטו דיזל החדשות..

פורסם

קח בחשבון שהפיג'ו 107 מוחלפת בקרוב בדגם חדש (אבל כנראה עם אותו מנוע) וכמו שציינו, יחודש ייבוא ה C1 ותצטרף גם הטויוטה אייגו שלדעתי נראית הכי טוב מבין השלושה, ואני דווקא בדרך כלל מעדיף את העיצוב של הצרפתיות. פשוט לדעתי ברכב כזה קטן, גריל כמו של ה 107 פשוט בולט מדי ומיותר אבל זה ענין של טעם אישי.

פורסם

אם באמת תימכר הטויוטה אייגו בארץ מעניין איך היא תתומחר,

ועוד יותר מעניין יהיה לראות כמה אנשים יעדיפו לקנות אותה במחיר שסביר להניח

יהיה יקר יותר רק בגלל הסמל.

so far so good so what

פורסם
מדידה ארוכה שלי הראתה 17.8/1, כשזה מתחלק לרוב בין עירוני.. .

שזה דיי מאכזב בהתחשב שמדובר באוטו כל כך קטן.

אני עם הפיג'ו 206 עם מנוע 1600 הצלחתי להגיע ל1 ל15,

כך שההפרש לא כזה גדול .

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

עם פונטו 1.2 60 כ"ס אני מוציא 1:15 בתוך העיר, 1:18 מחוץ לעיר וגם הגעתי ל-1:20 אבל זה לא שכיח.

סה"כ אם נתחשב בזה שמדובר באוטו קטן למדי, התוצאה מאכזבת יחסית.

• תוכן חדש...