Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
4 ק"מ ?!

קורקינט / אופניים חשמליים, דרך פארק הירקון לשכונת ותיקים והנה אתה בעבודה ב 15 דקות :-)

דרור, קראת את ההודעה הקודמת שלי?

Twincharger Stratified Injection

פורסם
צביקה, חבר טוב שלי אתמול הציע לי בדיוק את אותו הרעיון אך לאחר בדיקה קצרה ראינו שהמרחק מחניון אחוזת החוף

שיעלה לי 8 ש"ח (תושב ת"א, 50% הנחה) הוא גדול מדי, באיזור ה-700 מטרים לכל הפחות ובשעות הבוקר יהיה

לי מעט קשה לגמוע.

מה שכן, נסעתי במיוחד לאיזור אתמול וראיתי חניה באפור ברחוב אבא הלל (כ-100 מטר לפני המנהרה)

עם מספיק מקום למשהו כמו 20 רכבים. אני מאמין שאם אגיע לאיזור עד 7:30 אוכל למצוא שם חניה ופה זה ללא תשלום.

מבחינת המרחק, יש לי ללכת כ-700 מטרים גם במקרה הזה ישר, ללא הפרעות כל הזמן עד שבצד שמאל מופיע המגדל.

זה מה שאעשה מחר עד שאמצא פיתרון קבוע (מקווה שאמצא חניה).

הדבר היחיד שעדיין לא הבנתי הוא האם אני צריך להפעיל פנגו או שמא החניה חופשית לגמרי (פתחתי בשרשור אחר גם את השאלה הזאתי).

לגבי אוטובוסים - כרגע אני גר בצפון ת"א ובקו אוירי אני ממש קרוב למקום (כ-4 קילומטרים) אך אני צריך להתנייד בלא פחות מ-3 אוטובוסים וזה מסורבל, גוזל זמן יקר ולא כדאי.

700 מטר זה לא הרבה הליכה, רובה ככולה גם מתבצעת מתחת לגשר מקורה אז זה לא נורא בחורף או בקיץ. לא תמצא חניה זולה יותר מזה באזור, בטח שלא בחניון מסודר.

חניה באפור לפני המנהרה של אבא הילל - אתה כנראה מדבר על אבא הילל מהצד של ז'בוטינסקי ולא מהצד של קניון איילון (כי מהצד של איילון אין כמעט חניה עד לפינה עם רוקח). זה אזור של שגרירויות ומלא בנייני משרדים, אין לך הרבה סיכוי למצוא שם חניה חוקית, גם לא ב-7 בבוקר. חבל על עוגמת הנפש שלך. אם כבר לחנות באזור, תוכל לפנות משם ימינה לרחוב קטן בשם בינימין ולחפש שם חניה אבל הוא כולו כחול לבן.

איפה בצפון ת"א אתה גר? כי מרמת אביב יש לך הרבה אוטובוסים לרכבת מרכז (171, 45, 222 המהיר ועוד). מאזור שיכון ל' יש לך את קו 26. מאזור הצפון הישן יש לך את 26 ו-126. בקיצור, לא חסר איך לנסוע. החלפות, אגב, כבר לא עולות כסף. אתה יכול להחליף גם 20 אוטובוסים במהלך 90 הדקות שלאחר התשלום ולא תשלם שקל נוסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
700 מטר זה לא הרבה הליכה, רובה ככולה גם מתבצעת מתחת לגשר מקורה אז זה לא נורא בחורף או בקיץ. לא תמצא חניה זולה יותר מזה באזור, בטח שלא בחניון מסודר.

חניה באפור לפני המנהרה של אבא הילל - אתה כנראה מדבר על אבא הילל מהצד של ז'בוטינסקי ולא מהצד של קניון איילון (כי מהצד של איילון אין כמעט חניה עד לפינה עם רוקח). זה אזור של שגרירויות ומלא בנייני משרדים, אין לך הרבה סיכוי למצוא שם חניה חוקית, גם לא ב-7 בבוקר. חבל על עוגמת הנפש שלך. אם כבר לחנות באזור, תוכל לפנות משם ימינה לרחוב קטן בשם בינימין ולחפש שם חניה אבל הוא כולו כחול לבן.

איפה בצפון ת"א אתה גר? כי מרמת אביב יש לך הרבה אוטובוסים לרכבת מרכז (171, 45, 222 המהיר ועוד). מאזור שיכון ל' יש לך את קו 26. מאזור הצפון הישן יש לך את 26 ו-126. בקיצור, לא חסר איך לנסוע. החלפות, אגב, כבר לא עולות כסף. אתה יכול להחליף גם 20 אוטובוסים במהלך 90 הדקות שלאחר התשלום ולא תשלם שקל נוסף.

צביקה, האיזור של החניה שראיתי באפור היא באיזור של אבא הלל פינת רוקח, יש איזה 100 מטרים אחורה חניה בצדו הימני

של הרחוב בצבע אפור (תעיף מבט במפה אם יש צורך ואז תראה לאיזה איזור אני מתכוון). גם ברחוב רוקח שחותך את אבא הלל

יש מעט חניה באפור. ידידה שלי שעובדת באותו מקום עבודה, טענה שכשהיא לוקחת את הילד בשעות הבוקר המוקדמות לגן

היא תמיד מוצאת שם חניה באפור (עד השעה 7:30).

אני גר ברמת אביב הירוקה (המקבילה לתכנית ל') יש לי מתחת לבית את קו 45 (התדירות שלו זה פעם בשעה, כן שינו אותה

בעקבות הרפורמה המחורבנת), ונדמה לי שיש גם 171, פשוט לא נסעתי באוטובוסים יותר מדי זמן כך שאיני יכול להגיד לך בוודאות.

גם אם יש לי קו שמביא אותי לרכבת מרכז שלא עובר פעם בשעה, זו עדיין חתיכת הליכה מרכבת מרכז ועד למגדל משה אביב.

אני אוטוטו נושק ל-30 ומעשן לאחרונה בתדירות די גבוהה, תחוס עליי חביבי.

פורסם

דה וואן, שילוב של קורקינט\קטנוע ומוניות יכול להיות טוב אם מדובר בפגישות בגוש דן. אם מוניות יקרות מדי אז שווה לך להשקיע בחניה פרטית קרובה למשרד בתשלום. גם אם זה 700 ש"ח בחודש זה שווה להגיע רענן ולצאת לפגישות בלי לחשוב "מה יהיה עם חניה כשאחזור".

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ממה שאני רואה במפה, מאבא-הילל פינת רוקח ועד לעבודה שלך זה בערך 900 מטר הליכה, במקרה הטוב. אם חנית בתוך רחוב רוקח אז בכלל מדובר על קילומטר ככה בשביל הכיף. אגב, ברוקח יש לך חניה חינמית (בדרך כלל) בחניון של מועדון המרגנית. אבל משם מדובר על קילומטר וחצי ככה בשביל הכיף.

אם כבר להגיע ממש מוקדם בשביל חניה, נסה את המגרש הקטן שבסוף רחוב החרוזים, ליד הכניסה לבניין פיליפ-סטארק. הסטודנטים של שנקר ממלאיםמ אותו די מהר, אבל אם תגיע מספיק מוקדם בבוקר תצטרך ללכת "רק" 700 מטר.

אני לא מכריח אותך לנסוע באוטובוס, אבל קו 45 עובד היום בתדירות של 30 דקות ובחודש הבא ירד ל-20 עד 25 דקות.

אופציה נוספת שעכשיו חשבתי עליה - חניה חינם בקניון איילון ומשם קו 67 עד פתח המשרד. נוסע בתדירות של 10-15 דקות, כך שלא תהיה לך בעיה (וגם לא תדרש הליכה רגלית בכלל).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
דה וואן, שילוב של קורקינט\קטנוע ומוניות יכול להיות טוב אם מדובר בפגישות בגוש דן. אם מוניות יקרות מדי אז שווה לך להשקיע בחניה פרטית קרובה למשרד בתשלום. גם אם זה 700 ש"ח בחודש זה שווה להגיע רענן ולצאת לפגישות בלי לחשוב "מה יהיה עם חניה כשאחזור".

האמת שחבר פורום יקר הפנה אותי אל שכנה שלו שגרה 3 דקות הליכה מהמקום באחד הרחובות הצדדיים ורוצה 350 ש"ח

על חניה פרטית ומקורה עם שער חשמלי.

הבעיה היא כזו, בהסכם עבודה שלי, יש סעיף שהמעסיק מחזיר לי החזרי חניונים בחודש בגובה של עד 250 ש"ח סופג על

עצמו, אך רק בהצגת חשבונית/קבלה.

משמע - קשה לי להאמין שהמעסיק יתן לי החזרים במקרה הזה כיון שהוא עצמו לא יקבל

החזרים מוכרים כאשר אין לי חשבונית/קבלה רשמית, למרות שאשאל בכל מקרה (לא עולה כסף לשאול) כיון שהחניה בחניוני

האיזור היא באיזור ה-800 ש"ח (לכל הפחות) ולהוציא 500 ש"ח מכיסי נטו על חניה זה כבד עלי בשלב זה.

במקרה הכי גרוע, אני חושש שאשכיר מהבחורה ההיא את החניה ב-350 ש"ח וזהו. לא בא לי לעשות מסע כומתה כל בוקר

עד למקום העבודה שלי, Im too old for this shit.

פורסם
ממה שאני רואה במפה, מאבא-הילל פינת רוקח ועד לעבודה שלך זה בערך 900 מטר הליכה, במקרה הטוב. אם חנית בתוך רחוב רוקח אז בכלל מדובר על קילומטר ככה בשביל הכיף. אגב, ברוקח יש לך חניה חינמית (בדרך כלל) בחניון של מועדון המרגנית. אבל משם מדובר על קילומטר וחצי ככה בשביל הכיף.

אם כבר להגיע ממש מוקדם בשביל חניה, נסה את המגרש הקטן שבסוף רחוב החרוזים, ליד הכניסה לבניין פיליפ-סטארק. הסטודנטים של שנקר ממלאיםמ אותו די מהר, אבל אם תגיע מספיק מוקדם בבוקר תצטרך ללכת "רק" 700 מטר.

אני לא מכריח אותך לנסוע באוטובוס, אבל קו 45 עובד היום בתדירות של 30 דקות ובחודש הבא ירד ל-20 עד 25 דקות.

אופציה נוספת שעכשיו חשבתי עליה - חניה חינם בקניון איילון ומשם קו 67 עד פתח המשרד. נוסע בתדירות של 10-15 דקות, כך שלא תהיה לך בעיה (וגם לא תדרש הליכה רגלית בכלל).

הבחנתי בחניון קטן באחת הפניות מרחוב אבא הלל ברחוב ללא מוצא, המובילות אותי לחניון הפתוח לכלל הציבור שבכניסתו מופיע שלט שהחניה בו חופשית לכ-ו-ל-ם אך רק בין השעות 7:30 בבוקר ל-16:00 אחה"צ.

שעות העבודה שלי הן הרבה אחרי 16:00 אחה"צ ואני לא ממש רוצה להגיע לחניון אחרי השעה הזאת ולראות מה יקרה (דו"ח נחמד

או שהשער פשוט ייסגר לי ואאלץ לישון ברכב עד היום למחרת).

פורסם
אשכיר מהבחורה ההיא את החניה ב-350 ש"ח וזהו.

נשמע לי כפיתרון הנוח ביותר, לפחות עד שיבוא אחר יותר טוב.

בהצלחה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הבעיה הגדולה של האיזור, שהוא מוצף משרדים, וכל פיסת חניה חינמית נתפסת בשעות מוקדמות מאוד.

האפשרות של לחנות באזור רוקח פינת אבא הלל הוא סביר, אבל קח בחשבון שזו הליכה של בערך 10-12 דקות,

ובחורף בגשם, או בשיא החום בקיץ זה לא הכי סימפטי.

פתרון אחר הוא לחנות בתוך שכונת עלית- רחוב הראשונים וכל הסמטאות שלו, אבל זה אומר לשלם סביבות 5 שקלים לשעה,

שזה לא משתלם בכלל. אין בכל האזור מקומות עם אפור, ואם בטעות יש, חונים שם אחד על השני, מה שאומר שמי שאוהב

את הרכב שלו, לא ישוש לחנות שם.

אתה יכול לעשות ביום ראשון סיבוב חניונים בבורסה בפנים, באזור רחובות היצירה, הרקון, תובל וכד', יש גם חניונים קטנים

יותר, אבל קשה לי להאמין שתמצא בפחות מ 600 שקל.

יש צמוד לסיטי טאוור חניון, אני לא יודע אם זה נחשב שם ת"א או רמת גן, ואני חושב שזה של אחוזת חוף, תנסה לברר, אם זה

נחשב ת"א, וזה אכן אחוזת חוף, אולי זה יהיה פתרון טוב עבורך.

פורסם

מנסיוני זה האזור הכי מסוכן למכות חניה. ג'ונגל.

במזדה 3 בת יום ! מצאתי את הטמבון האחורי מטר בפנים, בסיד פס די עמוק לכל האורך ומאז אני לא חולם לחנות באיזור.

• תוכן חדש...