Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם, לאחרונה רכשתי גולף 1997 1600 ידנית. אני ממש מרוצה מהרכב אבל לטעמי צריכת הדלק גבוהה נורא, לציין כי ברכב הזה ישנו מיכל דלק של 55 ליטר. הרכב נמצא אצלי כבר חודש ולאחר בדיקות מקיפות בנוגע לצריכה מצאתי שהרכב עושה 400 ק"מ לכל מיכל מלא. הבדיקה נעשתה בדרך משולבת עירונית\בינעירונית. לגביי סגנון נסיעה- החלפת הילוכים מתבצעת בדר"כ ב-3000 סל"ד אני לא משתגע רגל לא כבדה.

לטעמי על מיכל של 55 ליטר הצריכה גבוהה מידי מישהו יכול לתת לי אינדיקציה לגביי צריכת דלק ברכב זה? אף פעם לא היה לי גולף זו פעם ראשונה\ ואם כן יש בעיה, מאיזו סיבה זה יכול להיות?

תודה מראש.

פורסם

זיהית נזילות כלשהן? טמפרטורת מנוע תקינה? מתי הרכב עבר טיפול? צריכה של 7.2 ל/ק לא נשמעת תקינה בכלל.

שבת שלום,

עדן.

פורסם

הרכב עבר טיפול ממש אחריי הקנייה, הטמפ' תקינה המחוג נמצא ממש באמצע (90C). אין נזילות בכלל מה גם שהרכב ממש שמור עשה סה"כ 120K כל הטיפולים בזמן.

פורסם

אני יודע זאת בידיוק התדיקה שעשיתי, אחד לאחד. השאלה שלי היא מה יכול לגרום לבעיה בצריכת דלק בכללי בהנחה שהכל נראה תקין (שעונים, רעש מנוע,טיפולים). למישהו היה רכב כזה והוא יכול להגיד לי מהי צריכת הדלק הממוצעת? מדובר על רכב ידני אני מזכיר.

תודה מראש.

פורסם

הצריכת דלק הממוצעת אצלך צריכה להיות בסביבות ה-1/10.

יש מצב שהבעיה היא בחיישן חמצן משובש.

תכניס את הרכב למוסך שיחברו אותו למחשב ויבדקו ...

אם באמת מדובר בחיישן חמצן, וקוד המנוע שלך הוא AEH, יש לי חיישן שיתאים לך:

www.ngkpartfinder.co.uk/car_commercial_extra.php?id=3705

רכשתי אותו שהייתי בגרמניה בשביל הרכב שלי, ובסוף זה בכלל לא התאים לי (קוד מנוע שאצלי AKL).

הוא חדש סגור באריזה המקורית.

פורסם

אולי לפני זה תבדוק את המסנן אוויר- מאוד פשוט לפרק ולראות אם הוא מלוכלך וסתום. גם אם יש חיישן תקול או בעיה אחרת ברכב (צמיגים/איזוני גלגלים ופרונט/אגזוז/חיישני מנוע/מערכת דלק/תקינות מנוע על כל שסתומיו - כל אלה דברים שמשפיעים על הצריכה), הכי קל לבדוק את המסנן הזה שמעלה את הצריכה ב 10-15% כשהוא סתום - מניסיון.

• ספונסר פורום
פורסם
הצריכת דלק הממוצעת אצלך צריכה להיות בסביבות ה-1/10.

יש מצב שהבעיה היא בחיישן חמצן משובש.

תכניס את הרכב למוסך שיחברו אותו למחשב ויבדקו ...

אם באמת מדובר בחיישן חמצן, וקוד המנוע שלך הוא AEH, יש לי חיישן שיתאים לך:

www.ngkpartfinder.co.uk/car_commercial_extra.php?id=3705

רכשתי אותו שהייתי בגרמניה בשביל הרכב שלי, ובסוף זה בכלל לא התאים לי (קוד מנוע שאצלי AKL).

הוא חדש סגור באריזה המקורית.

לפותח השרשור מנוע מדגם AFT החיישן שלך לא יתאים לו .

כמו שאמרו לך עליך לחבר את הרכב לסורק במוסך מקצועי ולהתקדם משם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...