Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים... מה קרה????

תפרגנו קצת למדינה שאתם חיים בה. זה ממש לא הורג.

מעט אופטימיות לא תזיק לנו... כבר בדקות אלו נחפרת מנהרה בין לטרון לשער הגיא כאשר יש שאמרו שרכבת מת״א לי-ם ב-28 דקות תגיע אחרי שהמשיח יקשור את חמורו בכניסה.

תתגאו במדינה קטנה ששמה בכ-60 שנה וקצת מה שלמדינות ענקיות ועתיקות לקח עידנים.

כל זה ש ל נ ו. אין מה לקטר.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא רואה שום סיבה לבנות רכבת מהירה לאילת ,

העלות המטורפת של קו כזה (חסר ביקוש כלל) באותו מחיר אני לוקח את כל המדינה במוניות ספיישל לאילת וחזרה ונשאר לי עודף

עדיף להשקיע בתחבורה צבורית רשתית בין הפרפריות חיפה- באר שבע

פורסם

הפרוייקט חשוב לא בגלל ההגעה לאילת אלא בזה שהוא מאפשר לתושבי ירוחם, מצפה רמון ועוד כל מיני חורים בדרך שאף אחד לא יודע אפילו שהם קיימים (בלי לפגוע באף אחד שגר שם) לעבוד בבאר שבע או כל מקום אחר ולחבר אותם לשאר הארץ.

למה שנער מירוחם לא יוכל לעלות לרכבת ולרגות הצגה בתל אביב?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה נשמע לי כמו פרויקט מדהים ועתידני משהו, וממש מגניב אם יהיה כזה דבר.

זה גם נשמע משהו גדול שיספק תשתית להרבה מאד דברים מעניינים שהמדינה הזאת עושה, אז בכלל מגניב.

פורסם

ב1997 התקיים טקס הנחת אבן פינה לרכבת התחתית של תל-אביב בצומת הרחובות מנחם בגין (דרך פ"ת) והרכבת, במעמד ההנהגה נוכחית

פורסם

חברה בתור תושב אילת הרכבת היא סוג של מתנה לעיר שיכולה להוציא את אילת מהתרדמת שהעיר נמצאת בא כבר כמה שנים.

כולם חושבים שאילת מלאה כל השנה אבל זה ממש לא נכון ויש המון סיבות לכך. רכבת בשעתיים תעשה נס לכלכלת העיר ותביא לשיקום כלכלי של העיר המתפרקת הזאת.

אני מאוד מקווה שהרכבת תצא לפועל וכמה שיותר מהר.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מבזק חדשות שנת 2043-פרוייקט הרכבת שנמשך כבר עשרות שנים,הסתיים אתמול בחריגה תקציבית של כ450 מליון,ובאיחור של 30 שנה,מעתה,תוכלו לנסוע לאילת ברכבת,אורך הנסיעה לא יותר משעתיים.

בטח עד אז ימציאו מכוניות מעופפות.

פורסם

נקווה שקודם יחברו את ראשון-יבנה-רחובות-אשדוד-אשקלון עם ב"ש ועם עצמן , היום אגד דיי שולטת על האזור הזה , אשדודי או אשקלוני שרוצה להגיע לב"ש לא ייסע ברכבת , כי הוא צריך לסוע ללוד (מאשקלון ללוד!) ואז חזור לבאר שבע.

ואשדודי שרוצה לסוע לראשל"צ , צריך לסוע גם כן ללוד או ת"א (לא זוכר) ומשם לראשל"צ.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני יודע , לאחרונה נחנכה גם תחנה ביבנה מערב ועכשיו נשאר רק לסיים עד 2013 את הקישור של אשדוד דרך בני דרום ליבנה מערב ואז יהיה קו מהיר מאשקלון לת"א

בקשר לדרום זה לוקח יותר מידי זמן לצערי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
חברה בתור תושב אילת הרכבת היא סוג של מתנה לעיר שיכולה להוציא את אילת מהתרדמת שהעיר נמצאת בה כבר כמה שנים.

כולם חושבים שאילת מלאה כל השנה אבל זה ממש לא נכון ויש המון סיבות לכך. רכבת בשעתיים תעשה נס לכלכלת העיר ותביא לשיקום כלכלי של העיר המתפרקת הזאת.

אני מאוד מקווה שהרכבת תצא לפועל וכמה שיותר מהר.

היטבת לתאר את מצבה של העיר, אם כי אנחנו חלוקים בנוגע לנסיבות שהובילו את העיר למצבה הנוכחי. אתה מתבונן על הסוגיה בעיניים של תושב אילת, בעוד אני מתבונן עליה כתייר.

העיר הזאת יקרה בלי שום פרופורציה ולא מעט מבעלי העסקים מנכסים לעצמם את הטבת המע"מ שהמדינה הועידה למען עידוד התיירות בעיר הזאת במקום לתת אותה למי שמלכתחילה היה אמור לקבלה: התיירים שבאים לנפוש שם.

כשאלה הם פני הדברים, אני לא מרחם על מי שגר באילת. מי שרוצה לנהוג בחזירות (וחלילה אינני טוען שגם אתה כזה) צריך להיות ער להשלכות שיהיו לכך.

ובלי קשר, אני מצטרף למשאלת לבך שתהיה כבר מסילת ברזל רצינית לאילת. זה יתרום לכלכלה, לבטיחות בדרכים ולהגברת התחרותיות במשק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יזמה ברוכה, רק לדעתי שזה יקח עוד קצת זמן עד אשר יצא לפועל.

אל נשכח שרכבות שנוסעות במהירויות הללו קיימות ביפן כבר שנים רבות,

ומשנעות מליוני יפנים ממקום למקום.

מבחינה בטיחותית עד כמה שידוע לי אף פעם לא היו תאונות ברכבות הללו,

ובנוסף יש להן (ביפן) מנגנוני בטיחות, ברגע שמורגשת רעידת אדמה הרכבת מאטה את עצמה לעצירה מוחלטת.

למי שמעוניין לקרא חומר נוסף על כך מוזמן להקיש בגוגל: שינקנסן/ Bullet Train (רכבת קליע).

אני רק מקווה שהרכבת הזו תתוכנן בקפידה כמו הרכבת היפנית אשר אינה מאחרת,

לעומת רכבת ישראל (מכיוון שאני נוסעת קבועה ברכבת ישראל על קו ת"א נהריה), הרכבת מאחרת על דרך קבע,

10-15 דקות או שנעצרת באמצע הדרך ואנחנו הנוסעים נאלצים להחליף רכבות "ולהדחס" לקרונות מלאים).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שדה התעופה לא יסגר,

תמיד יהיו אנשים שיעדיפו את הדרך הקלה יותר להגיע לדרום הארץ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...