Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש אודיו מרכז, 5.2.2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התוקפנות שלי נובעת מההתנשאות שלך עליי.

כל מה שכתבתי לפני שתקפת אותי,זה שכדאי לפתוח שרשורים המודיעים על מפגשים, לפחות שבוע מראש.

כפי שהיה נהוג כאן משנת 2002.

וכפי שמופיע בהודעתו המקורית של איתמר, שביקש בזמנו לבסס את נושא המפגשים.

סה"כ דבר הגיוני לחלוטין שכל בר דעת יכול לקבל אותו.

עד עכשיו אני לא מבין איפה ראית כאן התנשאות או כל דבר אחר, שנותן לך זכות לאותה תוקפנות שאתה מאשר שאתה משתמש בה כלפיי.

מה גם, שלא כתבתי שום דבר אישית כלפיך, אלא כלפי הנושא של העלת הודעה למפגש יום לפני.

נהפוך הוא, אם יש מישהו שהתנשא כאן זה אתה..:idea:

under construction..

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם מתלוננים על זה שלא פירסמו את המפגש לפני כדי שאנשים יסדרו את זה לעצמם עם העבודה.

ומה אם אלו שיודעים שכל שבת ראשונה של החודש יש מפגש והם כבר סידרו את זה עם העבודה וביטלו משמרות כדי להגיע?

זה כן בסדר?

אתם מאשימים את דיויד על זה שהוא טרח לפתוח שרשור יום לפני?

אני מאשים אתכם על זה שלא טרחתם לפתוח שרשור לפני שבוע

מי שרוצה לבוא יבוא, ומי שלא רוצה לא יבוא

אפ אחד לא מכריח אתכם לבוא.

אתם רוצים מפגש שבוע הבא? תקבעו לעצמכם מפגש לשבוע הבא.

אנחנו מחר מגיעים כרגיל

אפשר לסגור פה את כל הסיפור הזה?

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

תהנו לכם היום.

אסף מוותיקי הפורום ומארגני המפגשים הכי מוצלחים של השנים 2004-2008.

רז,וניר -כמה שאני מבין אתכם,מה ניהיה פה,ממש לא הימים של פעם!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אתם מתלוננים על זה שלא פירסמו את המפגש לפני כדי שאנשים יסדרו את זה לעצמם עם העבודה.

ומה אם אלו שיודעים שכל שבת ראשונה של החודש יש מפגש והם כבר סידרו את זה עם העבודה וביטלו משמרות כדי להגיע?

זה כן בסדר?

אתם מאשימים את דיויד על זה שהוא טרח לפתוח שרשור יום לפני?

אני מאשים אתכם על זה שלא טרחתם לפתוח שרשור לפני שבוע

מי שרוצה לבוא יבוא, ומי שלא רוצה לא יבוא

אפ אחד לא מכריח אתכם לבוא.

אתם רוצים מפגש שבוע הבא? תקבעו לעצמכם מפגש לשבוע הבא.

אנחנו מחר מגיעים כרגיל

אפשר לסגור פה את כל הסיפור הזה?

כמה אנרגיה שלילית בהודעה אחת - האשמות.

מנהלי הפורום רושמים לכם לפתוח שרשיר מסודר לפחות X ימים מראש - תכבדו את זה.

אתם לא מכבדים את בקשת המנהלים, אתם לא מכבדים את הפורום!

ובוודאי שלא את החברים הוותיקים.

יש כאן אחד שקורא לי קדיש על רכבים אבל מצדיע להונדה???

מוציא צו 8 שזה מושג מלחמתי ונוראי!

מכתיר מפקדים ומלכים.

משתמש במושג חיילים בזמן שה"חבורה" שממנה הוא מגיע טוענת שאין בפורום מחנות ברגע שיש פיצוץ?

יורה שטויות שיוצאות ממחסנית אין סופית ועדיין - מקבל במה בפורום הזה, לא רק שלא חסום - אפילו לא במעקב.

אני מתגעגע למפגשים עם רזי, ניר, אליקו, צביקה, עופר דותן, עופר רוטמן, איתמר, איציק, שלומי, אלי סאונדמן, אלי I, ישראל גו'ניור, ישראל סרול, רוני, חגי, גורל, יוסי אלפיין, יוסי רוקו, ליאור ארזה, מתן דוד, גיל מזרחי, גיל POV, לאון! (שפשוט נס מהמפגשים האלה אחרי מה שעשו לו בגלל שהוא חבר של דרור), יחיאל, יאריק, שמעון קוסטיק (כן כן - היו ימים שהוא היה בא לכל מפגש) ועוד ועוד ועוד...

אבל זה לא יקרה, אתם יודעים למה?

כי הרסנו את זה!

הפורום הזה התחלק לחבורות, למחנות, לצבאות וכל חלאה קטלנית אחרת שמסתירה מאחוריה אלימות ומתיחות כזו או אחרת.

ועכשיו אתם גם מכריזים לי על שרשיר התארגנות למפגש לפני שאני בכלל יכול להבין מה קורה אצלי בחיים?

כמו שרזי אמר יש כאן אנשים עם משפחות ועבודות עם לו"ז מאוד צפוף, שאוהבים לראות כמה ימים מי מגיע ומי מביא איתו מה בכדי להחליט בכלל אם יש טעם לבוא למפגש! זה שיש מפגש אני יודע - יש תאריך, מה תוכן המפגש?

מצטער יומיים לא מספיקים לי להתארגן - תכבדו בבקשה את בקשת ההנהלה ובקשת החברים הוותיקים.

מה שאתם עושים עכשיו זו ההתחלה של הסוף, אתם מפרקים את המפגשים כמו שפירקתם את הפורום!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואללאק כל אחד פה אחרי חודש חושב שהוא בעל הבית של הפורום

לארגן מפגש יומיים לפני זה כמו להתקשר לכל החברים שלך ולומר להם "אתם באים לאכול באבו חסאן?"

מי שיגיע זה רק המעגל הקרוב לפותח השרשור, כמובן שכולם חברים ויגידו שהיה מפגש טוב

מצטער יומיים לא מספיקים לי להתארגן - תכבדו בבקשה את בקשת ההנהלה ובקשת החברים הוותיקים.

מה שאתם עושים עכשיו זו ההתחלה של הסוף, אתם מפרקים את המפגשים כמו שפירקתם את הפורום!!!

מה זאת אומרת לא מספיקים לך יומיים להתארגן אדי?

אתה לא ילד שהרגע הוציא רשיון ואין לו דאגות על הראש?

קטן עליך :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ענק

:-D

החיים זה כמו תשדירי התעמולה הישנים של מפלגת חד"ש שהמוטו שלה היה "קליל קליל" -> ככל שמתקדמים עם השנים זה הולך ונהיה ככה:

http://www.youtube.com/watch?v=s0tMbwFv7ow דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא אריק

המפגש של החודש הזה היה היום והנא ידוע מראש.

פשוט לפתיח בזמן שרשיר להתארגנות למפגש הבא, העניין הוא שאני לא כל כך יודע מי לוקח על עצמו בימים האלה את הכבוד להודיע.

פעם זה היה אסף או ניר ואחר כך זה היה רוב הזמן גיל.

אם דיוויד רוצה לקחת את הלפיד שיהיה בכבוד רק להודיע לפחות שבוע מראש בשביל לתת סיכוי למספר גדול יותר

וגם מבוגר יותר של חברי פורום להגיע ולהתארגן.

זה מפגש פורום לא מפגש חמולות וג׳אמעות.

Pioneer TS-X150

פורסם

בתור אחד שצופה מהצד, ולא קשור למחנה זה או אחר ובכלל מהצפון:

-עצוב שכל פיפס קטן שיש עכשיו אתם חוזרים לנושא של השרשור ההוא על המחנות.

-rezo לבסוף הרים את הכפפה ופתח שרשור, באותה מידה הייתם יכולים כל אחד מכם לפתוח שבוע לפני ולא לחכות ולהסתמך על מישהו שיעשה את זה, את הנוכחות של ניר green monster בפורום אני לא יכול לאמוד אבל אדי אתה ממש חי פה.

-בהחלט לא מעשי לפתוח שרשור יום לפני לא משנה מה יגידו.

מקווה שיהיה לכל הריבים האלה סוף.

פורסם

אני יודע שאיתמר ינעל את השרשור אחרי התגובה שלי, אבל פעם הבאה אני אדאג בעצמי לפתוח שרשור "מפגש אודיו מרכז" שבוע-שבוע וחצי לפני כן. ואגב, היה מפגש נחמד, וטוב היה לראות את כולם, במיוחד את ניר וגורל אחרי הרבה זמן :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בתור אחד שצופה מהצד, ולא קשור למחנה זה או אחר ובכלל מהצפון:

-עצוב שכל פיפס קטן שיש עכשיו אתם חוזרים לנושא של השרשור ההוא על המחנות.

-rezo לבסוף הרים את הכפפה ופתח שרשור, באותה מידה הייתם יכולים כל אחד מכם לפתוח שבוע לפני ולא לחכות ולהסתמך על מישהו שיעשה את זה, את הנוכחות של ניר green monster בפורום אני לא יכול לאמוד אבל אדי אתה ממש חי פה.

-בהחלט לא מעשי לפתוח שרשור יום לפני לא משנה מה יגידו.

מקווה שיהיה לכל הריבים האלה סוף.

המסקנה היחידה שאתה צריך להגיע אליה היא שצריך מישהו חדש שיקח עליו את ריכוז מפגשי מרכז במובן של התארגנות.

כמו שלא בסדר שלא נפתח שרשיר בזמן ככה גם לא בסדר שנפתח שרשיר יומיים לפני מפגש -> זה עדיין שרשיר שנפתח לא בזמן.

בפועל מפגש כזה היה צריך לבטל אבל לפחות יפה שכן היה מפגש וכן באו כמה חברים - רק חבל שמדובר במעגל חברים מאוד מצומצם - וזו הנקודה.

אז, מי מרים את הכפפה?

Pioneer TS-X150

פורסם

אז תעלה בבקשה שרשיר שנקרא "סיכום מפגש מרכז, 5.2.2012 שבת אצטדיון רמת גן" או משהו בסגנון.

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...