Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר נראה לי איזה 12 שנים שאני בתחום וכל פעם לומד משהו חדש בנוגע לסאונד, התקנות, כוונים, תשתיות ומה לא.

מגיע לפורום בחור ששואל מה זה ומתוך חוסר ידיעה מאמין שאפשר ללמוד את זה בשרשיר אחד :-D

זה מתחיל בלשמור על הרכב שלם ועל כל המערכות הבטיחותיות שלו עובדות.

אתה לא תאמין כמה פעמים המערכת של כריות האוויר נפגעות בהתקנות של חאפרים (אני בעצמי גרמתי נזק שכזה פעם אחת) או פשוט ניתוק לא נכון של המושבים או הקורות שמדליק אח"כ נורת תקלת מנוע בגלל כרית אוויר.

סתם דוגמא...

זה ממשיך משם לפריסת תשתית חשמל ותשתית אקוסטית מתאימה למערכת - אתה לא חושב באמת שלהתקין מערכת שמרעידה בלוק בניינים הולכת על מערכת החשמל המקורית של הרכב נכון? מצברים יכולים להגמר לך תוך 5 דקות במצבי קיצון ומחשבי רכב יכולים להנזק ועוד.

אח"כ מגיע כל נושא בידוד הרעשים, רעשי כביש, רעשי רזוננס שזה מתחיל בדברים פשוטים כמו טבעות עץ, קלקרים וספוגים ונגמר ביריעות בידוד ואפילו ריסוס של חומרי בידוד אחרי שכ-ל הרכב פורק עד ליסודות שלו (כמובן מקרי קיצון לא שפויים :-D )

לדבר איתך על מיקומי רכיבים?

לדבר איתך על תורת כיוונים? פסיבי? אקטיבי? (אל תדאג - לא מדובר כאן על נטיות מיניות :-D:? )

לדבר איתך על איכות הרכיבים לעומת הניצול שלהם?

תכין קצת זמן - כמה שנים טובות ליתר דיוק, כי אני הולך לכתוב עד שיצאו לי שיערות שיבה.

:-P:-P:-P

אם אתה רוצה במכה אחת להבין מה המשמעות של התקנה טובה וכוונים טובים - פשוט תגיע למפגש שיש בו נוכחות של הרבה וותיקי פורום, במקרה הזה משמע האזניים שלך כבר ישאיר את הלסת שלך על הרצפה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כן זה באמת חשוב כי למעכרכת חוטים בלי סוף והתקנה לא נכונה עלולה לשרוף או את המגבר או את הרדיו או בכלל את כל האוטו :)

פורסם

אדי הרגת אותי!!! זהו, אפשר לסגור את השרשור :lol: :lol:

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

• תוכן חדש...