Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי הונדה סיוויק 2006 הגרסא הישנה עכשיו לפני שבוע קניתי קומפוננט קדמי לאוטו של morel pulse וקצת נחלשו לי הבאסים ממה שהיה פעם ורציתי קצת לשפר את זה

הרמקולים האחוריםם שיש לי הם של החברה ושמעתי שהכי מומלץ זה לקנות רמקולים 9*6 ולעשות הגבהה שם כדי שלא תווצר בעיה כדי להגביר את הבאסים אז סבבה חשבתי זה ואמרתי נלך על זה המליצו לי על פייונר קנווד jbl והתחום מחירים הוא עד 350 שקל יש לכם רעיונות למשהו טוב שיוכל לספק אותי ועוד דבר אולי בעתיד אני יקנה מגבר לרמקולים האחוריים והקדמיים אז תתחשבו בזה

שאלה אחרונה היא מה אתם אומרים איזה מערכת לקנות deh-4250sd של פייונר או זאת:DEH-P600BT גם היא של פייונר

[ [/url]

פורסם

אתה אומר את זה מבחינה רעה או טובה? ויש חנויות שמוכרות את זה אבל השגתי ביד 2 ב 200 שקל

אבל מה זה משנה יש לך תשובות למה שכתבתי?

פורסם

ממש לא רע. פשוט חשבתי שקנית סט חדש לכן זה הפתיע אותי, הסט לא קיים כבר. טמפו זה היורש.

בכל אופן עד כמה שזכור לי בסיויק במגש האחורי יש מקום ל6.5

A3

K04 Inside

פורסם

כן אבל זאת לא בעיה לעשות הגבהה או להרחיב את החור בשביל לשים 9*6 לא? אבל יש לך אולי עצות לאיזה רמקולים להפנות אותי שנותנים באס טובב??

פורסם

הם יתנו הבדל משמעותי בבאס?? ואם אני יקנה מגבר בעתיד ואני יחבר אותם ואת הקומפוננט זאת לא תהיה בעיה נכון?

כמה וואט RMS לערוץ אני יצטרך? 100?

שמע ראיתי גם מגבר בebay של LANZAR VCT4110 2000 WATTS 4 CH POWER AMP AMPLIFIER ב600 שקל מה אתה אומר ניקח את זה? או שזה מוגזם מידי וזה יכול להרוס לי את הרמקולים?

• תוכן חדש...