Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדי טכנאי - היכן ניתן להשיג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצורך מתיחה שאנחנו מתכננים למישהו אני צריך להשיג מדים וארגז כלים של טכנאי.

רצוי כבלים, אבל לווין בזק וכדומה גם מתאים.

יש חנויות שאפשר לקנות או רק ללכת לעבור בחינות קבלה והכשרה של 3 ימים?

אשמח גם לקבל תרומה אם נשאר למישהו.

פורסם

הדרך הכי טובה (וזולה) מן הסתם היא למצוא חבר שהוא טכנאי ולהשאיל ממנו את המדים. היות שאני מניח שניסיתם את הדרך הזו, אני מציע לכם לפנות לחברת unidress שמספקת בגדי עבודה להמון חברות ומפעלים.

http://www.unidress.co.il/

בהצלחה עם המתיחה.

פורסם

מישהו פה ראה סוכן מחוק לאחרונה ? :-)

בכל מקרה, המדים הם רגילים. קנה את הצבע ואז תקנה פ'צים מתאימים. מקסימום תדפיס לוגו של YES על נייר הדפסה שמגהצים. זה לא יעלה יותר מ10 שקל וכמה דקות של חיפוש לוגו

פורסם

ראיתי שמישהו מחפש מדי טכנאי חשבתי דבר ראשון על סרט המופת הזה.

עריכה: אה, טכנאי, לא מכונאי...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

האמת שאני מצליח לחשוב רק על שני מצבים אפשריים שבהם נדרשת התחזות לטכנאי - או השתתפות בסרט פורנו, או שוד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עכברוני, אתה מבין שעצם זה שפתחת את השרשור הזה אתה מחוייב להעלות לנו בוידאו את המתיחה נכון ? ;-)

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...