Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד מהירות מזייף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבדיקות שאנ יעשיתי האיביזה מזייפת ב 6 קמ"ש לWAZE

האלטו והפאסאט היו מזייפות ב 8 קמ"ש לGPS שהיה בזמנו

אף פעם לא ייחסתי לזה חשיבות, בראש חשבתי זה כמו עוצר אותך שוטר ועושה לך הפחתה על המהירות

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממזמן שמתי לב לזה שהמהירות שמראה הGPS לא תואמת את מהירות הרכב, אבל לפני מספר חודשים הותקנו אצלינו בעיר שלטים שמודדים ומתריאים על מהירות, עמדות אלה הותקנו בכביש עוקף שהמהירות המותרת בו היא 70 קמ"ש לכן מן הסתם יוצא לפעמים לעבור בכביש הזה את המהירות הזאת, מה שאני רוצה לומר זה שהמדי מהירות האלה מראים בדיוק את המהירות שבה הרכב נוסע ללא שום סטיה, לכן אני חושב שהסטיה במהירות ב GPS יכולה מאוד לנבוע מLAG של הGPS עם הלווין.

פורסם

מן הסתם המהירות ב-WAZE תהייה ב-LAG מסויים. המקלט GPS מתעדכן פעם בשניה (בניידים, יש מקלטים שמתעדכנים יותר מהר), בשביל אומדן מדוייק צריך להיות במקום עם שמים חשופים ולא בסביבה עירונית ובמהירות קבועה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

נסעתי אתמול בלילה כמה דקות, במקום שאפשר ומותר, עם הרנו במקביל לסיביק. לשנינו יש מד מהירות דיגיטלי.

ומה היה?

בדיוק אותו מספר. במהירויות דו ותלת ספרתיות.

מדידה מול המכשיר בהרצליה הראתה 1-2 קמ"ש הבדל, אבל בגלל אופי קטע הכביש קשה לשמור שם מהירות יציבה. (זהו קטע קצר פחות מ-100 מטר בין שני רמזורים ליד הקאונטרי).

שואל שוב, האם מישהו יכול למדוד מהירות במד דיגיטלי של הרכב בהשוואה ל-GPS ?

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...