Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי הונדה סיוויק החדשה (5 דלתות), שנת 2009.

אתמול הוחלף המצבר לאחר שנאמר ע"י המוסך כי הוא חלש (בבקרים היה לוקח כמה שניות להתנעה).

הכל בסדר, חוץ מהעובדה שכאשר אני מדליקה את האורות - התאורה מהלוח מחוונים ממש ממש חלשה. בלילה זה עוד מילא, אבל אם נגיד יום בחוץ וצריך להדליק אורות - אני לא רואה כמעט כלום!

מישהו יודע להנחות אותי מה זה? (לפני שאני פונה למוסך שהחליף את המצבר..)

תודה רבה!

פורסם

התופעה הופיעה רק לאחר החלפת המצבר?

כי בהרבה מכוניות ברגע שמדליקים אורות התאורה של הלוח מחוונים נחלשת.

פורסם

לדעתי זה רק עיניין של כיוון עוצמת תאורה בלוח שעונים, שלאחר ניתוק מצבר חזרה למצב ברירת מחדל.

בסביבת לוח שעונים אמור להיות כפתור לוויסות עוצמת תאורה, ואם את לא מוצאת, בדקי בספר רכב איך מבצעים כיוון.

פורסם

היי,

כן, התופעה קרתה רק לאחר החלפת המצבר.

אני אבדוק בהחלט בספר הרכב איך מכוונים את התאורה.

תודה רבה :)

פורסם

לא מכיר את הדגם הזה, אבל בהרבה דגמים מודרניים, בנוסף לכיוון עוצמת התאורה יש אפשרות לבטל פונקציה, שמחלישה את התאורה עם הדלקת האורות. כלומר עם אורות ובלי אורות לוח שעונים תמיד מואר חזק. שוב, בדקי בספר רכב.

• תוכן חדש...