Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות הזמנה על 2 רכבים מקיה (פיקנטו,סול 2012) הסוכן טוען שהוא לא יכול לעשות כלום חוץ מהנחה על מזומן 2000 שקל(שזה אולי 2.5%)...ואולי אולי להשיג לי חיישני רוורס לסול

(על הפיקנטו קיבלתי תוספות של מרימי שמשות,קודנית,חיישני רוורס- גם מי שהזמין רכב אחד קיבל אותו דבר)

האם אפשר באמת להוציא הנחה או שאני סתם מתווכח..או אולי לבקש תוספות אחרות לרכב ואם כן אלו תוספות שוות לבקש?

שדרוג המערכת שמע למולטימדיה אפשרי/כדאי?

פורסם

תגיד לסוכן שאם ככה הדברים למרות שאתה רציני לקנות מהם תלך לבדוק אצל המתחרים. לדעתי תקבל תוך זמן קצר טלפון חזרה מהנציג שיציע הצעה או תוספת. שווה לנסות.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

תודה אני ינסה ללכת לסוכנות קיה אחרת נראה איזו הצעה הם יתנו..

יש תוספות שכדאי לבקש? בלוטוס מערכת מולטימדיה? האם יש דברים נוספים?

פורסם

מצחיקה ה"הנחת מזומן". כאילו אפשר לרכוש את הרכב בלי לשלם את כל הסכום... הרי גם אם אתה מקבל מימון מגוף כלשהו ומולו אתה משלם בתשלומים - הם את הכסף מקבלים מראש...

על כל פנים, הדרך הכי טובה לקבל הנחה מגופים שעיקר מכירותיהם זה לליסינג, היא לנסות דרך אחת מחברות הליסינג. זה יפגע בירשום הבעלות שלך, משום שלא אתה תירשם כבעלים ראשון, אבל יש סיכוי טוב להנחה. לשיקולך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מישהו בפורום כתב שהוא בדק בכמה סוכניות קיה ובכל אחת קיבל הצעה שונה. שווה לנסות.

באמת שווה לנסות בכמה סוכניות, ישנן סוכניות שלסוכן יש יותר כוח לעשות דברים. אני למשל בסוכנות פולקסווגן אחת קיבלתי מידע שונה וסוכנות פולקסווגן אחרת לגבי מלאי של רכב מסויים.

פורסם
מצחיקה ה"הנחת מזומן". כאילו אפשר לרכוש את הרכב בלי לשלם את כל הסכום... הרי גם אם אתה מקבל מימון מגוף כלשהו ומולו אתה משלם בתשלומים - הם את הכסף מקבלים מראש...

זה לא מדוייק ולא נכון בכל המקרים.

אפשר להגיד את זה על הלוואה חיצונית אבל במקרים בהם הגוף המלווה הוא לא בנק אלא החברה עצמה, אז את הכסף הם בכל זאת יראו פרה-פרה עד לסיום התשלומים. קח את יונדאי, למשל, שהציעו לי חלק נכבד מהתשלום כהלוואה מהם (מיונדאי עצמה) אפילו ללא ריבית והצמדה.

את הכסף הם היו סופרים רק בסיום התשלום האחרון ולכן בהחלט מובן שכל מיני צ'ופרים והנחות לא חלו על המסלול הזה.

• תוכן חדש...