Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי רצים בראש סרטים כל פעם שאני נוסע אחרי משאית שמובילה גזעי עץ או מוטות מתכת. אני פשוט רואה איך אחד מהם מחליק החוצה ועושה לי חור במרכז מסה:-o

חחח

ראית יותר מדי יעד סופי...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתם פספסתם את המקום ה-1 ובגדול!

המקום הזה שמור למשאיות שמובילות עופות.

כל הכביש מלא בנוצות מתעופפות ואני מרגיש כמו בקרב כריות :sissies:

זה עוד כלום, גם הסוס לא רציני. קקה ונוצות אפשר לשטוף. מאחל לכולנו שלא ניתקע אף פעם אחרי משאית של עבודות עפר, שמעיפה חצץ ואבנים מהצמיגים המלוכלכים ומהמטען שלה על השמשה שלכם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ויש עוד כמה מועמדים מובילים

פיג'ו 205,206,207,8,9,10,18 וכל סוגי הפיג'ו הקטנות למיניהן שפסוט ל-א ז-ז-ו-ת!!!

במיוחד בעליות, פשוט מתיש ומתסכל ללחוץ כל שניה על הבלם בעלייה בגלל שהרכבים האלה גם כשדוושה לחוצה עד הסוף לא נוסעים.

ואם יש דבר שיותר מתסכל זה להיתקע אחרי קשיש בן 80 עם קלנועית שהחליט לצאת מהקיבוץ להתעדכנות בעולם החיצון ונוסע באמצע הכביש כאילו הוא נוהג באאודי חדשה.

והדבר הכי מעצבן - לראות רכב מדהים וחזק שיכול להגיע תוך 5 שניות מ-0 ל-100 ונוסע על 80 בכביש מהיר, פשוט בזבוז לטעמי!

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
ויש עוד כמה מועמדים מובילים

פיג'ו 205,206,207,8,9,10,18 וכל סוגי הפיג'ו הקטנות למיניהן שפסוט ל-א ז-ז-ו-ת!!!

במיוחד בעליות, פשוט מתיש ומתסכל ללחוץ כל שניה על הבלם בעלייה בגלל שהרכבים האלה גם כשדוושה לחוצה עד הסוף לא נוסעים.

ואם יש דבר שיותר מתסכל זה להיתקע אחרי קשיש בן 80 עם קלנועית שהחליט לצאת מהקיבוץ להתעדכנות בעולם החיצון ונוסע באמצע הכביש כאילו הוא נוהג באאודי חדשה.

מה אתה אומר.

א) לא שמעתי על פיג'ו 8 9 10 ו18.

ב) פיג'ו 205 בייחוד 1.4 לא זזות. 206 בייחוד 1.6 ממש עגלות ו-207 בכלל. :shock:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

במקרה שלי הכי מעצבן להיתקע אחרי רכב שנהגו מחליט להוריד מהירות באמצע העלייה ואני מאחוריו בא עם מומנטום וצריך להאט, ואז לוקח לי שעה לחזור למהירות שהייתי בה, כי מה לעשות שאלטו עם 68 כ"ס לא יכולה להאיץ בעליה באותה קלות כמו מאזדה 6 עם 140 כ"ס.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

ואמבטיות גדולות שמעיפות אבנים שמנפץ לך החלונות ומחורר את המכסה מנוע

לא פחות!

ממה הרכב שלך עשוי? קלקר?(או שקנית גרייט וול חדשה made in china)

פורסם
מה אתה אומר.

א) לא שמעתי על פיג'ו 8 9 10 ו18.

שכחתי גם 52,59 ו-78...

נ.ב

אם ה-1600 לא זזות אין שום סיבה שה-1400 יתחילו.

ואם אתה נוהג בחורף אז אכלת אותה, במיוחד כשצריך לכבות את המזגן בעליות חחח

פורסם

בסדר הפוך מה"הטוב" לרע:

3. משאית זבל עם חומר טרי ועסיסי

2. אלטזאכן עם סוס צולע

1. ולוסטר של יונדאי

פורסם

אה כמובן, איך שחכתי:

הדבר הכי הזוי שנתקעתי מאחוריו זה אלטעזאכן old school. כלומר נגרר עמוס בכל טוב שמחובר לחמור. :?

בכביש חד נתיבי (איך לא)

דברים כאלה קורים רק בצד הלא נכון של הקו הירוק.

V5

פורסם

עליתי לארץ ב- 1991.

תמיד חשבתי שאלטעזאכן OLD-SCHOOL זה VW BUS בצבע ירוק זית עם מקרר לבן שקשור באופן קבוע מאחורה ומערכת כריזה שמביאה את הקריזה.

זמין 8)

פורסם

ובכן,

משאית (מהטעמים שציינו פה: בוץ עף / חצץ / עפר / מה-שזה-לא-יהיה על הרכב, או סתם פחד מהמוטות ברזל האלו).

אוטובוסים בין-עירונים

ומכוניות שהנהג מתייחס אליהן כמו פח זבל עם מנוע

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מה אתה אומר.

יש בארץ כמות לא מבוטלת של 206 1400 אוטומט. במקרה לאח שלי יש אחת כזו.

איך אני אגיד את זה.... הפונטו 60 כ"ס שלי מרגישה כמו F22 לידה.

פורסם

מי שנוסע הרבה באזור נס הרים בטוח מכיר-משאית עם נגרר שמובילה חרא של פרות,גג 15 קמ״ש ואפשר לפגוש אותה כמה פעמים בשבוע!הריח שהיא מפיצה פשוט לא נורמאלי ואפילו אם אתה אחרון בשיירה של 20 רכבים הריח חריף מאוד!

לא כיף...

פורסם
לי רצים בראש סרטים כל פעם שאני נוסע אחרי משאית שמובילה גזעי עץ או מוטות מתכת. אני פשוט רואה איך אחד מהם מחליק החוצה ועושה לי חור במרכז מסה:-o

חחח

ראית יותר מדי יעד סופי...

זה בדיוק גם מה שאני חשבתי.

http://www.youtube.com/watch?v=j1iUEtZYwc0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אתם פספסתם את המקום ה-1 ובגדול!

המקום הזה שמור למשאיות שמובילות עופות.

כל הכביש מלא בנוצות מתעופפות ואני מרגיש כמו בקרב כריות :sissies:

הרגת אותי...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חם מהתנור: אתמול נסענו מאחורי משאית זבל שכול המיץ שהצטבר בתחתית עף על הרכב שלנו, כולל נייר טואלט שיש עליו קקי (באמת באמת) וכול זה בצפון בכביש חד סיטרי, בטון משני הצדדים, מזל שזה רכב חברה.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...