Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני סטודנטית. להורים שלי יש מאזדה לאנטיס 2003 [שעשתה סה"כ 114K ק"מ]

היינו היום בבאדג'ט [כי אני מחפשת סיריון] ופתאום הועלתה ההצעה שההורים שלי יקנו מיצובישי לאנסר 2008 עם בערך 100-130K ק"מ במחיר של 40K ש"ח כולל אחריות לשנתיים או ל30K - ואז אני אקח את המאזדה האהובה שלנו.

כמו שאתם שמים לב, אנחנו לא נוהגים הרבה, ההורים שלי עושים בעיקר נסיעות עירוניות וסה"כ מרוצים מאוד מהמאזדה [חוץ מעניין הדלק] - הלאנטיס שלנו אמינה מאוד, נוחה יחסית. אין לנו דרישות מעבר לזה מרכב.

האם כדאי ושווה ללכת על לאנסר 2008? האם המחיר אטרקטיבי למרות הקילומטראז'?

ואיך הרכב בכלליות? אמין?

תודה

:)

פורסם

המיצובישי אמינה מאוד ונחשבת לסוס עבודה. סך הכל אוטו יפני אמין מאוד משעמם ונותן את התמורה הכי טובה לרכבים בטווח מחירו. מה שכן האוטו אוכל דלק 1-10.5 עם רגל מאוד כבדה על הגז ובתנאי עיר לכן עשו את שיקוליהם אם צריכה זו בסדר בעינכם

• תוכן חדש...