Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי רכב שפורסם ביד 2 שנת 2002

הרכב נמצא בסוכנות ניסאן תל אביב- הילוך שישי.

רציתי לדעת מה זה אומר? זה רכב שעשו עליו טרייד בחברה?

הם טוענים שיש בדיקה לרכב, האם ניתן לסמוך על זה כי זה סוכנות?

תודה רבה!

פורסם

בדרך כלל חברות הליסינג והטרייד אין הגדולות לא קונות רכבים "בעיתים".

במידה וכן, הם מעבירות אותם לסוחרים הקטנים.

גש, תתרשם בעצמך מהרכב. תעיין בזהירות בבדיקה ותיקח את הרכב למכון בדיקה אחר שאתה בחרת.

אם המחיר ומצב הרכב מתאימים לדרישות שלך, סע לשלום.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

איך יכול להיות שהרכב בסוכנות הוא יד ראשונה?

זה לא אמור להיות לפחות יד שניה? (הבעלים ויד שניה הסוכנות)

אני מקווה שזה יהיה בסדר, רכב שנת 2002 עם 89 אלף ק"מ.

תודה

פורסם

סוחר רכב לא מוסיף יד לבעלות.

זה כנראה מישהו שעשה טרייד אין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
סוחר רכב לא מוסיף יד לבעלות.

זה כנראה מישהו שעשה טרייד אין.

הם בדקו את הרכב לפני הטרייד אין ולא מאמין שיזייפו את התוצאות.

תבדוק אם נותנים אחריות כל שהיא אפילו למספר חודשים קטן למען השקט הנפשי.

אני קניתי פעם אחת רכב יד2 מאוטו-סנטר ולא היו לי כל בעיות איתו.

תבדוק גם שיש ספר טיפולים מסודר ואם הרכב מדגם ניסאן או רנו תבקש שיוציאו דו"ח מהמחשב על כל מה שהרכב עבר

אצלם במוסך.

נהג ותיק

פורסם

אני גם קניתי מהם רכב לפני כמעט שנה. מדובר ברכב שנמסר בטרייד אין (לקוח קנה רכב חדש ומכר להם את המשומש).

בסך הכל הם הוגנים, אין מה להגיד. רק מה, לא יודע כמה נסיון יש לך במכירה וקנייה של רכבים משומשים וחשוב לזכור שמולך עומדים אנשים שזה המקצוע שלהם.

כדאי בהחלט להתמקח, ולוודא שהאוטו תקין לחלוטין לפני המסירה (אגב - אני לא קיבלתי אחריות על הרכב).

עוד דבר - יש ממש לידם מכון בדיקה. הם כנראה יקחו אותך אליו, אז קח את זה בחשבון ואולי כדאי להתעקש לקחת את האוטו למכון אחר.

• תוכן חדש...