Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכה הגדולה יותר של הרכבים האלה בארץ אינה המוסכים אלא הביטוחים, אני יכול להבטיח לך שברוב המקרים עלות הביטוח השנתי תיהיה גבוהה מעלות האחזקה.

נכון - אבל גם זה לא תמיד, ביטוח מקיף ל- IS250 עולה לי 2500 ש"ח לשנה + איתוראן (600 ש"ח).

טיפולים שוטפים - תלוי איזה - נע בין כ- 700 ש"ח ל- 1500 ש"ח תלוי בסוג הטיפול (קטן/גדול) - מדובר במוסך המרכזי בת"א.

בתקלות עדיין לא נתקלתי, אם כי הפונטציאל גדול: איוורור מושבים, קיי-לס, וילון חשמלי, קסנונים עוקבי פניה, מראות מתכווננות ברוורס - כל אחד מאלה יכול להתקלקל ולהביא את האלמנט.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על התגובות :-)

בקשר להזמנה מחול אין בעיות עם המכס ?

אני יודע שהרבה פעמים דברים נתקעים במכס וזה כאב ראש רציני להוציא את זה משם מה שגם מקבלים כנס וגם על כל יום שזה תקוע שם צריך לשלם :shock:

פורסם

עשינו פה הרבה דיונים בנושא הנ"ל.

המסקנה היית לקנות דגם של מרצדס שהחלקים שלה דומים למוניות (במוניות המנוע הוא דיזל, הפרטיות בד"כ זה בנזין). זאת מכיוון שישנם יבואנים מקבילים של חלקי חילוף לדגמים הנ"ל במחיר סביר.

או האופציה השנייה זה לקנות רכב מקונצרן VAG, שגם לו יש יבוא מקביל של חלקי חילוף, כתוצאה מריבוי מוניות בארץ מתוצרת VAG.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני פחות נוטה לכיוון של מרצדסים C קלאס למינהם בדומה למוניות ויותר ל BMW.

אז במקרה שאני אצתרך להזמין חלקים מחול, מה הסכוי שחלק יתקע במכס ?

אם מישהוא עם נסיון שמזמין חלקים מחול לישראל יוכל לענות זה יעזור מאוד :wink:

~ תודה :)

פורסם

אני אישית הזמנתי רק דברים קטנים לאוטו, פילטרים וכו'. הדברים עברו חלק, בדואר רגיל.

הבעיה זה עם חלקים בטיחותיים. מהדיבורים של החברים, ניתן להבין שבמידה ואתה מזמין את החלקים הכבדים דרך הדואר צפה לפגיעה. אך אם אתה מזמין את הדברים בעזרת חברות שילוח כמו DHL וכו', החיים הופכים להרבה יותר קלים כי הם מטפלים לך במכס.

התשלום לחברות האלה בהתאם, לפעמים כבר לא כדאי.

באיזה BMW אתה מתעניין? ומאיזה שנתון

פורסם
אני פחות נוטה לכיוון של מרצדסים C קלאס למינהם בדומה למוניות ויותר ל BMW.
החלטה לא בריאה במיוחד. לטעמי, מרצדס Class C היא הסובארו של רכבי יוקרה. חלקים בשפע ובזול (ישנם מספר יבואנים מקבילים), קל להשיג חלפים מפירוק (תודות למוניות) ומספר לא מועט של מוסכים המתמחים במרצדס.

ממה שאני שמעתי (ובדקתי לפני 4 שנים), תחזוקת בימרים הרבה יותר יקרה ומסובכת.

פורסם

מנסיון עם מרצדס SLK 230 כבר שנתיים אחרי 7 שנים של ליסינג

בטווח הארוך ה מרצדס יצאה יותר זולה

בשנתיים האחרונות חוץ מ מטיפולים קוסמטיים שזה היה בעיקר בגלל הסריטה שלי , הוצאתי כ 2000 שקל על תקלות בלתי צפויות

וטיפולים עלו קצת יותר מטיפולים של פיאס פונטו ספייס של חברה שלי.

הביטוח הוא קצת בעייתי 4000 למקיף + איתוראן 600 שקל .

אבל קח בחשבון שלי היו עוד הוצאות על הרכב שלא קשורות למצבו המכני , אלא בעיקר לסריטה שיש לכל בעל רכב שאוהב רכבים .

אתה גם תתחיל לחשוב איך אתה מסדר דברים כמו סריטות\פנסים מתיישנים\ הספק מנוע , כשאתה ממש לא חייב לשנות כלום .

פורסם

^ כן נכון בדקתי ובאמת החזקת בימר הרבה יותר יקרה ממרצדס, תודה שציינתם את זה.

גם הביטוח יקר בהרבה לפחות ממה שחברים אמרו לי, זה נכון ?

^ דא: דנוס SLK זה לא רכב ספורט ?

החלקים שלו דומים לחלקים של C קלאס ?

איך תחזוקה של רכב כזה לעומת לרכב רגיל מסדרה C ?

זה גם רכב שאני שוקל לפנק את עצמי בו, (רכב ספורטיבי), אבל שמעתי שגג קשיח זה לא אמין במיוחד :?

שוב תודה על שציינתם את זה אחזקת ביימר נשמאת הרבה פחות הגיונית עכשיו... :oops:

פורסם

במכוניות האלה הכל עניין של רגש, אני פינטזתי על בימר בערך 7 שנים עד שהגשמתי את זה.

אני חושב שסדרה 3 E90 הצורה החדשה, נותנת הרבה יותר תמורה מהמרצדס המקבילה C.

גם החיצוניות,הפנימיות וחווית הנהיגה בבימר היא בכמה רמות מהC המקבילה.

עד היום בממוצע עולה לי 4000 ש"ח לשנה, כולל צמיגים,בלמים,כיווני פרונט טיפולים וכו'.

כמו בכל מכונית, גם פה חשוב להשתמש בחלקי OEM איכותיים בלבד.

כולי תקווה, שלא יפתיע אותי איזה "אלמנט".

שוב לא אמרת את התקציב שלך ומה הדגם שאתה מתלבט עליו.

סה"כ גם לבימר יש חלקים, פשוט צריך יותר להתאמץ להשיג אותם.

פורסם
^ כן נכון בדקתי ובאמת החזקת בימר הרבה יותר יקרה ממרצדס, תודה שציינתם את זה.

גם הביטוח יקר בהרבה לפחות ממה שחברים אמרו לי, זה נכון ?

^ דא: דנוס SLK זה לא רכב ספורט ?

החלקים שלו דומים לחלקים של C קלאס ?

איך תחזוקה של רכב כזה לעומת לרכב רגיל מסדרה C ?

זה גם רכב שאני שוקל לפנק את עצמי בו, (רכב ספורטיבי), אבל שמעתי שגג קשיח זה לא אמין במיוחד :?

שוב תודה על שציינתם את זה אחזקת ביימר נשמאת הרבה פחות הגיונית עכשיו... :oops:

- כן זה רכב דו מושבי עם גג קשיח .

- החלקים שלו מאוד דומים לזה של C230 וגם של קרוספייר

- אין לי מושג איך התחזוקה של C היות ומעולם לא היתה לי אחת .

לגביי הגג הקשיח הבעיה היחידה שיש היא הבוכנות ההידראליות , שהולכות לעזאזל אחרי כמה זמן בגלל שמחזירי השמן בתוכן לא אמינים . לי הלך אחד לפני חודשיים קניתי ערכה של המחזירי שמן והחלפתי את כולם בכל הבוכנות והוספתי עוד שמן למערכת ההידראולית ממרצדס . הכל ביחד עלה לי כ 100 שקל .

אז אם יש תהיה לך בעיה , כמו שאמרו יש מלא תיעוד בפורומים כמו BENZWORLD או SLKWORLD .

עוד הערה - היות ואני דיי מורעל על טיפול ברכב קניתי מתאם OBD2 ל BT וחיברתי למחשב הרכב ככה שהטלפון שלי כל הנעה של הרכב מתחבר למחשב הרכב מבצע דיאגנוסטיקה ושולח לי את הקודים שנמצאו לתיבת הדואר . ככה אני לא ממש דואג ודיי שקט לגביי מצב הרכב .

פורסם

התקציב שלי הוא 180-190K לכל היותר.

ואני לא מתכוון לקנות רכב בכל התקציב אלא רק ב 140-160K את השער אני צריך לביטוח + לתקלות בלתי צפויות שיצצוצו ברכב כזה.

האמתי אני לא ממש סגור על מה אני רוצה בגלל זה פתחתי את האשכול הזה כדי קודם כל להחליט אם אני יכול להחזיק גרמניה או לא.

בכל מקרה הרכבים שמעניינים אותי זה קצת בעייתי כי יש בי צד שרוצה לקנות רכב ספורטיבי רואדסטאר :) , ויש צד שרוצה לקנות רכב רגיל :?

אם ספורטיבי אז:

SLK 280 , Z4

ובחזרה לראליות:

מרצדס C200-300

או

BMW 320-330i

פורסם
-

היות ואני דיי מורעל על טיפול ברכב קניתי מתאם OBD2 ל BT וחיברתי למחשב הרכב ככה שהטלפון שלי כל הנעה של הרכב מתחבר למחשב הרכב מבצע דיאגנוסטיקה ושולח לי את הקודים שנמצאו לתיבת הדואר . ככה אני לא ממש דואג ודיי שקט לגביי מצב הרכב .

אפשר לקבל עוד פרטים על המתאם?

פרטים כמו:

מחיר

תאימות לכלי רכב נוספים

אפליקציה נדרשת בטלפון

כל מידע שלנסיונך יכול להועיל.

תודה!

פורסם

פרספקטיבה צרה שלי.

אני עם E350 2006.

נקנתה עם 50,000 ק"מ לפני שנה ו4 חודשים , ומאז הוספתי 28,000 ק"מ.

עלות ביטוח בשנה הראשונה 7000 שקלים (מחירון הרכב אז 232K), ובשנה השניה ירדתי ל5900.

אחזקה שוטפת.

למעט ישור קו קטנטן עם הקניה (צמיגים והחלפת מותחנים שהרעישו), הרכב אמין וללא שום תקלות.

עשיתי חישוב פעם, ועלות הרכב בחודש, הינה 5200 שקלים.

העלות כוללת.

ירידת ערך, אגרת רישוי, ביטוח, דלק, תיקונים שונים עם ממוצע של 5000 לשנה, אחזקה שוטפת (טיפולים/צמיגים כל 3 שנים ועוד)

בעוד רכבי הקודם (סוברו B4 שנת 2007) השיג עלות חודשית של 3900-4000 בחודש.

זה המספר שצריך לעניין אותך.

קבל קישור למחשבון שכזה והתחל לשחק עם המספרים - אתה תופתע מהתוצאות.

http://www.goleango.com/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%9F%20%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%AA%20%D7%90%D7%97%D7%96%D7%A7%D7%AA%20%D7%A8%D7%9B%D7%91%20%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99

supreb 2016 l&k 280 4*4

• תוכן חדש...