Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

התגנבה שמועה לאוזני מכל מיני אנשים שאדם שיש רכב שרשום על שמו אינו זכאי לקבל דמי אבטלה (בין אם פוטר ובין אם התפטר).

לאחר עיון ברשת, לא מצאתי התייחסות כלשהי לנושא של "האם בעלות על רכב" היא תנאי פוסל לקבלת דמי אבטלה.

עברתי על הטפסים ואתרים, למשל: http://www.working.org.il/%D7%93%D7%9E%D7%99_%D7%90%D7%91%D7%98%D7%9C%D7%94/%D7%96%D7%9B%D7%90%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%93%D7%9E%D7%99_%D7%90%D7%91%D7%98%D7%9C%D7%94/

ואשמח אם מישהו יאיר את עיני.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

מה זה קשור?

אם יפטרו מחר את מנכ"ל טבע והוא לא ימצא עבודה, הוא לא יקבל דמי אבטלה בגלל שיש לו מרצדס?

אין קשר, אין שאלה כזאת וזה לא מעניין אף אחד.

מה שכן, בעלות על רכב כן פוסלת קבלת השלמת הכנסה.

פורסם

עובד שפוטר, ועומד בקריטריונים (ותק / גיל בהתאם למשך קבלת הזכאות וכו') זכאי לדמי אבטלה. אין קשר לבעלות על רכב / מצבו הכלכלי וכו'.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה ששמעת הוא בנושא הבטחת הכנסה ולא דמי אבטלה.

כלומר ,אם סיימת את דמי האבטלה ואין לך מקור הכנסה ,בהנחה שעמדת בקריטריון של "אי סרבנות" לעבודה זו או אחרת ,ביטוח לאומי לא ישלם אם אתה בעל רכב (גם אם מדובר ברכב "עומד").

פורסם

סבבה, תודה רבה לכולם. פתחתם את עיני.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

• תוכן חדש...