Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש משהו שנקרא echo-sounder שמאפשר מדידת עומק המים מתחת לאניה, אבל לא מדובר במערכת לגילוי מכשולים אלא באמצעי עזר לאיכון האניה.

מניעת עליה על שרטונות נעשית על ידי ניתוב נכון לפי המפות. אני מניח שבמקום כה קרוב לחופי איטליה המיפוי מדוייק ואיכותי.

לא התעמקתי בסיפור ואני מניח שתהיה חקירה מעמיקה (בודמה לחקירת תאונות מטוסים), יתכן שתקלה כלשהי גרמה לאניה לסטות ממסלולה המתוכנן, וכמובן תמיד יתכן שה"גורם האנושי" - טעות או רשלנות - הוא הגורם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במבט ראשון נראה כמו טעות אנוש באבו-אבוהה.

כמה מטרים מהספינה כבר רואים את הקרקעית.

אז נכון שיש היום מחשבים, GPS, מפות ומה לא,

אבל אם הקברניט מחליט לגרד את החוף,

כנראה ששום דבר לא יעצור אותו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אבל אם הקברניט מחליט לגרד את החוף,

כנראה ששום דבר לא יעצור אותו...

כל מי שצופה בתעופה בחקירה יודע שמרבית התרסקויות המטוסים נגרמות כאשר הטייס בשליטה מלאה על המטוס וע"י פעולותיו שלו הוא מטיס את המטוס לתוך האדמה.

מאוד נראה שפה המצב זהה.

איזה לילה מטורף היה לנו פה, מדובר ב 2 אוניות אחיות ששטות ביחד באותו מסלול באיחור של יום אחת מהשניה, האחת מככבת עכשיו בשרשור הזה, על השניה היו הוריי, עכשיו לך תדע על איזה מהן הם נמצאים, סלולרי הם לא לוקחים איתם, קשר אי אפשר ליצור איתם, הרשימות האיטלקיות מאורגנות כמו מערכת החשמל של פיאט 127, ישבנו כל הלילה וכססנו ציפורניים.

ב 5 וחצי בבוקר הם התקשרו מנתב"ג, "נחתנו בארץ. אה? לא, מה אתם דואגים, בכלל היינו על האוניה השניה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מזל! :shock::shock::shock:

וואו, ממש מפחיד כל העסק. לפחות זה קרה ליד החוף, למרות שכנראה בעומק הים זה לא היה קורה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי כל המידע עד כה.

האונייה לפי כל הסיכויים הגיע למצב הזה עקב תקלה במערכת החשמל אשר ככל הנראה איפסה את הסונאר של האונייה וגרמה לכך שבכלל לא היה גילוי ואפשרות לגלות את הסלע הנ"ל - גדול ככל שיהיה.

כמו כן , לפי עדויות נצפה הקפטן באותו ערב על הבאר שותה עם איזה גברת נחמדה (שתייה בתפקיד).

מה עוד נאמר גם כי הוא היה בין הראשונים לעזוב את האונייה ולהמלט משם.

ואחרון ולא חביב , נאמר גם שהסטייה הייתה כל כך גדולה - 6 ק"מ מהנתיב הראשי. מה שאומר שכנראה אנשים ישנו בעמידה לגמרי בשלב זה,

קצת קשה לסטות בלי להבחין באי מטר וחצי ממך , אלא אם אתה עיוור \ אין אף אחד על הגשר חוץ מטירונים מתים \ "יהיה בסדר , אין מה לדאוג נעשה כיף לנוסעים וניצמד לאי - זה מגניב לראות אי מקרוב כל כך".

בכל אופן , כל הסיבות מצביעות על כשל ענק!

מה עוד - לא היה בכלל תרגול למקרה חרום בעת העליה לאוניה - מאוד חמור! ואסור לפי כל התקנות להפליג ללא ביצוע תרגיל שכזה לפני כל הפלגה למשך כל זמן שיהיה . (באוניות בסדר גודל שכזה , הדבר הוא חובה ! ולא דבר שמומלץ לעשות - החוק מחייב).

אני אישית הייתי לא פעם על אוניה בסדר גודל שכזה, ולא היה פעם שלא היה תרגיל מסודר לפני היציאה לשייט, וכמובן שבזמן השייט היו תרגולים של אנשי הצוות עם הפעלה של סירנה לפחות פעם אחת בזמן ההפלגה (בהפלגות של למעלה מ 7 ימים מדובר על 2 או יותר תרגילים שמבוצעים ).

סלט מטבוחה רציני , מה שכן , חברת הביטוח הולכת לאכול צינור \ חברת הספנות כנראה תיקלע לקשיים לא נורמליים ,

שהרי זו אונייה חדשה יחסית ומי שלא יודע - האוניות הללו מוחכרות לבנק למשך עשרות שנים עם תשלומים חודשיים + ריבית עצומה - רק מה , אין אונייה! מישהו צריך לשלם את הייתרה איך שהוא (ובלי הכנסה עתידית מהנכס).

שלא לדבר על תביעות פיצויים מפה ועד הודעה חדשה של רכוש וכמובן בנפש.

אנחנו כנראה נשמע עוד על החברה הזו ואיך היא הולכת (והקפטן שלה שייכנס ככל הנראה לכלא להרבה זמן) להיות במאבקים משפטיים בלי סוף. השאלה כמובן עד כמה גבוהה במעלה החברה זה יגיע - ולדעתי מנכל החברה ועוד בכירים רבים יעופו קיבינימט משם. תלוי כמובן כמה ביזיון היה.

שבוע טוב לכולם :) ובריאות.

פורסם

לא הייתי קופץ למסקנות כל כך מהר. חקירה יסודית של ארוע כזה לוקחת קצת יותר מ-24 שעות. נמתין לממצאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא הייתי קופץ למסקנות כל כך מהר. חקירה יסודית של ארוע כזה לוקחת קצת יותר מ-24 שעות. נמתין לממצאים.

לא משנה איך תסובב את זה , יש אחראי והוא חברת הספנות .

כמה רע זה יהיה בסוף , נדע אולי בעוד כמה שנים טובות. זה ברור שלוקח המון זמן להגיע לדין ודברים במקרה שכזה, אבל יש אחריות גלובלית למקרה והיא החברה עצמה.

יש הרוגים , נזק נפשי , ועוד אין סוף סיבות שהם יקבלו בראש עליהם.

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=/14/2501328

רצית , קיבלת.... חיזוק לדברים שאמרתי קודם לכן. וזה גם עכשיו בחדשות בערוץ 2.

פלטה פולטה ....... הולך לקבל בראש בענק וגם חברת הספנות שעליה האחריות המלאה לרכוש והנזק בחומר ובנפש.

האב אבא של התביעות הם יקבלו מכל הכיוונים, אני רוצה לראות איך הם יוצאים מסיפור שכזה, לא איטליה ולא בתי המשפט שלהם יכולים לעשות מאומה בנושא, מדובר כבר בדין בין לאומי שהתובעים הם מארצות שונות ולכן החברה אכן תצא באחלה פשיטת רגל.

שלא נדבר על הנזק הסביבתי שכבר ידוע שיתרחש והולך ונעשה גדול ורע מרגע לרגע (דלק ושאר מזהמים שיש באוניה).

מה עוד ? איטליה הכריזה על אסון לאומי ...

אני חושב שסיימתי לטעון את דברי - והאופטימיות שאתה מציג , הלכה לעזאזל , סה"כ יומיים וקיבלת תמונה הרבה יותר ברורה - הכל לבקשתך כמובן :) .

רק מה שכואב הלב ומאוד תמוהה חוסר העירכות של החברה למצב שכזה - שלא לדבר על אי הפנה של ביטויים שהקפטן יצא בהם לא מזמן ומצוטטים כרגע בתקשורת העולמית (מלפני שנה ) , איך לא חשבו להעיף אותו לעזאזל עם חשיפת האופי האמיתי שלו ע"י האמירות הללו.

זה כנראה יעלה בחיים של יותר מ 30 בני אדם , עצוב מאוד.

רגע אחד אתה במקום הכי טוב בעולם - רגע שני אתה בקרקעית האוקיינוס - מזעזע.

• תוכן חדש...