Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי איכשהו את זה ביוטיוב , חבל שהבחור לא מפרסם את זה יותר

זה תיאור הסרטון

פעם עבדתי בתור שומר במוסך שרודאר בבני ברק, תפקידי היה בין השאר לקחת אשורי יציאת גם לטרקטרונים, באדיבות לא איפשרתי לבחור לצאת בלי אישור כזה. הוא התעצבן וטען שלא היה בתיקון. אבל הוראות של הקב"ט היא למרות ככה צריך לבקש מהלקוח אישור יציאה. הבכור קפץ למושב הנהג והאיץ את הרכב לעברי פגע בי במרפק הימני שלי ודחף אותי החוצה ברכב. תיאמתי עצמי עם הטוקף המסכן ולא עשיתי הצגה עד כדי חסימת תנועה ולא אקום מהרצפה עד שתבוא אמבולנס ומשטרה(אני לא יודע לזייף) חסכתי להם הרבה עבודה. כמו אזרח שומר חוק היגשתי תלונה בתחנת המשטרה ברמת גן. עד עכשיו לא עידקנו אותי בדבר למרות שהלכתי אליהם פעמיים.וכל פעם אומרים לי בטיפול... כנרא שמותר לעשות ככה במדינת ישראל: אם דרסו אותך והצלחת לצאת ללא פגיעה אז החוק לא יעניש הדורס, השוטר אמר לי את זה :" בשבילי אתה לא נפגתה" . יא שוטר יא דפוק כמוך מה אני צריך אותך אם אתה תבוא מאוחר. קוראים לזה שחיתות במשטרה בסגנון מנומס ממני...........

איזה אנשים יש לא יאומן אני מכיר את זה שמתחילים להתעצבן שאתה מבקש סה"כ תעודה , אבל מפה ועד לנסות לדרוס מישהו , לא קרה לי.

http://www.youtube.com/watch?v=aC9OmAC6bVI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

סיפור המקרה הזה לא ממש ברור לי. (טרקטורון? המוסך בבני ברק והוא הגיש תלונה ברמת גן?).

בכל מקרה, אם הסיפור חדש יחסית -> שליחת הסרטון לצינור לילה ותוך 10 דקות הנהג הפוגע מובל למעצר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעיקרון את יכול לתבוע את הנהג. יש לך הוכחות לבית משפט. אתה אפילו לא צריך עו"ד.

בנוסף גש לתחנת המשטרה כאשר בידך הסירטון ותראה אותו לאחד השוטרים..

כל תגובה שתקבל מתחנת המשטרה (בנוסף לתגובות שכבר ציינת כאן) תוסיף למתן העדות שלך בבית המשפט.

פורסם

גם לי היה מקרה דומה לשלך

עמדתי במחסום צבאי, התקרב רכב ועצר ובזמן שביקשתי אישור מהחמ"ל הוא התחיל לקלל, נכנס לאוטו התחיל נסיעה ופגע לי ברגליים, הנהג קיבל קנה של M4 למצח ועוד התחיל לצלם את המכה ואחר כך אותי ואיים בתביעה ! (הנהג יהודי ישראלי)

פורסם

מתי האירוע התרחש?

מתי הגשת תלונה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אולי לא הבהרתי את עצמי , אני לא הבחור שבסרטון , זה סרטון שנתקלתי בו ביוטיוב וחשבתי שכדאי לפרסם , שלחתי את זה גם לחדשות 2 , צינור לילה , אולי זה יזכה לחשיפה ויעזור לאותו מאבטח.

אה ועוד שאלה קטנטנה, במקרה שנהג היה נוסע במהירות יותר גבוהה ולא נראה שמתכוון לעצור , האם תופסות פה הוראות פתיחה באש?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

דבר ראשון לעולם לא נעמדים מול רכב בניסיון לעצור אותו(וגם לא מנסים לעצור אותו ע"י האחזות בו)!!! המאבטח בסה"כ אוכף מדיניות של שמירת רכוש. איזה רכוש שווה את החיים של אותו מאבטח?

וכן, עדיף שהרכב ייסע עם ציוד בשווי חצי מיליון ש"ח ולוחית הזיהוי תוקלט/תרשם אבל לא ייקח את המאבטח איתו.

דבר שני הוראות פתיחה באש נוגעות רק כלפי מבצע פיגוע ולא באירוע פלילי.

באירוע פלילי (גניבה, פריצה, נהיגה פראית וכל מה שהוא לא פעילות חבלנית) הטיפול הוא של המשטרה.

פורסם
אולי לא הבהרתי את עצמי , אני לא הבחור שבסרטון , זה סרטון שנתקלתי בו ביוטיוב וחשבתי שכדאי לפרסם

אז מאין לך לדעת שהבחור הדורס לא זומן לחקירה,

ושלא ננקטו צעדים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...