Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי פורום,

אחרי שחרור (2003-2004) עבדתי שנה בעבודה שככל הנראה הפרישה לי כספים להסדר פנסיה כלשהו.

המקום עבודה כבר לא קיים, אני לא זוכר איזה סוג פנסיה זה היה ואין לי תלושי משכורת ישנים (היו בזמנו אבל לא יודע איפה הם..).

כיוון שהמשכורת אז היו יפות יחסית אז אמורים להיות בהפרשה לפנסיה כמה אלפי שקלים.

איך מוצאים אותם??

תודה,

פורסם

מספר החברות העוסקות בתחום די מצומצם, התקשר לשירות הלקוחות ונסה לקבל מידע לפי מס ת.ז.

וכמובן - הטוב ביותר יהיה למצוא את תלושי המשכורת.

טיפ קטן לכל החברים - יש כמה סוגי מסמכים שחייבים לשמור כל החיים. תלושי משכורת הם בין החשובים שבהם. האחרים הם מסמכי בריאות עיקריים, מסמכי עסקות נדל"נ אישיות ואולי עוד כמה פרטים.

עוד עצה קטנה היא להחזיק "תיק לשעת חירום" ובו המסמכים הקריטיים ביותר כגון דרכונים, מסמכי ביטוח תקפים, תעודות השכלה וכו'. המסמכים שאותם לוקחים כאשר הבית בסכנה. למי שיש מסמכים חשובים במחשב - גיבוי שלהם על CD/DVD.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קרנות פנסיה מחוייבות על פי חוק לשלוח למבוטח דו"ח שנתי.

אם כתובתך מעודכנת אתה אמו ר לקבל דו"ח כזה מאחת החברות.

אולי לא הופרשו לך סכומים?

אם תרצה תפנה לכל קרן בנפרד ודרוש את כספך. שיטת מצליח

רשימת הקרנות באתר המפקח על הביטוח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...