Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוכף? אתה שוטר? אם לא אז גם זה אסור..

ולגבי העיניים על המכוונים, פרסמתי טרד שיש אפליקציה שמשתקפת על השמשה ומראה את המהירות לפי GPS. אני משתמש בה עכשיו כל לילה קבוע עם הWAZE.

אברה קדברה

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, משתמע מדבריו שהוא שוטר, או משהו בסגנון. הוא רגוע כי הוא אוכף את החוק, במקומו אני גם הייתי מרגיש רגוע, באמת אני לא זוכר מתי לאחרונה ראיתי שוטר נותן דוח לשוטר אחר... גם אני לא גונב, לא רוצח, משלם מיסים, עשיתי צבא ועודני עושה מילואים (יחד עם עוד כמה "פראיירים"), עוסק במקצוע שבו אני עוזר לזולת, אזרח נורמטיבי לחלוטין ולא פחות טוב מכל אזרח אחר, אבל מה-מתחיל להרגיש רדוף. זה האבסורד, שבמדינה שלנו צריך להיות שוטר כדי להרגיש רגוע. יאללה כולם להצטרף למשטרה, עדיף להיות הרודפים מהנרדפים.

פורסם

לא איני שוטר,אני איש קבע,כך שאתם יכולים להיות רגועים אני לא אמסור את השמות שלהם למעקב צמוד.:wink:

אני פשוט מעדיף להרגיש שיסתכלו עלי,אבל אם זה יוריד בצורה דרסטית תאונות,עבירות בטיחות,כיוון שלעוד אנשים תהיה את התחושה שלכם שכול הזמן צופים בהם.אני מוכן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה זה קל לומר סע כחוק כשאתה נוסע בפנדה?

כמה קל להתלונן כשאתה נוסע על רכב משפחתי סטנדרטי שנסיעה ב- 110 קמ"ש מותרים לחלוטין מרדימה אותך משעמום?

כמה קשה ללכת להפגין על משהו שמרתיח כל אזרח ממוצע?

ממליץ לכולם לחפש עבודה במרחק הליכה ברגל מהבית. מניסיון, אחד הדברים הכי טובים שיכולים לקרוא לבן אדם בחיים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אתה צודק,אמא שלי עובדת 10 דקות הליכה מהבית,לי לוקח לנסוע לבסיס כשעה ורבע,מאוד מקנא.:-)

אגב גם כשהייתה לי דובלו,שהיא ההפך מפנדה מבחינת כוח,לא היה קשה לשמור על מהירות שלא גורמת לקנסות.

את ההנאה קיבלתי מבחינת הכוח בעליות,כאשר איך שהיא נוסעת במישור,כך היא נוסעת בעליות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם לי יש פנדה וקשה לי לשמור שהיא לא תגיע ל125 שזה מהירות שיוט נורמלית בלילה שאין הרבה תנועה. נגיד וויתרתי על ה150 אבל לשמור על 110 זה באמת דבילי..

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ליאור,תפעיל את האופציה שמעל מהירות מסוימת הרכב מתחיל לצפצף,תאמין לי זה יותר ישגע אותך.

פורסם

ישגע, אבל למי שיש מערכת ברכב, הוא לא כלכך ישמע את הציפצופון הזה :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם בפנדה 06 יש מחשב דרך אז אז בהגדרות יש אופציה לSPEED BEEP משהו כזה.

פורסם

איתמר1234, גם ככה אנחנו צריכים להתחיל לפנות מקום במדינה לתושבים חדשים, לא?

הם כבר התחילו להפגין, עוד מעט ישתלטו, ואנחנו נהיה המיעוט:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני כלל לא בטוח כמה מאלה שאומרים נעשה צבא ונעזוב באמת יעזבו,מה אני אגיד לכם שאר המדינות רק מחכות לאנשים בני 21 ועם בגרות בלבד..

ואם משהו חושב שהסיפור ש משה נסע לארה"ב עם 300 דולר והיום הוא מיליונר זה כול כך פשוט אז...:?

• תוכן חדש...