Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת נעלי ריצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שהבנתי שהתחלתי להתעגל בכל מיני מקומות, התחלתי להזיז את עצמי ולהתחיל במבצע הכן גופך לקיץ!

יצאתי לרוץ אחרי 2ק"מ נעלי הריצה שלי שפכו מנוע!

עכשיו התחלתי לחפש נעליים חדשות ויותר איכותיות מנייק, והסתבכתי מכל החברות..

מי החברה המומלצת ביותר לנעלי ריצה ואם יש דגם מומלץ?

אני מתכוון גם להתאמן איתם במכון כושר

תודה לעוזרים ויום טוב!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החברות המומלצות הן Saucony, Asics, Brooks.

חפש ביקורות על דגמים שונים שלהם באינטרנט או שפשוט תמדוד ותבחר את מה שהכי נוח.

פורסם

החשוב ביותר - בחר נעליים נוחות, המיועדות לריצה, נעליים כאלה יכללו בולמי זעזועים מתאימים בסוליות.

נייק לא בהכרח נחותות מיצרנים אחרים, השאלה היא אם בחרת בדגם שמתאים לסוג הפעילות שלך. לדוגמא - השתמשתי בזוג נעלי Nike Shox משך כחצי שנה בחדר הכושר (על האליפטי) בלי שום בעיה והנעליים נשארו כחדשות. בהליכה (לא ריצה) בטיול בגולן הן נגמרו תוך יומיים. עניין של התאמה למשימה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין כזה דבר דגם מומלץ. תלוי מה מתאים לך. מה מבנה של הרגל, כמה אתה שוקל ומה אתה מתכוון לעשות.

לכולם יש דגמים לכל מבנה כף הרגל. לכל מבנה כף הרגל יש סוגים למשטחים ותנאים שונים.

לך לחנות מקצועית או למכון אורטופדי. תבדוק מה ביומכניקה של הרגל שלך (רחב, צר, קשת גבוהה או נמוכה, PRONATION, SUPPINATION וכדומה.) לאחר מכן יתאימו לך נעליים מכמה מותגים.

אני ואישתי הולכים רק עם אסיקס. אבל גם לברוקס וסייקוני וגם לנייק ומיצונו יש דגמים מקבילים לא פחות טובים.

פורסם

לך לחנות מקצועית או למכון אורטופדי. תבדוק מה ביומכניקה של הרגל שלך (רחב, צר, קשת גבוהה או נמוכה, PRONATION, SUPPINATION וכדומה.) לאחר מכן יתאימו לך נעליים מכמה מותגים.

לא חייבים לבצע בדיקה במכון כדי לדעת מהי קריסת הרגל שלך ואיזו נעל מתאימה לך. בדיקה ביתית פשוטה תתן לך את אותן התוצאות -

טובלים רגל במים, לאחר מכן מניחים על דף עיתון ולפי חתימת המים ע"ג העיתון ניתן לדעת איזו קריסה יש לך. תשווה לאיור המצורף ותוכל לדעת מה הקריסה שלך.

באתר של כל חברת הנעלה מכובדת תוכל להתאים ולבחור נעליים ע"פ מידת הקריסה שלך. לדוגמה התאמת קריסה באתר של אסיקס:

http://www.asicsamerica.com/shoefitguide/chart.aspx

לקריסה נורמלית אני אישית ממליץ על הGEL-NIMBUS וGEL-CUMULUS של אסיקס. בארץ מחירי שחיטה, מחו"ל כדוגמת איביי - פחות מחצי מחיר (!).

לרגל שטוחה הנעל הכי מומלצת סטטיסטית היא הGT-2160/2150 של אסיקס, הנעל הנמכרת ביותר בענף.

גגשדג.JPG

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני כבר רץ שנתיים וחצי עם ברוקס, 30 ק"מ בשבוע ומאוד מרוצה.

יש להם חנות בחולון ובת"א. אתה מגיע לחנות, עולה על מכשיר שמזהה את הטביעת רגל שלך והמוכר מביא לך נעל שמתאימה לך (הנעל בוחרת אותך, לא אתה את הנעל) לאחר מכן יוצאים לריצה קצרה בהשגחה של המוכר שרואה שהנעליים לא גורמות לך לרוץ באופן לא תקין.

בקיצור, תהליך מאוד מקצועי וחוסך את הכאב ראש שבלנסות להבין איזה נעליים לבחור.

דרך אגב, נסה למצוא איזה חייל בחובה ולרכוש דרכו את הנעליים כי מקבלים הנחה יפה.

פורסם

גם אני בעד ברוקס, הן נוחות לי יותר מסאקוני. מחיר סביר (אם יש לך חבר/מכר/אולי אתה בעצמך - שהוא חייל אז יש הנחה משמעותית מאוד! גם לספורטאים פעילים),נוחות, קלות ומחזיקות לא רע.

אני רק ממליץ להפריד את נעלי הריצה מנעלי החדר כושר. את נעלי הריצה להשאיר לריצה והליכה, לחדר כושר הייתי הולך על נעל פשוטה יותר (היתה תקופה שהייתי הולך עם אולסטאר) כי יש תרגילים שגומרים נעלי ריצה טיק-טק כמו סקווט ודד ליפט למשל.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

כמו שכבר אמרו, ישנן חנויות ספורט שמתאימות את נעלי הריצה בהתאם לכף הרגל שלך. נכון שאפשר לבדוק בצורה גסה את סוג הקריסה וסוג הקשת אבל זה לא רציני.

תלך לבדיקה בחנויות ספורט שעושות את זה ותמדוד נעליים שמתאימות לסוג הרגל שלך.

לצערי גיליתי את האפשרות לבדיקה רק בזמן האחרון, כאשר אני רץ כבר 16 שנה.

כשחקרתי את זה ראיתי שרוב החנויות שעושות בדיקה נמצאות במרכז הארץ והבדיקה בתשלום במידה ולא רוכשים נעליים בסוף, אבל בצפון אני מכיר שתי חנויות שהבדיקה בהן היא בחינם ואליהן הלכתי בסוף.

פורסם

עניין אישי לחלוטין. אצלי דווקא הפוך - מסתובב עם סוקוני ביום-יום

ורץ דווקא עם נייק (שאינן נוחות להליכה יום-יומית).

אגב, נצל"ש:

מה זה להתעגל בכל מיני פינות?! מה, אתה בחורה?

אצל גברים הכול ממוקד בכרס...:-P

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האם כחייל שמקבל וואוצ'ר, יבדקו לי את הרגל כמו שתיארו פה? או שזו זכות השמורה רק לאלו הקונים במחיר מלא?

פורסם
כמו שכבר אמרו, ישנן חנויות ספורט שמתאימות את נעלי הריצה בהתאם לכף הרגל שלך. נכון שאפשר לבדוק בצורה גסה את סוג הקריסה וסוג הקשת אבל זה לא רציני.

תלך לבדיקה בחנויות ספורט שעושות את זה ותמדוד נעליים שמתאימות לסוג הרגל שלך.

לצערי גיליתי את האפשרות לבדיקה רק בזמן האחרון, כאשר אני רץ כבר 16 שנה.

כשחקרתי את זה ראיתי שרוב החנויות שעושות בדיקה נמצאות במרכז הארץ והבדיקה בתשלום במידה ולא רוכשים נעליים בסוף, אבל בצפון אני מכיר שתי חנויות שהבדיקה בהן היא בחינם ואליהן הלכתי בסוף.

איפה בצפון יש חנויות כאלה?

פורסם

התחלתי להתנוון מזה שאני לא מתאמן כבר שנים, אז במקום כרס הכל מתחיל להיות מדלדל עגלגל כזה :oops:

איך אפשר לעשות ככה רושם בים על המין היפה? 8)

בסוף אחרי בדיקה במכון ההליכה אמרו לי שנעל שהכי תתאים לי היא של חברת acics דגם NIMBUS13 , הלכתי עליהם והן באמת מדהימות אז רכשתי מקווה שיחזיקו מעמד!

תודה לעוזרים !!

• תוכן חדש...