Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת נעלי ריצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה בצפון יש חנויות כאלה?

יש את "אנארובי פלוס" בנצרת עילית ואת "Run Way" במחלף זרזיר.

אני בסוף קניתי בנצרת עילית, הבחור שם ממש נחמד ואינפורמטיבי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התחלתי להתנוון מזה שאני לא מתאמן כבר שנים, אז במקום כרס הכל מתחיל להיות מדלדל עגלגל כזה :oops:

איך אפשר לעשות ככה רושם בים על המין היפה? 8)

בסוף אחרי בדיקה במכון ההליכה אמרו לי שנעל שהכי תתאים לי היא של חברת acics דגם NIMBUS13 , הלכתי עליהם והן באמת מדהימות אז רכשתי מקווה שיחזיקו מעמד!

תודה לעוזרים !!

1. תן חיוך :-D

2. נעלי הליכה\ריצה יש להחליף כל 700-800 ק"מ, לא משנה איך הן נראות. מדובר בשחיקת בולמי הזעזועים שאינה נראית לעין - גם כאשר הגפה והסוליה נראות כחדשות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רציתי לשאול עכשיו גם אחי מעוניין לרכוש את אותה נעל וראיתי שיש אותה ב EBAY ב 114 דולר +20 דולר משלוח שזה יוצא פחות מ 220 שקל ממה שזה עולה בארץ.

השאלה כמה תוספת צריך להוסיף על זה מע"מ ומכס?

פורסם

איך הגעת ל-220 ש"ח? 134 דולר (אני מניח שאתה מדבר ב-US) הם כ-516 ש"ח לפי שער יציג (ואתה צריך לחשב שער מכירה היותר גבוה) ולפני מיסים. מביא אותך ללמעלה מ-600 ש"ח גם אם אין מסים ועמלות פרט למע"מ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הנימבוס 12 זול משמעותית ונמכר ב75 דולר, שזה חצי מהמחיר שלו בארץ.

אין כמעט הבדלים בין הנימבוס 13 ל12. באותה מידה שאין כמעט הבדלים בין הקימולוס 12 ל13, שיווק נטו.

ה12 היתה קפיצת מדרגה אמיתית לעומת ה11 בטכנולוגית השיכוח, אבל ב13 אין כמעט שום דבר חדש.

מהמוכר הזה קניתי את הנימבוס 12 שלי:

http://www.ebay.com/itm/NEW-ASICS-GEL-NIMBUS-12-RUNNING-SHOES-MENS-10-2E-WIDE-/300643938913?pt=US_Men_s_Shoes&hash=item45ffc67261#ht_2230wt_1163

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

בסוף אחרי בדיקה במכון ההליכה אמרו לי שנעל שהכי תתאים לי היא של חברת acics דגם NIMBUS13 , הלכתי עליהם והן באמת מדהימות אז רכשתי מקווה שיחזיקו מעמד!

תודה לעוזרים !!

קניה מעולה.

אצלי הנעל הזו משמשת בחודשיים האחרונים והיא מדהימה - לא פחות!

פורסם

היא מדהימה לאנשים עם מבנה רגל מסוים.

היא לא מדהימה לאלה שיש להם פלטפוס, קריסת רגל פנימה ומשקל מעל 80 קילו.

מספיק עם השטויות. כל אחד ונעליים שמתאימות לו.

פורסם

אני חושב שכדאי שתחליט עם עצמך לאן אתה מתקדם עם הריצה -

אם אתה מתקדם לריצות ארוכות של 10 ק"מ + 3 פעמים בשבוע שזה כבר "רץ סדרתי" אז אי כדאי לך

לחשוב על נעליים מקצועיות יותר שעולות 600-700 ש"ח ומעלה.

אם אתה מגדיר את עצמך בתור "רץ סבבה" בתחום של 2-5 ק"מ ללא יומרות לעלות אפשר להסתדר גם עם נעליים פשוטות יותר ללא יומרות מקצועיות לעיל.

הניסיון שלי -

אני רץ 10 - חצי מרתון (אורח החיים שלי כיום לא מאפשר להתקדם למרתון.. :/ )

העצימות משתנה בהתאם ללחץ במשרד ועונות השנה.

- nike zoom vomero 3 - נעל רכה ומדהימה, כבר לא קיימת לצערי.

- Nike zoom vomero 5 - נעל טובה, שונה מאד מה-3, סולייה שלא נשחקת וחסרת גמישות.

- Mizuno inspire 5 - נעל מצוינת חסרת הרכות של ה וומרו 3 אבל מייצרת קומבינציה מצוינת של ה-3 וה-5.

- Mizuno inspire 7/8 - כנראה הנעל הבאה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
הנימבוס 12 זול משמעותית ונמכר ב75 דולר, שזה חצי מהמחיר שלו בארץ.

אין כמעט הבדלים בין הנימבוס 13 ל12. באותה מידה שאין כמעט הבדלים בין הקימולוס 12 ל13, שיווק נטו.

ה12 היתה קפיצת מדרגה אמיתית לעומת ה11 בטכנולוגית השיכוח, אבל ב13 אין כמעט שום דבר חדש.

מהמוכר הזה קניתי את הנימבוס 12 שלי:

http://www.ebay.com/itm/NEW-ASICS-GEL-NIMBUS-12-RUNNING-SHOES-MENS-10-2E-WIDE-/300643938913?pt=US_Men_s_Shoes&hash=item45ffc67261#ht_2230wt_1163

תודה על ההמלצה דיברתי עם המוכר והצלחתי להוזיל טיפה את עלות השילוח, יצא סה"כ כולל מע"מ 422 ש"ח לנעל שעולה 800+

פורסם

אם אני לא טועה, פטור מיסים על נעליים הוא עד 75$ (בניגוד ל50$ על רוב הדברים).

מישהו שהזמין יכול לאשר?

תודה על ההמלצה דיברתי עם המוכר והצלחתי להוזיל טיפה את עלות השילוח, יצא סה"כ כולל מע"מ 422 ש"ח לנעל שעולה 800+

כמה יצא לך רק המשלוח? קנית בקנייה רגילה או מכרז?

אני בדיוק מתכנן קנייה של נעליים בקרוב והוא נראה כמו אופציה טובה לקנות ממנו.

אגב, איך אני יודע איזה רוחב אני צריך? יש 2E ו 4E.

רק ע"י מדידה של הנעל בחנות או שצריך בדיקת התאמה מלאה?

פורסם
אם אני לא טועה, פטור מיסים על נעליים הוא עד 75$ (בניגוד ל50$ על רוב הדברים).

מישהו שהזמין יכול לאשר?

כמה יצא לך רק המשלוח? קנית בקנייה רגילה או מכרז?

אני בדיוק מתכנן קנייה של נעליים בקרוב והוא נראה כמו אופציה טובה לקנות ממנו.

אגב, איך אני יודע איזה רוחב אני צריך? יש 2E ו 4E.

רק ע"י מדידה של הנעל בחנות או שצריך בדיקת התאמה מלאה?

רוב הנעליים בארץ נמכרות ברוחב M שזה מה שמתאים לי ההמלצה שלי באמת שתלך למדוד בחנות את הדגם ורק אז תקנה אחרי שתדע את המידה המדויקת ואת הרוחב.

אני קניתי בקנייה רגילה

פורסם

כמו שכבר אמרו , הדבר הכי חשוב בנעליים הוא מבנה הרגל של המתאמן ואופן הריצה שלו (קשת ופרונציה) , את כל החומר תוכל למצוא באינטרנט ואין צורך להרחיב כאן .

כמו כן , יש גם אין סוף טכנולוגיות לנעליי ריצה , וגם אין סוף דעות רפואיות שונות על איך אמורה להיות הנעל (מייצבת יותר , משככת יותר וכו') , ככה שכל אחד יענה לך משהו אחר .

אני והרבה אנשים שמתאמנים איתי , מניסיון מאוד פעיל (ריצות על בסיס יומי של עשרות ק"מ , ריצות ספרינטים\אינטרוולים ועוד הרבה ענפי ספורט - ככה שאני בהחלט מכיר נעליים מכל הסוגים) - בוחר לריצה (רק ריצה , לא שימוש יומ-יומי ולא שאר ענפי הספורט) רק בברוקס דגם ה-GTS (כרגע אני עם ה-11 וה-10 ומרוצה משתיהן) - זו נעל שמתאימה למבנה רגל וריצה "רגילים" (קשת בינונית , פרונציה רגילה) , אני אוהב אותה לריצות ארוכות במיוחד .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...