Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי הצעת מחיר עבור מערכת שרובה jl audio.

רכיבים:

קומפוננט: c5 - 570

מגבר: jl audio xd 400/4

מונו: jl audio 1/600

סאב: 10w6

ראש: alpine 126bt

סה"כ ההצעה כולל התקנה 11k.

ייעוד המערכת: מוזיקה אלקטרונית, האוס אנדרגראונד וכו' ...

סוג הרכב: מאזדה 3.

אשמח לרעיונות איך להוזיל את ההצעה תוך שמירה על רמת האיכות או לעלייה ברמת האיכות ושמירה על המחיר.

כיום מותקן אצלי ברכב מגבר רוקפורד 4 ערוצים r300-4 וקומפוננט רוקפורד p1682s.

האם כדאי להחליף את הקומפ בmorel ? האם כדאי להשאר עם קומפוננט רוקפורד ?

האם כדאי לקחת סאב jl 10w7 ?

תודה לעוזרים.

פורסם

אם אתה פתוח ליד 2 במחיר הזה היית מעמיד מערכת ברמה גבוה מאוד,אני לא הייתי שם על המוצרים האלו 11K כלל וכלל.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אתה יכול לפרט כמה הם רוצים על כל פרט במערכת?

שמעת מערכת כזאת עובדת? אם לא אתה קונה על עיוור נכון?

זה כמו להכנס למסעדה ולהזמין מהתפריט עם כיסוי עיניים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין ברירה בארצנו אלא לקנות על סמך חוות דעת. שמעתי 12w7 בעבר אבל זהו.

מעדיף רכיבים חדשים והתקנה מקצועית.

השאלה היא אם קומפוננט jl c5 מקביל ברמתו לmorel hybrid ovation.

או שיש סאב דומה לjl מפירמה אחרת. בוסטון לדוגמא.

פורסם

אתה מוזמן להגיע למפגשי פורום ולשמוע מערכות לפני שאתה רץ לקנות.

אני אשמח להשמיע לך את המערכת שלי, ואם אתה פתוח ליד שניה אז אני מוכר את הקומפוננט + הסאב שלי.

כשאני חושב על זה, הקומפוננט והסאב שלי כיד שניה + מגברים כמו שלי חדשים, יכול להגיע לך לסביבות ה-8000, והיתרה לרדיו דיסק.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

לא מתמצא בקומפוננטים של JL לכן לא יכול לתת לך דעה בעניין אבל אני יכול לאמר לך שלכל רמקול יש את האופי שלו ורצוי שתשמע לפני שאתה קונה.

זה סכום לא קטן ואפשר לעשות הרבה מאוד דברים בתקציב שכזה.

יכול להיות שאפשר לייעץ לך על הגברה יותר טובה או לא פחות טובה בסכום קטן יותר ואז לפנות לך קצת יותר תקציב לרמקולים טובים יותר למשל.

אני אתן לך דוגמא - יש לך כאן אחד שמוכר מגבר של אודיסון מסדרה ישנה אבל גבוהה בסכום של 800 שקלים - סתם דוגמא.

יש לך כאן עוד עשרות על גבי עשרות של חברי פורום שמוכרים ציוד מדהים ביד שניה במחירי זנות תסלח לי על הביטוי.

וכמובן גם אפשר לייעץ לך על ציוד חדש באותה רמה או ציוד שיתן לך תמורה מאוד קרובה לזה במחירים שיכולים להיות יותר שפויים.

אין לך פירוט של חלקי המערכת לתמכור שלה?

---- בוא לרגע נחזור ליסודות

תקציב 9K זה אנחנו יודעים

עכשיו - איזה אופי צליל אתה מחפש?

איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב לשמוע?

אולי מכאן יהיה אפשר לכוון אותך יותר טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שלום,

קיבלתי הצעת מחיר עבור מערכת שרובה jl audio.

רכיבים:

קומפוננט: c5 - 570

מגבר: jl audio xd 400/4

מונו: jl audio 1/600

סאב: 10w6

ראש: alpine 126bt

סה"כ ההצעה כולל התקנה 11k.

ייעוד המערכת: מוזיקה אלקטרונית, האוס אנדרגראונד וכו' ... אדי בשבילך

סוג הרכב: מאזדה 3.

אשמח לרעיונות איך להוזיל את ההצעה תוך שמירה על רמת האיכות או לעלייה ברמת האיכות ושמירה על המחיר.

כיום מותקן אצלי ברכב מגבר רוקפורד 4 ערוצים r300-4 וקומפוננט רוקפורד p1682s.

האם כדאי להחליף את הקומפ בmorel ? האם כדאי להשאר עם קומפוננט רוקפורד ?

האם כדאי לקחת סאב jl 10w7 ?

תודה לעוזרים.

מציעה לך לשמוע קודם כמה מערכות לפני רכישה

פורסם

עכשיו רק נשאר לדעת את האופי -

אם הוא מעדיף את הצליל החם יותר, העמוק יותר, מלטף נקרא לזה

או אם הוא מעדיף את הצליל היותר קר וצלול - סופר נאטורל - בהיר נקרא לזה.

אני בעקרון לא רואה כאן סיבה לרמקולים "מהירים" במיוחד כמו פוקאל שהם מאוד פאנצ'יים או אגרסיביים אבל גם לא הייתי הולך לכוון הסופר רגוע כמו SEAS או רמקולים מבוססי סקאן ספיק.

אבל זה רק ניחוש מאוד פרוע.

הייתי נשאר איפשהו באמצע בין מוראל, HAT, הרץ, אודיסון ווצ'ה וכדומה

בסופו של דבר הטיפ הכי טוב יהיה להגיע למפגש ולשמוע אבל הבעיה היא, לדעתי, שמפגשי החורף ברובם יבשים, מדוללים וקרים.

וקור לא חסר לי, אני פולני!

Pioneer TS-X150

פורסם

שלום אלי,

תראה קודם כל המגבר הוא לא מהסדרות הגבוהות שלהם הslash ואין לי מושג איך הוא נשמע אבל למיטב ידיעתי זה קלאס d.

בקשר לקומפוננט שמעתי רק טוב, לי היה את הסדרה היותר גבוהה הzr ושמעתי כבר כמה סטים בכירים של הרבה חברות ממפגש למפגש ולדעתי בארץ דיי מורידים מערכם של Jl גם מבחינת המגברים ובכלל בזירת הסטים.

בחו״ל לדוגמא הzr מתחרים בסטים ממעלה ראשונה כדוגמת הפוקאל יוטופיה הsr של פולק ועוד טובים כמו dls ובוסטון.

אין שמץ של ספק שהמחירים בארץ של המותג הם לא הגיוניים בעליל אבל אם אתה משיג במחיר טוב אז שמעתי רק שבחים על הc5.

נ.ב

אפילו יונל׳ה שלנו שיוצא כמעט מכל רכב עם פרצוף חמוץ סיפר לי ששמע את הסט הזה והתלהב, אבל שוב כעצת כולם זה עניין של טעם ועדיף שתשמע לפני.

פורסם
אם אתה פתוח ליד 2 במחיר הזה היית מעמיד מערכת ברמה גבוה מאוד,אני לא הייתי שם על המוצרים האלו 11K כלל וכלל.

ג'ינו.

מצטרף

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

מצטרף לאלה שמצביעים בעד יד2.

אני בחודש אחרון (סוף סוף) הרכבתי מערכת ב9-10K.

מפרט שאולי יעזור לך:

HU - Eclipse 7200 MKii

Comp - Audison Voce AV-K6

Sub - Audison Voce AV-12

Amp - Audison LRx 4.1k

Capacitor & wiring - Connection ( Audison מבית של)

RCA - Monster 402 XLN (Sub & Comp)

וכמובן בידוד וכל השטויות שצריך בשביל התקנה.

כל מה שבצבע כחול, נקנה מיד שניה. כל הרכיבים שמורים ובמצב מצוין.

היום סוף סוף עשיתי כיוון ראשוני ונשמע ממש טוב!

תחשוב טוב על יד2 ובכל מקרה ממליץ לך לשמוע רכיבים לפני שאתה מחליט סופית.

דימה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

• תוכן חדש...