Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ניסיתי כי אני רוצה להשאיר אותו במקומו, בחדרי שהנייד שלי מחובר אליו ישירות עם כבל.

אם הייתי רוצה להזיזו לנקודה "אסטרטגית" בבית. הייתי כבר מזמן שם אותו בנקודה כזו ומחבר את כל צרכני הרשת, באלחוט.

כל הבעיה שאני רוצה להשאיר את הראוטר במקומו ולמצוא פתרון להגדלת טווח האות.

פורסם

אני עובד בשיטה של מודם ונתב אלחוטי במרכז הבית, עצמאיים ללא מחשב מחובר אליהם (חיברתי אותו רק להתקנה ראשונית ואז העברתי למקום הקבוע). פועל מצויין כבר קרוב ל-4 שנים, כולל חדירה דרך קירות הממ"ד. המזל שלי הוא שכאשר רכשתי את הדירה הוספתי נקודות חשמל טלפון בפרוזדור שבמרכז הדירה (המבנה שלה כמעט ריבועי) כך שניתן לחבר את המודם והנתב בלי שם אינסטילציה או השחלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי מקום דיי מרכזי בבית שבו אני יכול למקם הן את המודם והן את הראוטר, יש שם תשתית של טלפון, כבלים וחשמל. אך אני מעדיף לעבוד עם כבל מחובר.

• תוכן חדש...