Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני בחיפוש אחר רכב, התעניינתי במזדה דמיו ומצאתי אחת שעומדת בדרישותי.

כששאלתי את המוכרת על תקלות שיש ברכב, אמרה שמעולם לא הייתה לה תקלה שדרשה מוסך למעט תקלה שאירעה לפני מספר חודשים, בה נדלקה לה נורה ברכב והלכה למוסך, שם נאמר לי כי חיישן המהירות התלכלך ולכן הזרקת הדלק במנוע לא עבדה בצורה תקינה.

אומרת כי החליפה חיישן ב-300 ש"ח והתקלה הסתדרה.

האם מדובר בתקלה חמורה? מישהו מכיר? להתרחק מהרכב?

תודה,

מאיר.

פורסם

לפי סוג השאלה שלך אני יכול להבין שאין לך שמץ של מושג בדברים האלו, לכן דבר ראשון אתה יכול להיות רגוע - לא מדובר כלל בתקלה חמורה. דבר שני- כדאי שתיקח איתך מישהו שקצת מבין לפני שאתה הולך לבדוק\לראות את הרכב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רוצה לבוא איתי? :wink:

אכן לא מבין. רציתי רק לדעת האם שווה לקחת אותה לבדיקה במכון מורשה ו/או לוותר על הבדיקה מראש.

תודות :-)

מאיר.

• תוכן חדש...