Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בהחלפת רכב VW Polo Vs. Hyundai i20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו רצים להחליף את המשפחתית , יש לנו טויוטה קורולה שנת 2004 , אנחנו נוסעים בסביבות ה16-17 ק"מ בשנה , רוב הנסיעות הם של 2-3 אנשים ברכב ופעם בשבוע בערך עם כל המשפחה .

יש לנו גם טויוטה פריוס ככה שאין בעיה שיהיה מכונית אחת קטנה לעיר ואחת לנסיעות משפחתיות .

הנהגים בקורולה הם אני (נהג צעיר) ואמא שלי .

יש לנו הצעה מחבר של המשפחה שיש לו מגרש ואנחנו כנראה נעשה טרייד אין על הקורולה ההצעות הם או פולקסווגן פולו או יונדאי i20 , שנת 2010/2011 המחיר הוא בערך אותו דבר ככה שזה לא השיקול .

הדרישות וסדר העדיפויות הם :

1. צריכת דלק נמוכה

2. מכונית נוחה ומרוווחת

אני בכיוון של הפולו מכמה סיבות :

1. אמינות

2. איכות

3. טכנולוגית המנוע

4. היופי של האוטו

ייעוץ מכל סוג יתקבל בברכה !

פורסם

אני חושב שיתרון האמינות (במפתיע) ועלות אחזקה יהיה בידי ה-I20. בכל השאר - הפולו עדיפה משמעותית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אנחנו לא מתכננים להשאיר את האוטו יותר מ4 שנים , ככה שאם האוטו לא יצטרך תחזוקה שוטפת במוסך אלא רק טיפול שנתי או כל 10K זה סבבה .

ועלות האחזקה והאמינות של היונדאי עדיפים בהרבה על הפולו ? (עד עכשיו לא ידעתי שהיונדאי יותר אמינה .. )

שחכתי להוסיף בדרישות :

3. שלא יצטרך תחזוקה שוטפת , רק טיפול שנתי או פעם ב 10K ק"מ

4. ירידת ערך לא משמעותית

תודה ועוד תגובות יעזרו (:

פורסם

לא רשמת באיזה פולו מדובר - אם מדובר במנוע TSI או מנוע 1.4.

בכל מקרה, בעיקרון:

1. צריכת דלק - פולו TSI חסכונית מה-I20. לעומת זאת אני לא יודע אם יש הבדל גדול בין ה-I20 1.4 לפולו 1.4.

2. נוחה ומרווחת - נסעתי בשתיהן, שתיהן היו מספיק נוחות ומספיק מרווחות לרכב סופר מיני. זה לא C5, הפולו קצת קשיחה אבל סה"כ בסדר גמור בשתיהן.

3. תחזוקה - תשמע, סה"כ שתיהן אמורות להציג אמינות טובה, הפולו יקרה יותר לתחזוקה, ואם אני אצטרך להמר סביר להניח שה-I20 תראה אמינות גבוהה יותר, אבל הפולו לא קטסטרופה.

4. סחירות - ה-I20 מככבת בחברות הליסינג, שתבוא למכור השוק יהיה מוצף ב-I20 חדשות יותר וזולות יותר.

לסיכום שלי:

אם זה פולו TSI - אל תחשוב פעמיים. קח אותה וסע לשלום.

אם זה פולו 1.4 מול I20 - 1.4 - כנראה שגם כאן הייתי לוקח את הפולו, אבל זה ממש לא נוק-אאוט. ל-I20 יש המון יתרונות, והיא הרבה יותר "מקרר על גלגלים" שצריך לשים לו דלק ולנסוע כמו הקורולה מהפולו, שתיתן לך הרבה יותר מבחינה הרגשה ויוקרה וכנראה גם שמירת ערך - ולמרות שיש סיכוי מוגבר כאן לתקלות מסויימות - מדובר סה"כ ברכב אמין ואתה רכב חדש יחסית לתקופה מוגבלת ואני לא מאמין שיהיו בעיות מיוחדות (למרות שלעולם אין לדעת).

פורסם

תודה רבה גבר , עזרת לי הרבה .

לא רשמתי איזה דגם של הפולו כי גם אני עדיין לא יודע אבל כנראה שזה יהיה ה1.4 .

עוד תגובות ?

• תוכן חדש...