Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מאחר ושר האוצר חתם על החוק - שביטל את המכס למוצרים בסכום של עד 300$ .

שאלתי היא בנושא יבוא אישי של ביגוד - אני יודע שחל על הבגדים מע"מ , האם חוץ ממע"מ יש מס קנייה על בגדים ? , באם כן מה שיעור של מס הקנייה ? .

בתודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

בטבלה הזו אתה יכול לראות את המיסים:

http://62.219.95.10/MisimMeruk/

מה שרלוונטי מבחינתך זה "פרט 818" . "מיסים כללי" זו העמודה שבה אתה מסתכל אם הזמנת מוצר ממדינה שאין איתה הסכם סחר. "מיסים הסכם" זו העמודה שבה אתה מסתכל אם הזמנת מוצר ממדינה שיש איתה הסכם סחר, למשל ארה"ב.

אם אני לא טועה, כל זה תקף במידה ומשקל החבילה אינו עולה על 20 ק"ג.

אגב, אם אני לא טועה, ההקלות במס יכנסו לתוקף רק ב 1.1.12.

פורסם

אכן שאם אני יזמין - זה יקרה לאחר כניסת החוק לתוקפו .

האם מישהו מכיר חנות עודפים של GAP בארה"ב - שניתן לרכוש באינטרנט , המשלוח יבוצע לארה"ב , ומשם דרך חברת USHOPS לארץ במשלוח ימי .

פורסם

המיסים לא מחושבים (לפ מיטב הבנתי, מחבר שמייבא באופן סדיר ומסחרי מספר פריטים ממספר ארצות, אבל לעומת זאת, לא תמיד מקור אמין לחלוטין) עפ"י המדינה ממנה נשלח המוצר, אלא עפ"י המדינה בה הוא יוצר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

חתם אך החוק יכנס לתוקף החל מה - 1 לינואר 2012 .

האם מישהו מכיר אתר שמוכר חולצות של טימרבלנד - עודפים בארה"ב .

• תוכן חדש...