Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , מחפש עצות רכישת הרכב הראשון, מפרט: תקציב 35K , הלוך חזור ירושלים רחובות ראשון חמישי, 1400 סמ"ק, ידני, חסכוני בדלק ואמין, ל3-4 שנים.

ברור לי שמבין שני המועמדות שציינתי הפולו לוקחת,אבל, הפיג'ו זולה יותר בחלפים וטיפולים ובמחיר ההתחלתי- עד8-9 אלף הבדל (באותו שנה וקילומטראז' זהה), עם זאת הפולו אמינה, וחסכונית יותר בדלק 1:14 לעומת 1:12.

אם יש המלצות נוספות לרכבים נוספים אשמח לשמוע, הנ"ל הן בהיצע הרב שמצאתי בשוק

אשמח לשמוע תגובות

גיא

פורסם

שלום שלך גיא

הייתה ברשותי פיגו' 206 ידנית 1600 דגם XS וכעת יש ברשותי פולו GTI כך שאני יכול להשוות ולתת חוות דעת על שני הרכבים,אומנם לא על הדגמים שהיו לי אבל על אמינו ואחזקה כן.

לפי המטרות והצרכים שלך ומכיוון שאתה מתכנן ללכת על ידני ובשנתונים שאתה מתכוון לרכוש הייתי ממליץ על הפיגו'.

הפיגו' זולה יותר באחזקה בהרבה מהפולו וזה דבר חשוב בייחוד בשנתונים הללו שכל מיני חיישנית חבויים אוהבית "להתעורר" ולהגיד אנחנו יוצאים לפנסיה.

בדלק אני לא בטוח כי לא נסעתי על הפולו 1.4 אבל אני יודע שהפיגו' חסכוניות מאוד ואם נעשה חישוב של כוחות סוס למשקל,הפיגו' קלה יותר ולכן תיאורטית תשתה פחות דלק.

אני ממליץ לנסות לגייס עוד קצת ולרכוש 1.6

מקווה שעזרתי בהצלחה.

פורסם

אין שום סיבה לרכוש רכב עם מנוע 1,600 למי שמחפש לחסוך בדלק ויכול להסתפק במנוע 1,400.

בתקציב שלך יכולה להיכנס גם פיאט פונטו ספייס משנתון גבוה יותר (2006). אם תתפשר על גיר ידני תוכל למצוא אפילו גרנדה פונטו מ 2006 ולדעתי זו בחירה מושכלת יותר מ 206 או פולו.

לחילופין, גטס 2007 ואולי אף 2008 גם יכנסו לך בתקציב וסטטיסטית הן יראו את האמינות הטובה ביותר אך צריכת הדלק לא משהו גם במנועים שלאחר מתיחת הפנים של 2006.

אם ההתלבטות היחידה היא בין פולו ל 206 אז הבחירה שלי היא הפולו. בתקציב שלך יכנס רכב מעל שנתון 2003, השנתון בו הפולו התקדמה דור והיא נראית ומרגישה הרבה יותר חדשה ומודרנית מהדור הקודם. למרות שזו העדפה אישית, בפועל הייתי לוקח את הרכב השמור והמטופל ביותר שתמצא, מדובר ברכבים שדי רגישים להזנחה ולמצוא רכב שמור ומטופל לפי הספר זו משימה קשה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ראשית אין גרנדה פונטו 2006.

אבל בהחלט ניתן למצוא גרנדה פונטו מדגמי 2007 במחיר הזה: חסכוני, אמין, (שוק לא משהו וכרגע זה לטובתך), והכי בטיחותי שתמצא במחיר הזה מהסגמט הזה.

כמו כן אני מסכים עם קודמי, אתה רוצה לחסוך? חפש מנוע קטן ושפוי עם הוצאות אחזקה ודלק נמוכות.

כאן דווקא ה206 לוקחת בסעיפי החיסכון (בדלק הן די זהות) בביטוח ובאחזקה. (מהיכן הקביעה שהפולו תהייה אמינה יותר?) בנוסף את ה206 תמצא משנתון גבוהה יותר באותו המחיר (כפי שכבר הבנת).

ושוב מסכים עם קודמי, בצע חיפוש רחב יותר ע"פ נתוני ק"מ, טיפולים, שנתון, יד (לא מחייב בסדר זה, זו ההעדפה שלי) ותכניס למשוואה שלך עוד כמה רכבים, כאשר את הגטס תברור רק מדגמי GLI או GLS הבטיחותיים והמאובזרים יותר.

ההעדפה שלי במקרה הזה היא הגרנדה פונטו שאומנם די עגלתית (עם מנוע ה1.25, ה1.4 כבר יותר זריזה אך נראה לי שלא נכנסת לך בתקציב וקשה מאוד למצוא כזו ידנית) אבל מרווחת, משנתון יחסית מתקדם, מחיר מאוד משתלם, ביטוח ואחזקה זולים, ציון מירבי במבחני הריסוק, חסכונית מאוד בדלק, הכי יפה מכולם (לטעמי), ונוחה מאוד.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

רב תודות לעונים, חיזקתם לי את החשש שהיה לגבי ה206

אני מבין שיש כאן חובבי גרנדה פונטו,אבל היא לא בתקציב חברים עשירייה מעל מה שהכיס מרשה, הפולו וה206 בשנתונים גבוהים יותר מפונטו ספייס שכרגע ביד2

כרגע על הפרק (רק רכבים ידניים ,1400,ללא תאונות ) 206 פיג'ו שנתון 2006 יד שניה 97K מול פולו יד שניה 88K שנתון 2007, הבדל של 8 אלף ביניהם (פולו יקרה יותר), חשוב לי ואני מוכן להשקיע באמינות, לכן הפולו נכנסת לתמונה (בנוסף גם היא מרווחת יותר והיא גרמנית...), אבל נשמע ששני המכוניות באותה סקלת אמינות מדבריכם

מחר ה206 בבדיקה, נקווה לטוב

• תוכן חדש...