Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חור במיכל מים?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו סיפור- היום אני נוסע על הבוקר עם חברה שלי באוטו בשדרות רוקח, אחרי המבול שהיה , פקק מטורף עומדים במקום , מנצלים את ההזדמנות ומדליקים סיגריה, לפתע אני שם לב שמשני צדדי מכסה המנוע מתחיל לצאת עשן ( קיטור, לא צריך להסחף) מד חום מראה 80 מעלות - תחום תקין , מרוב בלבול חשבתי שאולי זהו העשן מהסיגריה , אך לאחר בערך דקה שהבעיה רק החריפה יצאתי מהאוטו (גם ככה כולם עומדים.. :roll: )פתחתי את המנוע השמתי לב לתופעה הבאה- חור נפער במיכל המים של הרדיאטור והתחיל להשפריץ על בלוק המנוע דבר שיצר אדים , מחשבה מהירה מה עושים :

מסטיק מהפה + ספריי סקאיי(מקשה את המסטיק) והחור נאטם , כמובן זמנית , מילוי מים (ירוקים :idea::!::idea: ) והבובה כמו חדשה.!

השאלה שלי היא מה עדיף -לאטום איכשהו את החור ( ממש לא חור גדול ) או להחליף את המיכל?

הצעות / חומרים / עלויות / היכן להשיג יתקבלו בברכה!

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

חלק קלאסי לקנות בפרוקייה מזדמנת, לא להשאיר כמו שעכשיו בכל מקרה :!:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

1 תפסיק לעשן.

2 סחתיין על ההדבקה HOW VERY מגייור.

3 תחליף רדיאטור. אם החור היה ברדיאטור עצמו אולי זה היה בר תיקון, אבל כל תיקון של הפלסטיק עשוי להתבקע תחת לחץ.

4 לא תמיד מקורי עדיף. נסה למצוא משהו במכוני רדיאטורים ואגזוזים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אם זה היה מהרדיאטור היית יכול לאטום את החור עם פוקסי במצב כזה אתה צריך להחליף את כל המיכל

פורסם

תומר- מה הקשר לרדיאטור? החור הוא במיכל מילוי המים לרדיאטור,

מיכל פלסטי שמחובר בצינור לרדיאטור.

נראה לי שהכי פשוט זה להחליף את המיכל - יש למישהו אולי רעיון איפה אני יכול למצוא מיכל( פירוקיות?) וכמה זה אמור לעלות?

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

אה!!!

המיכל העגול ליד הקיר אש!

לא בעייה.

כל פירוקיה תוכל לעזור לך.נסה בהיפר חלף בפ"ת ליד סגולה וב"מאגר" בראשל"צ.

ד"א-

זה די נדיר שהחלק הזה הולך.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...