Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורום ומקווה להקיר את כולם אני גולש בפורום כבר יותר מחצי שנה ויצא לי לקרא דברים מעניינים, אבל אף פעם לא הייתה לי ממש שאלה אז לא פתחתי משתמש :p

בכל מיקרה יש לי כבר רשיון כמה חודשים וההורים נותנים לי כסף לרכב.

כבר שנה בערך שאני חולם לנהוג ברכבים ספורטיבים למיניהם ואחרי חיפוש מעמיק בכל הנוגעה לרכב עצמו (לא בכל מה שמסביב כמו ביטוחים ותחזוקה) נדלקתי על ה BMW Z4 HT וה AUDI TT coupe בכל מיקרה אני יכול לקנות כאלו יד שניה בשנתונים של 2007-2009... אבל לפי מה שהוונתי מחברים, לנהגים חדשים מי שיסכים בכלל לבטח אותי ישחט אותי בתשלומים ושאני מסתכל על 20K בשנה לביטוח שזה מוגזם :S ... צריכת דלק זה דבר שלא מפריעה לי ומבחינת תחזוקה אני גם יסתדר אבל הביטוח ניראלי יכשיל אותי ולקנות את הרכב :-(

בכל מיקרה מישהוא יכול לתת לי כיוון אמיתי בכמה כסף מדובר ואולי עם כדי לחשוב על כיוון חדש לרכב ?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביטוח עבור נהגים צעירים על רכבים פשוטים יחסית הוא עסק יקר למדי. קל וחומר ברכבים כאלו. (אתה מסתכל על לפחות 10K ביטוח)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אנשים שלא יודעים לשחות לא קופצים לבריכה של כרישים עם אקדח .

מקווה שתבין ותשכיל .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

כן אני נוהג על סיוויק היום וכשיקנו לי רכב אני כבר לא ינהג אליה.

יצא לי לנהוג גם על לנטיס של חבר ו אודי A6 של דוד שלי יונדאי I25 ועוד כמה מכוניות כולל סקודה אוקטביה טורבודיזל שלמדתי אליה...

10K ביטוח אתה מתכווון מקיף חובה וביטוח לנהג חדש ?

פורסם

ל-Z4 אני משער (השערה בלבד) שיעלה לך לפחות 15K ש"ח בתור נהג חדש. לי בתור נהג חדש בזמנו על מאזדה 2 הייתי משלם 7K ש"ח, אז תבין לבד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מחירון משפיעה על הביטוח ?

כי הרכבים האלו כחדשים עולים 400K ?

וכתבתם רכבים ב 180K אז....

בכל מיקרה תודה על התגובות והעזרה.

פורסם

האמת בלי שום קשר לכותב, גם עם היה לי כסף, לא הייתי נותן לבן-בת שלי רכב יוקרה ב 200 אלף שקל, גם עם הכסף היה כסף כיס בשבילי.

נהג חדש צריך רכב טוב ובטיחותי, אין לו את הנסיון או את היכולת לשלוט על רכב בכלל ושלא נדבר על רכב יוקרה, כבר יצא לי לראות בחור צעיר נכנס בעץ עם גולף V6 בזמנו שהחליט שהרכב יכול לפרפר גלגלים אבל שכח שהרכב גם מאבד שליטה והרכב נכנס לעץ.

תשקיע 100 אלף על רכב יוקרה יד שניה בטיחותי, סע עליו שנה שנתיים, לאחר מכן תעבור למשהו יקר יותר, הביטוח לבד הוא אבסורד ולכן לא משתלם.

פורסם

אני הייתי במקרה שלך הולך על השירוקו הדגם של ה 1.4 עם 160 או 120 כ"ס וישאר לך עוד לביטוח ולקורס נהיגה מתקדמת שתלמד אותך לשלוט ברכב... וגם תהנה מרכב חדש עם אחריות

פורסם

^ למה אתה חושב שאני יכנס בעץ ?

דא מה אתם חושבים עדיך מבין השתיים האלו audi TTS coupe 2.0 או BMW Z4 3.0 עם גג נפתח ?

בעיקרון זה אמור להיות רכב שאני יהנה ממנו לנהוג אבל גם רכב ליום יום... ומישום מה ברוב האתרים בסיכורים כתוב שה TT נוח יותר ליום יום מה Z4...

~ ותודה שוב לכל מי שעוזר :)

פורסם
^ למה אתה חושב שאני יכנס בעץ ?

דא מה אתם חושבים עדיך מבין השתיים האלו audi TTS coupe 2.0 או BMW Z4 3.0 עם גג נפתח ?

בעיקרון זה אמור להיות רכב שאני יהנה ממנו לנהוג אבל גם רכב ליום יום... ומישום מה ברוב האתרים בסיכורים כתוב שה TT נוח יותר ליום יום מה Z4...

~ ותודה שוב לכל מי שעוזר :)

אני לא חושב שתיכנס לעץ, אבל אתה חושב שיש לך מספיק נסיון כדי להתמודד עם רכבים שציינת ?

בכל מקרה עצה לי אליך, במידה וכן תחליט ללכת על מכוניות כאלו , קח לך מספר קורסים עם מורה נהיגת מרוצים שילמד אותך איך מתמודדים עם כאלו רכבים, זה לא בדיוק רכב לשיעור נהיגה ולא רכב שסולח על טעיות.

חשבת אולי כבר על אולי פזו RCZ בתור התחלה, לא מנוע של מרוצים אבל בהחלט לוק של רכב יוקרה.

פורסם

אה הבנתי כן זה ברור שאם יש לך כמאת פי 3 יותר כוח ממכונית משפחתית הרכב יהיה יותר כשה לשליטה.

אם אתה מניח את זה ככה אז אין סיבה שאני לא אכך כמה שיעורים :)

בקשר ל RCZ כן היא יפה אבל לא משהוא מיוחד מתחת למחסה מנוע...

בקשר לעיברית כן אני יודע חחח יש לי בעיה עם שגיעות כתיב זה לא רק עברית, גם באנגלית ששתיהם שפות אם שלי פחות או יותר :-?

• תוכן חדש...