Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 95 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי השרשור על הסיוויק, אנחנו עדיין לא סגורים על מה לקנות לכן אני מבקש את עזרתכם,

הדרישות :

רכב משפחתי, בטיחותי, לא משנה אם ידני או אוטומט, אמין, חסכוני עד כמה שאפשר, מרווח, נוחות ועלויות אחזקה סבירות.

חשבנו על קורולה (כן אני יודע שיש רק 4 כריות אויר), או מיצובישי לנסר מנוע 1800. אם מישהו יכול לתת עוד אפשרויות זה ייהיה נהדר.

תודה !!

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

פורסם כאן שיש הנחה משמעותית על הסוזוקי SX4 - אם זה נכון הרי שבמתיחת תקציב לא גדולה תוכל לרכוש משפחתית חדשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבא שלי לא כל כך אהב אותה. אילו רכבים עוד יכולים להתאים לדעתך?

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם
שלום,

לא משנה אם ידני או אוטומט,

אתה מתכוון להוציא כמעט 100K ש"ח על רכב ואתה לא סגור אם אתה רוצה ידני או אוטומטי? זו המהות של הרכב, אני מציע שתחליטו קודם איזו תיבה אתם רוצים ורק אחר כך להתחיל לסנן.

בהצלחה!

פורסם

זה לא שאנחנו לא סגורים על ידני או אוטומט, זה פשוט לא משנה אם תציעו רכב ידני כי אין לנו בעיה, ואפילו עדיף, וגם אוטומט יתקבל בברכה.

אנחנו לא רוצים את כל מנועי ה TSI למיניהם. ולמען האמת אבא שלי לא כל כך אוהב את האירופאיות, הוא יותר אוהב את האמריקאיות ויפניות.

מה דעתכם על טויוטה אוריס שנתון 09 בערך?

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם

אם הסיוויק לא מתאימה לכם, הקורולה היא המומלצת אחריה בין היפניות.

האוריס מגיעה עם תיבה רובוטית גרועה והיא ממש לא מומלצת.

ה-SX4 לא נמצאת באותה הליגה, עם כל הכבוד לסוזוקי. היא יותר שייכת לקטגוריה של היונדאי I25/ קיה ריו/ שברולט סוניק.

פורסם

הדעה לגבי הטידה וה SX4 דומה, פשוט לא מתחברים לרכב הזה.

מכיוון שיש פה דעות רבות חשבנו קצת וסיננו את האפשריות. אותם אני יביא עכשיו בתקווה שחברי הפורום "ידרגו" את הרכב לפי הדרישות.

יונדאי I30CW 2009-10

מיצובישי לנסר 1.8 2009-10

טויוטה קורולה 2009-10

טויוטה אוריס 2009-10

קיה פורטה 2009-10

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם

ראיתי את השרשור לגבי סיוויק 2009, ואני לא מבין, מדוע ירדתם מהונדה?

סיוויק לדעתי עדיפה על כל הרשימה הזאת, אבל היא קצת יותר יקרה.

אם לא סיויק, מיצובישי לנסר (אני יודע ש MIKE לא מסכים איתי :lol: ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני באמת לא מסכים 8).

מלבד מעט איבזור עוד בדגם הספורט המיצובישי לנסר 1.8 לא נותנת הרבה יותר מקיה פורטה.

אני מציע לכם לבדוק את הפורטה, רצוי בדגמים הפרטיים והמאובזרים יותר - לדעתי היא עונה על כל הדרישות.

פורסם

אבא שלי גבוה, הוא ישב בסיוויק של דוד שלי ולא היה לו נח לכן ויתרנו עליה.

לגבי הפורטה, ממתי נכנס הגיר 6 הילוכים? ואיך הגיר עם ה 4 הילוכים מבחינת שיוט במהירות של 100 קמ"ש ?

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם

ה-6 הילוכים נכנסה בתחילת 2011, קשה לי להאמין שיהיה משהו פרטי בתקציב שלכם מ-2011 אבל שווה לנסות.

ב-4 הילוכים זה בסביבות ה-2500 אבל הרכב מבודד היטב.

פורסם

פורטה עם גיר שישה הילוכים זה אכן רק בדגמים של 2011. קצת קשה להכניס לתקציב, אבל אפשר להגיע די קרוב. לא מזמן היו כמה מבצעי סוף שנה, וקיה פורטה כמעט חדשה (כלומר יד ראשונה עם אפס קילומטרים) נמכרה לא רחוק משם. אני מאמין שרכב מליסינג עם מעט קילומטרים יגיע קרוב עוד יותר לתקציב הזה.

פורסם

הבנתי, ומה דעתכם על היונדאי I30CW?

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

• תוכן חדש...