Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי צמיג + גאנט בורה Basic

AndreyVW
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

VW בורה Basic 2001

כרגע מידת צמיגים המקורית 195\65\15 ואני נעול להחליף את הגאנט ל 17 אינצ'.

השאלה היא איזה מידת צמיג אני אצתרך כגי שקוטר הגלגל לא ישתנה?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדוק קודם האם השינוי חוקי לרכב שלך.

יש שרשור דביק מתאים בדף הפתיחה של פורום טכני "שינוי מידות צמיגים/ג'אנטים".

אם לא תמצא שם תשובה, אתה צריך לבדוק בכל מכון רישוי או אצל מי שיש לו אוטודאטה.

אגב, הצמיג שהוצע לך שונה בקוטרו ב- 2.85% ולכן לא מתאים. הצמיג צריך חתך 205/50/17 (ולא 45) כדי להיות זהה בקוטר לצמיג הקיים. אינני יודע אם זו מידה מאושרת לרכבך.

בדוק גם שרוחב הג'אנט מתאים. עלול להיות מגע בין הצמיג לגוף הרכב בפנייה או בעומס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב זכרוני, ברכב הזה ניתן להתקין באופן חוקי ג'אנט 17 רק כשרוחב הצמיג הוא 215 או 225 והחתך הוא 45. בכל אופן, רוחב 205 אפשרי רק על ג'אנט 16 בחתך 55.

נ.ב.: הרכב הזה הוא עגלה. קח בחשבון שעם ג'אנט 17 אתה תחסל לו באופן מוחלט גם את יכולת התנועה המועטה שעדיין נותרה לו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדוק קודם האם השינוי חוקי לרכב שלך.

יש שרשור דביק מתאים בדף הפתיחה של פורום טכני "שינוי מידות צמיגים/ג'אנטים".

אם לא תמצא שם תשובה, אתה צריך לבדוק בכל מכון רישוי או אצל מי שיש לו אוטודאטה.

אגב, הצמיג שהוצע לך שונה בקוטרו ב- 2.85% ולכן לא מתאים. הצמיג צריך חתך 205/50/17 (ולא 45) כדי להיות זהה בקוטר לצמיג הקיים. אינני יודע אם זו מידה מאושרת לרכבך.

בדוק גם שרוחב הג'אנט מתאים. עלול להיות מגע בין הצמיג לגוף הרכב בפנייה או בעומס.

לגבי החוקיות זה לא ממש מפריע לי. לעלות את האוטו חזרה לכביש לא כזה בעיה אם הוא תקין.

בשרשור דביק לא מצאתי תשובה לגבי קוטר הגלגל.

אם אפשר לקבל את הנוסחה שלפיה אתה חישבתה את הקוטר אני אסמח. כי לפי הנוסחאות שמצאתי באינטרנת לא ממש הצלחתי לחשב כמו שצריך...

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב זכרוני, ברכב הזה ניתן להתקין באופן חוקי ג'אנט 17 רק כשרוחב הצמיג הוא 215 או 225 והחתך הוא 45. בכל אופן, רוחב 205 אפשרי רק על ג'אנט 16 בחתך 55.

נ.ב.: הרכב הזה הוא עגלה. קח בחשבון שעם ג'אנט 17 אתה תחסל לו באופן מוחלט גם את יכולת התנועה המועטה שעדיין נותרה לו.

אתה הראשון שאומר שהרכב הזה עגלה. רכב 1.6 ליטר ששוקל הרבה לאומת היפניות הוא די זריז, והדגם הידני שיש לי נותן לי יותר ממה שציפיתי ממנו בהמון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש ברשת מחשבים רבים- זה אחד מהם.

http://www.tiresizecalculator.info/

סמן את התיבה Compare against a specific tire size והכנס את מידות הצמיג החדש להשוואה.

ההמלצה היא לא לחרוג יותר מ-2.5% מן הצמיג הקיים.

אני מבין ששינוי המידות שאתה מבקש הוא מסיבות של תדמית ויופי ולא על מנת לשפר ביצועים.

בכל מקרה , בדוק היטב שאינך פוגם בביצועי הרכב, בתצרוכת הדלק, או בבטיחות (פגיעה של הצמיג בבית הגלגל).

אתה גם מצהיר שאינך מתכוון לבצע שינוי ברישום ברשיון הרכב.

זה לא מבטיח שכל שוטר מזדמן לא יבחין בצמיגים ובג'אנטים החריגים בגודלם ויבדוק את הניירת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש ברשת מחשבים רבים- זה אחד מהם.

סמן את התיבה Compare against a specific tire size והכנס את מידות הצמיג החדש להשוואה.

ההמלצה היא לא לחרוג יותר מ-2.5% מן הצמיג הקיים.

אני מבין ששינוי המידות שאתה מבקש הוא מסיבות של תדמית ויופי ולא על מנת לשפר ביצועים.

בכל מקרה , בדוק היטב שאינך פוגם בביצועי הרכב, בתצרוכת הדלק, או בבטיחות (פגיעה של הצמיג בבית הגלגל).

אתה גם מצהיר שאינך מתכוון לבצע שינוי ברישום ברשיון הרכב.

זה לא מבטיח שכל שוטר מזדמן לא יבחין בצמיגים ובג'אנטים החריגים בגודלם ויבדוק את הניירת.

אני מאוד מודה לך! עזרתה לי בהחלט! תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלעד, אני כל יום נוסע על עשרות רחבים. אני נהג בליסינג, אז אני חושב שאני מבין קצת יותר ממך. תודה. :)

מאחל לך רק הצלחה וכל טוב. אתה תזדקק לזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...