Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם לגבי הדגם הנ"ל.

הסבירו לי שדגם ה-1.6 פחות חסכוני מבחינת תצרוכת הדלק. האם תוכלו לאשר עבורי את הטענה הזו?

אשמח לקבל חוות דעת מנהגים שברשותם הדגם הזה (1.4 טורבו).

בנוסף, קראתי פעם שרכבים עם מנועי טורבו דורשים התייחסות קצת שונה ממנועים אטמוספרים.

האם יש צורך בהמתנה בעת הנעה או כיבוי של המנוע המדובר? האם לסוג הנהיגה יש גם השפעה על הסוגיה הזו?

ובכלל, אשמח לקבל רשמים לגבי הדגם הספציפי.

תודה רבה מראש לכל העונים.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

אתה מוזמן לעיין במבחן שעשינו לאסטרה טורבו לפני כמה חודשים, יש שם תשובות לרוב השאלות ששאלת: אסטרה טורבו.

צריכת הדלק שאנחנו מדדנו, כמו שתראה, לא מאוד מרשימה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בהחלט החכמתי, תודה רבה.

אך עדיין בכתבה לא הייתה התייחסות לסוגיית מנוע הטורבו.

האם הוא דורש התייחסות אחרת, כפי שציינתי בתגובה הראשונה?

תודה רבה מראש.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

אני לא יודע ספציפית לגבי המנוע של האסטרה טורבו, אבל במנועי טורבו מודרניים באופן כללי אין צורך להמתין דקה לפני כל כיבוי של המנוע. במידה ובדקות האחרונות שלפני הכיבוי נהגת רגוע, אפשר פשוט לכבות את המנוע וזהו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...