Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב עד 80,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קראתי והשכלתי רבות מהפורום, אשמח לעזרה:

אני מחפשת לקנייה רכב ש: מגורים וחנייה בתל אביב, נסיעות מחוץ לעיר (רמת גן, קרית אונו, רמת השרון) על בסיס יומי

ולעיתים גם נסיעות רחוקות בהרבה-ממוצע שנתי 15-20.

חשוב לי מאוד רכב נוח ובטיחותי, צריכת דלק נמוכה. רמת אבזור סבירה לפחות. אמינות חשובה בהחלט.

נטייה קלה לאוטומט אך ידני מתאים בהחלט.

קרובה מאוד לקניית רנו קליאו החדשה אך מוכנה לשים קצת יותר על רכב

אחר מומלץ. עדיפות גבוהה לרכב חדש, רכב משומש רק תחת הגבלות (יד פרטית ראשונה, קמ נמוך ועוד).

אשמח ואודה לכל תגובה.

ערב נעים (:

לירון  

פורסם

אמליץ לך בחום על הבראבו טורבו יד 2 עם 20-40K.

מי שיכול לנצל את השוק ונפילת המחירון

ולקנות כזה רכב מאובזר ומפנק (מגנזיום,חלונות שחורים,הילוכים בגלגל ההגה, מצב CITY להגה מצוין לעיר וכיכרות, מנוע 1.4 T-JET מוגדש, חזק וחסכוני. ועיצוב איטלקי משובח).

חסרונות: תיבת הילוכים עם מצמד בודד - העברת ההילוכים מעיקה מעט - ברגע שהתרגלת - אתה תהנה מאוד., הרכב נוקשה יותר , כפועל יוצא מהצמיגים ומיזה שהוא נמוך.)

יתרונות: מנוע חזק מאוד, חסכוני בדלק (יחסית לרכבים לא מוגדשים) ,עיצוב,אבזור.

ובסעיף הבטיחות: מצוין. מניסיון אישי.

פורסם

לדעתי למגורים וחניה בתל אביב מתאימות יותר סופר מיני'ס.

כדאי לבדוק סקודה פביה, סיאט איביזה, מאזדה 2 וסוזוקי סוויפט.

את הניסיון הכי ממושך יש לי עם סוויפט. רכב חביב ביותר וגם קומפקטי ביחס לקטגוריה, זריז וכייפי וצריכת הדלק שפוייה למדי.

בנוגע למגרשי טרייד אין, אם מחפשים רכבים מידיים פרטיות אז מומלץ לבדוק בטרייד אין של היבואנים הגדולים. אוטודיל של קבוצת צ'מפיון למשל, כלמוביל טרייד של יונדאי ומיצובישי. אם ליסינג אז אצל חברות הליסינג הגדולות.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

היי מייק,

תודה רבה, זה אכן הכיוון שלי.

פאביה ואיביזה ידניות, ואם כבר אקנה רכב חדש סביר שהוא יהיה רנו קליאו החדשה,

למרות שלא פוסלת את אלו שהצעת.

הסוויפט אכן רכב נהדר ואמין כך הבנתי.

דעתך על C3? ניסיון למישהו עם מאזדה 2?

פורסם

ראשית ההמלצה שלי היא על סיאט איביזה חדשה. 70 אלף לסופר מיני במחיר של המיני. ידנית ומגניבה. אם את יותר בקטע של חיסכון אז תלכי על הפאביה. מרווחת יחסית לסיגמנט וחסכונית. על קליאו אני לא יכול להמליץ. ניסיון אישי לא משהו עם המותג.

אל תקני ממגרש! אל תקני ממגרש! מי שמוכר את הרכב שלו לסוחרים או למגרשים יודע למה הוא עושה את זה. אחד אחרי השני אנשים מתפתים לקנות רכב שנראה יפה במגרש עם קילומטרז' נמוך ואחרי זמן קצר מתברר כי הורידו קילומטרים ומתחת לקוסמטיקה היפה מתגלות צרות צרורות. אם לא פרטי אז מחברות השכרה או ליסינג ששם את מקבלת היסטורית טיפולים מסודרת ואחריות לחצי שנה.

פורסם

אם יש לך את הסכום כולו, ליסינג ממוני פחות מתאים לך (תשלום חצי מסכום הרכב בעת הרכישה, ריבית חודשית, וחצי מהסכום בסוף התקופה).

קליאו בחירה טובה,

בגזרת העירוניות, חסכוניות ומעוצבות, שווה לבדוק גם את הניסאן מיקרה ופיז'ו 206+

הניסאן מעט יותר יקרה, אבל זה החודש להתמקח על מחיר.

ענת מאוויס

פורסם

אני דווקא פחות מתלהב מה-206+, דגם ותיק שעשה פה כבר סיבוב אחד ומוצע במחיר בו ניתן לרכוש דגמים מודרניים ועדיפים כמו הקליאו והאיביזה.

הסיטרואן נופלת קצת כי במבצעים האחרונים התמחור היה מאוד אטרקטיבי אבל בפועל עפ"י המחירון 80 אלף שקלים לא מספיקים בשביל C3 מודל 2010 ואני לא רואה שהן נפוצות בלוחות משום שהרכב לא נמכר בכמויות.

אפשר לנסות את הפורד פיאסטה שהיא פחות זריזה אבל מרווחת ונאה.

יונדאי I20 נפוצה בליסינג והשכרה ולכן הצפה של שוק המשומשות בעוד שנתיים-שלוש עלולה להזיק למחירון וגם לביקוש. הפרימיום מאובזרת בצורה נאה והיא תמורה טובה למחיר, ה-1.4 מספק בהחלט.

גם המאזדה 2 יכולה לבוא בחשבון למרות התדמית הבזבזנית. גם כאן אני הייתי מעדיף את הדגמים הפרטיים שנבדלים בציוד בטיחותי כמו 6 כריות אויר לעומת 2 בדגמים הפשוטים.

הונדה ג'אז היא אולי הסופר מיני הכי פחות נפוצה בישראל אבל דגם ידני מ-2009 יציע גם מרווח שאף סופר מיני לא מתחרה בו ובפוטנציה גם צריכת דלק טובה.

אחרונה ובהחלט חביבה היא פיאט 500 שמבחינת מימדים נמצאת בקטגוריית המיני אבל המחיר גבוהה יותר עקב התדמית והמיתוג. כאן לדעתי כדאי להעדיף את הגיר הידני. הרובטי מטלטל מעט ואם אין בעיה עם החלפה ידנית אין טעם להעדיף אותו. כמובן שיופי הוא בעיני המתבונן אבל לדעתי ה-500 יפייפיה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...