Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול, בנסיעה עם חבר באוטו, זרק אותו חבר חתיכת נייר מהחלון, פקחי איכות הסביבה מרכב ליד ראו את זה והודיעו על כך שנקבל דוח. לשאלה מצחיקה שלנו "למה?" ביקשו לעצור בצד. לאחר העצירה,הפקח יצא ונעמד מול האוטו. חברי יצא מהרכב והלך להתווכח, אני בגלל קצת לחץ לעצור אותו רציתי לצאת מהאוטו ועזבתי את דבשת הברקס, ובגלל שהרכב עדיין היה על דרייב (עד כמה שזה מצחיק) התחיל להתדרדר ופגע בברך של אותו הפקח שבא לתת דוח. עצרתי את הרכב,ואם המון סליחה ושוק על הפנים שלי, נתתי מבט על ברך של הפקח (אני חובש, אז הרשתי לעצמי), הפקח המשיך עם כתיבת דוח על השלחת פסולת- אותי באותו רגע זה לא עניין. לשאלה שלי, האם הוא רוצה להזמין משטרה,הוא אמר שלא צריך. ולבקשה שלי לקחת אותו לבית חולים, לעשות צילום, ולראות שהכל בסדר\או לא בסדר(למרות שום דבר רציני חוץ ממכה יבשה לא היה שם) הוא גם כן סירב, הצעתי לו לתת את הפרטים שלי, על מה הוא ענה, "זה בסדר יש לי את מס רכב שלך". וכשביקשתי ממנו את הפרטים שלו, לא רצה לתת ואמר שבדוח יש הכל. (כל מה שיש בדוח זה את השום שלו).השארתי לו את מס הטלפון שלי אם הוא ישנה את דעתו. במקום,היו הרבה אנשים- הבחור שהיה איתי ברכב, מי שהיה עם הפקח ברכב, ואחר כך עוד 2 פקחי תנועה,שהצטרפו כי ראו ש2 רכבים חונים בצד. לא לקחתי את מס הרכב בו נסע הפקח.ולא צילמתי שום דבר, כי תכלס לא היה מה לצלם.

עכשיו... מה אני צריך לעשות מפה?

למי לדווח על המקרה? וכיצד נכון להתנג עכשיו- אחרי המקרה?

למה לצפות?

תודה.

פורסם

דווח לחברת הביטוח חובה שלך במכתב רשום על המקרה.

כך תהיה מכוסה במידה ומחר המכה תיהפך לגנגרנה ויכרתו לבחור את הרגל :-o

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אתה רוצה את הפרטים שלו הם רשומים על הדוח, שם +מספר פקח,

אין לך צורך בפרים נוספים.

אתה יכל להגיע לתחנת המשטרה ולדווח על כך, כדי להסיר דאגה מליבך.

מי קיבל את הדוח (אתה או החבר)?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תדוח קיבל חבר.

:) אני לא מתעקש ללכת למשטרה, פשוט בסופו של דבר תאונה עם נפגעים, אז חשבתי אולי יש בזה צורך.

פשוט שלא יצא בסוף שבעוד שנה אני יקבל איזה זימון לבית משפט על דריסת אדם או משהו.

אז אני ידווח לחברת ביטוח. ונכון, יש שם תשם ותמס פקח.

הגב, מה נוהל במשטרה לגבי דיווחים כאלה?

פורסם

קשה לדעת, ולפי התאור שלך פגעת בו כמעט בכוונה.

גש לדווח במשטרה, עדיף על כך שהמשטרה תחפש אותך.

אתה יודע מה האוירה במדינה לגבי תאונות פגע וברח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קשה לדעת, ולפי התאור שלך פגעת בו כמעט בכוונה.

גש לדווח במשטרה, עדיף על כך שהמשטרה תחפש אותך.

אתה יודע מה האוירה במדינה לגבי תאונות פגע וברח.

צודק במאה אחוז sperial, למרות שזה נוגד את האינסטינקט (והרי הכל נגמר בסדר והנפגע לא רוצה משטרה), אתה לא יודע איזה עצות יקבל בבית, ואולי תתנפח לו הברך והוא יחליט לגשת לבית החולים, שבמקרה של תאונה, מעבירים ישר דווח למשטרה. גש לתחנת המשטרה ותדווח על התאונה למרות שאתה לוקח סיכון שגם אם הפקח לא יתלונן נגדך, אולי המשטרה תעשה זאת. מה שכן, אל תביא את הדו"ח שהחבר קיבל איתך וכשתתשאל האם אתה יודע איך קוראים לפקח תשיב שאין לך שום פרטים עליו. בכל מקרה אל תציין את הדו"ח שהחבר קיבל מהפקח מאחר וזה לא רלוונטי לעניין שלך.

ארז רונן

פורסם

אם החלטת לגשת למשטרה ממליץ לך לא ללכת בדרך שארז מציע לך, אלא תספר את סיפור המעשה תספק את פרטיו הידועים לך ובכך תסתיים הפרשה.

לביטוח חובה , תדווח בכל מקרה.

כתבת שלמקום הגיעו עוד 2 פקחי תנועה . לא מבין מה זה פקחי תנועה?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

האמת היא שאני פשוט לא יודע איך לקרוא להם. אלה מתנדבים שיש בראשון ששומרים על סדר, אני לא יודע איך לקרוא להם.

יום ראשון, אני ילך למשטרה, ידווח על המקרה, יתן את כל הפרטים שיש לי.

הגב, אני נהג חדש, עד כמה זה מחמיר את המצב.

פורסם

מדוע להמתין עד ליום א?

יש חוקר תורן בתחנה 24 שעות.

תגיש עדות ותסיים עם זה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני במקומך לא הייתי הולך לדווח.

יש את השרשור כאן במידה ויקראו לך לתחנה תפתח אינטרנט לחוקר ותראה לו את כל הסיפור:lol:.

פורסם

ואם אני לא ידווח, זה ישנה הרבה במקרה ו...?

הרי בסופו של דבר היו שם אנשים,כולם ראו שזה לא היה בכוונה ושלא ברחתי או משהו כזה, הצעתי את כל העזרה האפשרית והוא זה שלא רצה לקרוא למשטרה וכו. נתתי לו את כל הפרטים שלעדתו הוא היה צריך.

פורסם

עד כמה שידוע לי החבר שלך שהשליך אשפה מהחלון הוא לא עד נטראלי,

וכל ההמולה שהתקהלה סביבך אני משערת שלא לקחת מאף אחד מהם פרטים או מספר טלפון במידה ותצתרך עדות.

תקן אותי אם אני טועה.

ל'

פורסם

אם נרצה ללכת על פי החוק היבש.

תאונת דרכים שתוצאתה הריגה או

פגיעה בגוף

א) נוהג רכב המעורב בתאונה שכתוצאה ממנה נהרג אדם או נפגע, יפעל לפי הוראות אלה:

יעצור מיד את הרכב במקום התאונה או קרוב אליו ככל האפשר, ולא יזיזנו ממקומו אלא אם יש הכרח להשתמש ברכב לצורך ביצוע האמור בפסקה (2) או אם שוטר הרשה את הדבר

[2) בהתאם לנסיבות המקרה ומקום התאונה, יגיש לכל אדם שנפגע באותה תאונה עזרה מתאימה ובמיוחד –

(א) ידאג למניעת כל נזק נוסף לנפגע;

(ב) יגיש לנפגע עזרה ראשונה שביכלתו להגיש על פי הכשרתו;

(ג) יזעיק למקום התאונה את שירותי ההצלה המקצועיים הנחוצים על פי נסיבות המקרה ובין השאר, אמבולנס, משטרה ומכבי אש;[/

[ד) ימתין ליד הנפגע עד להגעת שירותי ההצלה המקצועיים

[ה) במקום שאין אפשרות לפנות את הנפגע באמבולנס ידאג להעברתו ברכב מתאים אחר לתחנת עזרה ראשונה, לבית חולים או לרופא

[3)ימסור לשוטר, או לאדם שנפגע או לנוהג רכב אחר המעורב באותה תאונה, או לכל נוסע או אדם שהיה בחברתו של הנפגע, את שמו ומענו, את מספר רשיון הנהיגה ומספר הרישום של הרכב שהוא נוהג בו ושם בעליו ומענו, ויציג לפי דרישתם את רשיון הנהיגה, רשיון הרכב או תעודת הביטוח ואת תעודת הזיהוי שלו אם היא נמצאת ברשותו וירשה להעתיק כל פרט הרשום בהם

4) יודיע מיד ככל האפשר ובאמצעי הקשר המהירים ביותר לתחנת המשטרה הקרובה למקום התאונה על אירועה ויפרט בהודעה את

(א) שמו ומענו

ב) מקום האירוע ומקום הימצאו הוא, ואם ידוע לו - גם שם האדם שנפגע ולאיזה מקום הועבר לטיפול

ב) לא יזיז אדם רכב המעורב בתאונה כאמור בתקנת משנה (א), אלא אם הרשהו שוטר לעשות כן, או אם יש הכרח בכך לצורך הגשת עזרה למעורבים בתאונה זו.]

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נצא מנקודת הנחה שהוא נגע בו עם הרכב.

נצא גם מנקודת הנחה שהפקח לא היה צריך רופא.

נבין מכך שאולי היה מגע אבל במשחק כדור-רגל המגע פיזי יותר.

לא כל נגיעה מרכב זה תאונת דרכים.

(למרות ששמעתי ממישהו פעם שנפגע מהרכב בזמן שפתח דלת וזכה בפיצויים).

• תוכן חדש...