Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוריס מה אני יעשה שקנית את זה מארט סאונד. רכשתי את המכשיר מארט סאונד לאחר שראיתי שהפורום נותן לו גיבו פה, לא חשבתי שתהיה איזו שהיא בעיה עם החנות נסעתי במיוחד לחור הזה שהם יושבים וקניתי את הרדיו דיסק. פתחתי את הקופסא והיה חסר שם כבל חשמל מיקרופון ושלט בעל החנות אמר שיש לו הכל בחנות והוא יתקין לי את הרדיו דיסק (לא כלול במחיר) המוכר סיים את עיסוכיו נכנס לרכב שלי בא להתקין, שאלתי אותו שוב שיש לו את הכל והוא אמר שכן. באמת הוא הביא כבל מתח ומיקרופן והתחיל להתקין שאלתי אותו שוב על השלט והוא אמר שהוא אתן לי בסוף יש לו במחסן. המוכר סיים להתקין ולא מצא לי שלט הוא ביקש ממני כתובות ואמר לי להתשר למחרת בבוקר והוא ישלח לי את השלט. יותר מחודש אני רודף אחריו והוא אומר שהוא ישלח לי את זה בערב וחוזר חלילה. בקיצור ח*א של בן אדם המוכר הזה (נראה לי קוראים לו דודי) אני באמת לא מבין למה הפורום נותן לו חסות. לא מבין למה חנות בשביל שלט הורסת את השם שלה (שגם ככה לא היה טוב).

אשמח לקבל את התגובה של ארט סאונד.

עכשיו אתה מבין בוריס למה אין לי שלט?!

אז מה תמיר מוכר לי את השלט :lol:  

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

זה הבעיה עם חנויות כאלו, אתה כבר הגעת מרחוק והמחיר הוא טוב אבל אז הם מביאים לך בקטנות.

בסה"כ זה כולה שלט, לא הכי מאסט ואפשר לחיות בלעדיו. אני במקומך הייתי מחפש שלט להגה של קלריון, ניראה לי עדיף ונוח בהרבה.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

• תוכן חדש...