Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מנסה לצרוב קובץ ISO בגודל 7.3 ג'יגה (הופעה חיה אם זה משנה). הקובץ תקין, DEAMON TOOLS מנגן אותו מצויין.

נתונים:

מחשב עם Windows 7, מעבד i5 760 ו 4 ג'יגה זיכרון (בן שנה).

תוכנת צריבה CD Burner XP מהגרסה העדכנית שבאתר.

צורב Sony Optiarc AD-7260S

מדיית צריבה TEAC DVD+R DL. צריבה במהירות X4.

בשני הנסיונות הראשונים הצריבה מגיעה ל 54% והדיסק נפלט החוצה ואני מקבל ERROR מהתוכנה.

הנסיון השלישי נעשה לאחר עדכון Firmware לכונן וסימון V באפשרות של צריבה במצב 2XA במקום mode 1. גם כאן הצריבה הגיעה ל 54% והדיסק נפלט.

:????

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מרד א לור. עושה רושם שהצדק איתך. לא שמתי לב לזה :shock:

טוב, מישהו רוצה לקנות 7 דיסקים 8.5 ג'יגה במצב חדש? זה יקר העסק הזה.

עריכה: רגע רגע רגע, ויקיפדיה מספרת משהו אחר:

DVD+R DL (DL stands for Dual Layer) also called DVD+R9

ובזה הכונן שלי כן תומך.

מה זה השטויות האלה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אולי אני טמבל, אבל DL רומז שצריך להפוך את הדיסק בשלב מסויים, לא ככה? :headscratch:

מכאן שקובץ אחד גדול פשוט לא יעלה לשם... אולי אפשר לפצל אותו לשני ארכיבים או עם תוכנה כמו HJ-Split ולצרוב בשני חלקים.

פורסם

אתה לא טמבל אבל אין שום קשר בין DL לבין להפוך את הדיסק. מדובר בדיסק בעל 2 שכבות כאשר הצריבה של השכבה השניה נעשית ע"י חדירה של הלייזר דרך השכבה הראשונה.

הצריבה לא מבוצעת בפועל על 2 צדי הדיסק.

פורסם

לפי האחוזים, הבעיה היא ברגע המעבר משכבה לשכבה. יכול להיות שצריך לסמן אפשרות בתוכנה למעבר לשכבה השניה? פעם היה דבר כזה.

בכל אופן זה נראה לי כמו בעיית תוכנה. לגבי סוג הדיסק, אם הצורב יכול לצרוב DL במהירות 12, הכוונה היא עד מהירות 12, ולכן גם יכול לצרוב דיסק שמהירותו 4 - בתנאי שהוא מזהה אותו נכון. אולי תנסה לקבוע את מהירות הצריבה ל-4.

דני

פורסם

דני, אני חושב שפיספסת את כל הנקודה שהעלתי למעלה: במפרט של בצורב רשום באיזה סוג מדיה הוא תומך. סוג המדיה שפותח השרשור משתמש בה לא נתמכת ע"י הצורב.

לכן כנראה, במעבר לשכבה השניה, הוא נתקע.

פורסם

Write Speed DVD-R: 24x max. DVD+R: 24x max. DVD-RW: 6x max. DVD+RW: 8x max. DVD-R DL: 12x max. DVD+R9: 12x max. DVD-RAM: 12x max. CD-R: 48x max. CD-RW: 32x max

לכבדי ראייה שבינינו, המפרט מפרט את סוגי מדיה הנתמכת ו DVD -R DL הוא כלול בו.

יש סיכוי שדיסק DL הוא באיכות ירודה ויש סיכוי שיש פגם בקובץ. אים זה דיסק של teak,זרוק אותו בפח. Verbantin לא יקר בימינו. תנסה לבצע simulation לפני צריבה.

להחליף תוכנה גם לא מזיק. תנסה Nero או poweriso

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

המדיה שלי ה DVD+R DL והיא לא נתמכת ע"י הכונן, אם כי ויקיפדיה טוענת ש DVD+R DL ו DVD+R9 זה בדיוק אותו דבר ובזה הכונן שלי כן תומך :?

עם TEAC ותוכנת הצריבה אין לי בעיות, מה גם שכבר דיסק שלישי נתקע בדיוק באותה הנקודה. אולי שווה להקריב עוד דיסק אחד ולבצע קודם TEST דרך תוכנה שתומכת בזה. התוכנות שציינת כוללות מצב TEST? יש תוכנה מומלצת במיוחד לצריבת ISO?

פורסם

במקום שתנחש מה נתמך ומה לא, תריץ תוכנה בשם Nero InfoTool אפשר להוריד מכאן http://www.nero.com/enu/support-nero8-tools-utilities.html

תן לה לבצע בדיקה והיא כבר תספר לך על בטוח מה הכונן שלך יכול לצרוב ומה לא, מה שמעניין אותך זה שיהיה וי על +R DL בWRITE.

במקרה ואכן יש לה וי מסומן שם, תבדוק את ההש של הקובץ יכול להיות הוא נפגם בהורדה, אם אין הש אז תנסה להעתיק אותו למקום אחר בדיסק קשיח בעזרת COPY ולא CUT.

אודי A4

דימה.

פורסם

הורדתי אותה כבר אתמול כדי לגלות איזו גרסת Firmware יש על הכונן.

יש V על DVD+R DL גם ב WRITE וגם ב READ.

אני מניח שאם הקובץ לא היה תקין DT לא היה מצליח לפתוח אותו, לא? דרך DT הכל עובד נהדר.

פורסם

איתמר תנסה את זה:

תוריד IMGBURN אם עדיין אין לך ,

כנס ל

tools -> settings

ואז חפש את הלשונית WRITE , תכנס אליה , תסתכל בצד ימין יש OPTIONS

תסמן שם את calculate optimal

וסמן את שלושת הריבועים שמתחילים ב PREFER (מתחת לCALCULATE)

צרוב את הדיסק במהירות 2.4 (מומלץ) ,

כשתסתיים הצריבה , יעלה לך חלון תסמן שם את האפשרות

Write until end of disc (turncate)

חכה קצת , התוכנה תסיים , ושלום על ישראל.

צרבתי ככה דיסקים יותר גדולים של 8.3 ג'יגה לאקס בוקס (באטמן החדש לדוגמא)

תהנה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...