Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם.

שמי אלעד

מתגורר בפסגת זאב בירושלים.

אני מתחיל לעבוד באיזור תלפיות.

המרחק הוא משהו כמו 10-11 ק"מ.לכל כיוון.

עוד מעט,כמה חודשים, הטימטום יגיע והאוטובוסים מספגת זאב לתלפיות-מרכז העיר,יופסקו לאלתר במטרה להכריח את כל התושבים ,שבעל כורחם יצטרכו לנסוע ברכבת העקומה הזאת,לעבור דרך שועפט {לא הרבה מעוניינים לעבור שם-קו 25 לפני עשור שעבר שם קיבל אבנים בכמות ניכבדת וגם היום הרכבת מקבלת אבנים,אם זה שזורקים עליה ואם זה שהם מניחים אבנים קטנות על המסילה והרכבת יורדת מהפסים-זה פורסם בעיתונות אבל לצערי בכותרות קטנות כי מי רוצה לעות רעש?!}

בכל מיקרה, אני שייך לאלה שלא רוצים ו או מוכנים לנסוע ברכבת.

זה מאריך לי את הדרך, זה מבזבז לי את הזמן, זה מסכן את ביטחוני, וזה גם יעלה לי כסף {אני נוסע חינם באגד כי אבא שלי עובד אגד}

עקב כך ובהתאם לזאת, אני מעוניין לקנות רכב אספנות.

למה?

מחיר נוח בביטוחים

נסיעה לא רבה כל יום

השעות מתאימות לי,אני יוצא ב6:30 מהבית וצריך להיות בעבודה ב7 בבוקר.

ויש גם בונוס קטן,להצטרף לקהילת האספנים בארץ. אני אוהב מכוניות ולא מאלה שמחליפים מכוניות.

יש לי את אותה BMW כבר 6 שנים,שמשמשת את האישה היום, וואני יעשה הכל בכדי לראות את הכיתוב:רכב אספנות עליה בבוא היום {עוד 10 שנים!}

השאלה ,איזה רכב לקנות?

חשבתי על הפיאט 127 של צביקוש {אני עוקב כל הזמן אחרי השירשור של מכירת כלי רכב ישנים}

או אולי חיפושית?

אשמח לדעתכם,מחירים והכוונות.

תודה רבה.

האמת שזו מראית עין ,אין רכב אספנות שלא משקיעים בו כל שנה משהו ...פה ושם קצת קצת ...בסוף עולה כמו רכב רגיל .אם לא יותר .

יש לך נסיון עם זה ? אם לא בדוק קודם לכן .

דבר נוסף ,לא לך אישית ,אבל אנא נגיע אם כל פרחח ימנע מאנשים למסוע ברכבת ? הם חיים בשועפט ובית חנינא כמו מלכים ,אצלנו אין כאלו בתים ומכוניות יוקרה ,הרבה מהמכוניות זה של ישראלים שקנו תפלצות ומכרו ברצפה לעראברס תמורת מזומנים בזול בזול .

פורסם

שלום אלעד..

אני יכול להמליץ לך מניסיון רק על רכב אספנות אחד שהוא הנפוץ ביותר לפי מה שאני יודע- חיפושית כמובן.

האחזקה השנתית נמוכה יותר מברכב רגיל, רק שבשנה הראשונה זה יעלה לך אותו הדבר או אולי יותר כי אתה צריך לבצע יישור קו שעולה כמה אלפים למען השקט הנפשי שלך.

בחיפושית יש זמינות חלפים לא פחות טובה מרכב מודרני: יש לך חלפים באיזו כמות שאתה רוצה, באיזה צבע שבא לך ובאיזו איכות שאתה רוצה, רק תבחר.

תטפל בזמן ותשקיע ברכב קצת מעבר, והוא יחזיר לך אותו הדבר. אז כן אתה נוסע לאט יותר מכולם(עם מנוע סטנדרטי, כן? :)) אבל אתה נהנה מהחוויה המיוחדת של הנסיעה בחיפושית ובכלל זה כיף שיש כלכך הרבה אפשרויות לעשות עם חיפושית.

יש הרבה מאוד סיגנונות לשיפוץ(אם זה מעניין אותך), הרבה מאוד דברים לשחק איתם ולפי דעתי גם מאוד כיף לטפל בה.

הכל פשוט, כמו לגו- רק צריך ידיים טובות, כלים וסבלנות והכל אפשרי.

אני הייתי מציע לך להגדיל את התקציב ולקנות אחת משופצת(כמו הירוקה שציינת) בשביל שיהיה לך רכב אמין ולא תצטרך להשקיע הרבה ביישור קו בתור התחלה כי בסופו של דבר אתה תראה שתגיע לסכומים של חיפושית משופצת מהר מאוד עם היישור קו שתצטרך לרכב ברמת המחירים שציינת- כשבעצם יש לך חיפושית לא משופצת ביד.

בכל מקרה, אם אתה שלם עם ההחלטה לך על זה ושיהיה המון בהצלחה. מציע לך להרשם ולגלוש בפורום תפוז חיפושיות- יצא לך רק רווח מזה ותזכה להכיר כמה אנשים טובים.

פורסם

שלום אלעד..

אני יכול להמליץ לך מניסיון רק על רכב אספנות אחד שהוא הנפוץ ביותר לפי מה שאני יודע- חיפושית כמובן.

האחזקה השנתית נמוכה יותר מברכב רגיל, רק שבשנה הראשונה זה יעלה לך אותו הדבר או אולי יותר כי אתה צריך לבצע יישור קו שעולה כמה אלפים למען השקט הנפשי שלך.

בחיפושית יש זמינות חלפים לא פחות טובה מרכב מודרני: יש לך חלפים באיזו כמות שאתה רוצה, באיזה צבע שבא לך ובאיזו איכות שאתה רוצה, רק תבחר.

תטפל בזמן ותשקיע ברכב קצת מעבר, והוא יחזיר לך אותו הדבר. אז כן אתה נוסע לאט יותר מכולם(עם מנוע סטנדרטי, כן?

:)) אבל אתה נהנה מהחוויה המיוחדת של הנסיעה בחיפושית ובכלל זה כיף שיש כלכך הרבה אפשרויות לעשות עם חיפושית.

יש הרבה מאוד סיגנונות לשיפוץ(אם זה מעניין אותך), הרבה מאוד דברים לשחק איתם ולפי דעתי גם מאוד כיף לטפל בה.

אני הייתי מציע לך להגדיל את התקציב ולקנות אחת משופצת(כמו הירוקה שציינת) בשביל שיהיה לך רכב אמין ולא תצטרך להשקיע הרבה ביישור קו בתור התחלה כי בסופו של דבר אתה תראה שתגיע לסכומים של חיפושית משופצת מהר מאוד עם היישור קו שתצטרך לרכב ברמת המחירים שציינת- כשבעצם יש לך חיפושית לא משופצת ביד.

בכל מקרה, אם אתה שלם עם ההחלטה לך על זה ושיהיה המון בהצלחה. מציע לך להרשם ולגלוש בפורום תפוז חיפושיות- יצא לך רק רווח מזה ותזכה להכיר כמה אנשים טובים.

מאוד הייתי נזהר מהאופוריה אותה תארת לבחור הזה .

יישור קו ,הכי זול ,שפע חלקים ,זמינות ...אתה שואל אותי ? ההפך הגמור הוא הנכון ,ולא נגעת בשתיית הדלק של וההרגשה שאתה יושב בכלוב להובלת עופות תמיד דחה אותי מהאוטו הזה .

המרוויחים העיקריים מהרכב הזה הם אותם כמה מכונאים שנותרו לתקן אותו .

"

"

עדיף כבר אבנים קטנות על המסילה בשועפט .

פורסם
מאוד הייתי נזהר מהאופוריה אותה תארת לבחור הזה .

יישור קו ,הכי זול ,שפע חלקים ,זמינות ...אתה שואל אותי ? ההפך הגמור הוא הנכון ,ולא נגעת בשתיית הדלק של וההרגשה שאתה יושב בכלוב להובלת עופות תמיד דחה אותי מהאוטו הזה .

המרוויחים העיקריים מהרכב הזה הם אותם כמה מכונאים שנותרו לתקן אותו .

"

"

עדיף כבר אבנים קטנות על המסילה בשועפט .

אני יוצר אופוריה? אם כבר אתם כאן יוצרים אופוריה שהכל שחור ודפוק ברכבים ישנים..

קודם כל- היית בעלים של חיפושית?

אני מאוד נהנה מהנסיעה בחיפושית, אני נהנה מצרצור המנוע ובכלל מהחוויה המיוחדת ברכב הזה ככה שזה ממש לא כמו לשבת ב"כלוב להובלת עופות"- ויש עוד מיליונים שחושבים כמוני ככה שאני כנראה לא טועה..

זמינות חלפים? תן לי שם של חלק, ולו הכי קטן ואני נותן לך 3 מספרי טלפון כאן בארץ ועוד 3 אתרים בחו"ל שיש בהם את החלק בכל איכות שתרצה..

אז כן צריכת הדלק יחסית גבוהה לרכבים מודרניים(שנת 2011): נעה בין 1:10 ל1:12 לחיפושית עם מנוע תקין ומכוון וקרבורטור במצב תקין ומכוון. אין מה לעשות חביבי, לכל דבר יש יתרונות וחסרונות בחיים.

זה דווקא עצוב לי שזאת הדעה הרווחת כאן בפורום שאני תפסתי אותו כמקצועי בנוגע לרכבי אספנות ובכלל בתחום הרכב- זה מזכיר לי את חבריי שכל פעם שאני לא מגיע עם החיפושית חושבים שהיא מקולקלת..

בקיצור קובי- אני לא יודע מה הניסיון שלך בתחום מקוררי האוויר ולא בדיוק יודע מה הניסיון שלך בתחום הרכב בכלל, אבל אני חושב שאתה טועה ומטעה במקרה הזה וחבל...

פורסם

אני נוסע (בין היתר) על אוטוביאנקי A112, שכידוע רבים מחלקיה זהים למה שמותקן בפיאט 127.

אינני מכיר את מכוניתו של צביקה מעבר להתבוננות חיצונית לא מעמיקה. אני כן יכול לומר לך שבאחזקה נכונה, הרכב אמין באופן כמעט מוחלט. המנוע, הגיר - הכל עובד כמו שעון. כבונוס, אתה מקבל גם צריכת דלק נמוכה למדי: לא תתקשה להגיע ל-1:16 במידה ולא תתחרע על הדוושה הימנית, ואפילו צריכה טובה יותר בנהיגה עוד יותר מתונה.

איפה כן יכולות להיות לך בעיות?

1. חלודה - זאת לא איטלקיה אמיתית אם אין לה חמשה-שה נקודות חלודה בכל רגע נתון. תוצרת איטליה מהשנתונים הללו מגלה חיבה יתרה לחלודה, מה שלעתים יצריך תיקון פחחות לא זול.
  2. היעדר מערכות בטיחותיות שמקובלות בכלי רכב בני זמננו - שכח מ-ABS, כריות אויר וציון נאות במבחן ריסוק. ספציפית ל-127/A112, אתה יכול לשכוח גם ממגבר בלמים, אע"פ שזה לא כל כך נורא ביחס למכוניות אחרות שאין להן מגבר בלמים.
  3. היעדר אבזור נוחות - אין מזגן. מצד שני, אתה גר בירושלים. שיקול שלך. מצד שלישי, גם אין נעילה מרכזית. לי זה לא מפריע.
  4. איכות הרכבה נמוכה - השם הרע שיצא לפלסטיקים האיטלקיים נולד בדגמים האלה. כשזה מורכב טוב זה יפה, אבל כשמתחילות הבעיות, אתה לא תבין מאיפה זה נפל עליך. למזלי, יש לי דשבורד נוסף שבימים אלה עובר חיזוק ושיפוץ לקראת התקנתו ברכב. אם לא היה לי כזה, אלוהים יודע איפה הייתי מוצא. כנ"ל גם לגבי ידיות ומנופים: הם נוטים להתבלות. אפשר למצוא באיביי, אבל זה לא זול במיוחד.
  5. בהנחה שתשאף להחזיק את הרכב במצב קוסמטי כמה שיותר טוב, כל רכב/אדם/אידיוט/דביל/אהבל שיתקרב לרכב בצורה חשודה/פזיזה/לא זהירה יוריד לך כמה שערות מהראש. למה אתה חושב שאני קירח?!
  6. חלקי מכאניקה יחסית ניתן להשיג, הבעיה היא בחלקים הקוסמטיים. יתכן שעבור 127 המצב מעט טוב יותר ביחס ל-A112.
  7. הנדסת אנוש - בניגוד למקובל כיום, בדגם הזה יחסית אין הרבה תאי אכסון וגם הישיבה לא תמיד הכי נוחה. קח איתך רק מה שאתה חייב ונסה למצוא תנוחת נהיגה נוחה ככל האפשר (אני הצלחתי למצוא).

באופן אישי, למרות כל הריג'קטים שציינתי, אני נהנה מכל רגע שבו אני נוסע ברכב הזה. אם הרכב של צביקה באמת במצב טוב הן מבחינה מכאנית והן מבחינה קוסמטית, המחיר שציינת (10K) הגיוני. תקבל חווית נהיגה מהסוג שכבר לא מוצאים כמותו בשום רכב אחר בן זמננו, פרקטיות יחסית ואינסוף של כיף.

מה שיפה במכוניות האלה זה שלא צריך לנהוג אותן מהר כדי ליהנות מהן - הן כיפיות גם במהירויות דו-ספרתיות.

בהצלחה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני יוצר אופוריה? אם כבר אתם כאן יוצרים אופוריה שהכל שחור ודפוק ברכבים ישנים..

קודם כל- היית בעלים של חיפושית?

אני מאוד נהנה מהנסיעה בחיפושית, אני נהנה מצרצור המנוע ובכלל מהחוויה המיוחדת ברכב הזה ככה שזה ממש לא כמו לשבת ב"כלוב להובלת עופות"- ויש עוד מיליונים שחושבים כמוני ככה שאני כנראה לא טועה..

זמינות חלפים? תן לי שם של חלק, ולו הכי קטן ואני נותן לך 3 מספרי טלפון כאן בארץ ועוד 3 אתרים בחו"ל שיש בהם את החלק בכל איכות שתרצה..

אז כן צריכת הדלק יחסית גבוהה לרכבים מודרניים(שנת 2011): נעה בין 1:10 ל1:12 לחיפושית עם מנוע תקין ומכוון וקרבורטור במצב תקין ומכוון. אין מה לעשות חביבי, לכל דבר יש יתרונות וחסרונות בחיים.

זה דווקא עצוב לי שזאת הדעה הרווחת כאן בפורום שאני תפסתי אותו כמקצועי בנוגע לרכבי אספנות ובכלל בתחום הרכב- זה מזכיר לי את חבריי שכל פעם שאני לא מגיע עם החיפושית חושבים שהיא מקולקלת..

בקיצור קובי- אני לא יודע מה הניסיון שלך בתחום מקוררי האוויר ולא בדיוק יודע מה הניסיון שלך בתחום הרכב בכלל, אבל אני חושב שאתה טועה ומטעה במקרה הזה וחבל...

אין לי הרבה נסיון אני חייב להודות ,אבל היתה לי חיפושית ,לא נהנתי ,גרועה מכל מבט אפשרי .צירצור או גרגור או קירקור זה לא בשבילי ,כל ההנדסה בפנים זה ירוד מכל בחינה ,אל מה אתה מדבר חבר ?

אין קשר בין האספנות שלה לבין זה שזאת עגלה אמיתית ,נכון אוהבים אותה מאוד האספנים ,אבל לייעץ למישהו בתור רכב ליום יום ? לומר לו שיהיה לו זול ? לא חביבי ,זה רכב גרוע מכל הבחינות והוא גם לא מודרני .

אל תעלב חבר ,אבל זה כמו כלוב עופות ,למה אני צריך לשבת ולהרגיש כמו תרנגולת בפנים ? והרעש ,איזה רעש ,בקיצור מכרתי אותה מהר מאוד ועברתי לפיאט 127 ,פי שלושים טובה יותר ומהנה .

פורסם

נכון מאוד היא לא נוסעת מהר אבל ניתן לשייט איתה ללא כל בעיה על 80-90 במנוע 1200 כאשר עם 1600 זה בכלל לא מהווה בעיה.

ד"א זה הרכב היומיומי שלי ואני נוסע איתו כל יום.. יכול להיות שאתה ספציפית נפלת על אחת שהייתה מוזנחת שנים רבות ולכן נתקלת בבעיות רבות. אני לא אשקר- בעיות צצות... אבל כמו שאמרתי לבחור, כדאי לקנות אחת אחרי שיפוץ כדי שהתופעה הזאת תצטמצם וגם אם קורה- ממש לא בעיה להשיג חלפים במיידי.

בכל מקרה, כמו שאתה לא רואה את עצמך בחיפושית אני לא רואה את עצמי בפיאט 127 - כל אחד וההעדפות שלו..

מה שכן מבחינת זמינות חלפים ואמינות אין מה להשוות בכלל- החיפושית יוצאת מההשוואה הזו כשידה על העליונה.

פורסם
נכון מאוד היא לא נוסעת מהר אבל ניתן לשייט איתה ללא כל בעיה על 80-90 במנוע 1200 כאשר עם 1600 זה בכלל לא מהווה בעיה.

ד"א זה הרכב היומיומי שלי ואני נוסע איתו כל יום.. יכול להיות שאתה ספציפית נפלת על אחת שהייתה מוזנחת שנים רבות ולכן נתקלת בבעיות רבות. אני לא אשקר- בעיות צצות... אבל כמו שאמרתי לבחור, כדאי לקנות אחת אחרי שיפוץ כדי שהתופעה הזאת תצטמצם וגם אם קורה- ממש לא בעיה להשיג חלפים במיידי.

בכל מקרה, כמו שאתה לא רואה את עצמך בחיפושית אני לא רואה את עצמי בפיאט 127 - כל אחד וההעדפות שלו..

מה שכן מבחינת זמינות חלפים ואמינות אין מה להשוות בכלל- החיפושית יוצאת מההשוואה הזו כשידה על העליונה.

איני יודע היכן ידה של החיפושית מר אדוני , אני יודע שכשבאים לתקן אותה היד נכנסת עמוק לכיס ,שמעתי על איזה זקן מחדרה ששם 3 מנועים בשנה וחצי באותה חיפושית ,ים כסף שפך ובסוף בדרך הלך לו שוב המנוע .

אם איני טועה הוא בן משפחה של גלעד שליט ,תשאל אותו ,הוא יגיד לך .

פורסם

שלום.

אם אתה רוצה רכב מעולה מיד ראשונה אני הכתובת.

אמנם אני דורש סכום יותר גבוה אבל אני מציע לך רנו 12 משנת 1973 מיד ראשונה אם 140000 ק"מ בלבד

משופצת במצב חדש מבחינה מכנית ופנימית חיצוני צריך רק צבע

אם זה מענין אותך צור איתי קשר בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

אם אתה רוצה רכב מעולה מיד ראשונה אני הכתובת.

אמנם אני דורש סכום יותר גבוה אבל אני מציע לך רנו 12 משנת 1973 מיד ראשונה אם 140000 ק"מ בלבד

משופצת במצב חדש מבחינה מכנית ופנימית חיצוני צריך רק צבע

אם זה מענין אותך צור איתי קשר בפרטי.

בברכה בני ל.

הו ! כעת אני מבין ,סוף כל סוף בא בן אדם ומציע את אחת מהטובות במכוניות שהיו לי ,זה סוס עבודה שרבים כאן אינם מכירים , זה אוטו ! זו מכונית ! כמה שאני חרשתי עם הדבר הנפלא הזה .

אני לא יודע כמה אתה דורש ,אבל פי אלף טובה מחיפושית .

פורסם

כן אני מכיר את כל ה"שמעתי" האלה שאנשים אוהבים לספר.. רק חבל שבדרך הסיפורים האלה עוברים עשרות גלגולים וכל אחד משנה ווריאציות.

כמו שנאמר, אין חכם כבעל ניסיון.. בכל מקרה, שכנע את הבחור כאן לקנות פיאט 127 וספר לו על היתרונות והחסרונות שלה, אולי הוא יקנה אחת בסוף במקום חיפושית ויהיה מבסוט.. (או שלא, TIME WILL TELL)

וד"א הלוואי שלכל הרכבים היו את מחירי החלפים שיש לחיפושית, יכול להיות שאם זה היה ככה הייתי קונה לי כבר איזו פורשה כמו שאני באמת רוצה... :lol:

פורסם
כן אני מכיר את כל ה"שמעתי" האלה שאנשים אוהבים לספר.. רק חבל שבדרך הסיפורים האלה עוברים עשרות גלגולים וכל אחד משנה ווריאציות.

כמו שנאמר, אין חכם כבעל ניסיון.. בכל מקרה, שכנע את הבחור כאן לקנות פיאט 127 וספר לו על היתרונות והחסרונות שלה, אולי הוא יקנה אחת בסוף במקום חיפושית ויהיה מבסוט.. (או שלא, TIME WILL TELL)

וד"א הלוואי שלכל הרכבים היו את מחירי החלפים שיש לחיפושית, יכול להיות שאם זה היה ככה הייתי קונה לי כבר איזו פורשה כמו שאני באמת רוצה... :lol:

אני שמעתי את זה מהזקן עצמו ,הייתי איתו בעצרת למען גלעד שליט ,הוא סיפר לי כמה מנועים הוא החליף ואיך כמה אנשים סידרו אותו כהוגן .

פורסם

תשמע מר הלמר, אנחנו מדברים פה על אוטו שתוכנן בשנות השלושים (!!) עצם זה שבכלל מישהו שוקל לרכוש אותו לשימוש יומיומי 80 ומשהו שנה אחרי שתוכנן זו חתיכת תעודת כבוד למכונה הזו.

נכון, היא איטית, רועשת, זוללת דלק, לא נוחה ועוד הרבה דברים אבל אמינה וזולה לאחזקה מאד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
איני יודע היכן ידה של החיפושית מר אדוני , אני יודע שכשבאים לתקן אותה היד נכנסת עמוק לכיס ,שמעתי על איזה זקן מחדרה ששם 3 מנועים בשנה וחצי באותה חיפושית ,ים כסף שפך ובסוף בדרך הלך לו שוב המנוע .

אם איני טועה הוא בן משפחה של גלעד שליט ,תשאל אותו ,הוא יגיד לך .

אולי די כבר לדבר שטויות?

לך יש מקרה של אדם שהחליף שלושה מנועה בשנה וחצי? אני אביא לך כמה מקרים כל כאלה שנוסעים על אותו מנוע לפחות עשור וחצי.

אתה לא יכול להסיק על היותו של רכב אמין או לא על סמך מקרה בודד. קרא את מה שאליבבא כתב לך ואולי תחכים קצת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מנסיון שלי כמעט 4 שנים. אני נוסע בחיפושית 1200. שלוש ארבע פעמים בשבוע.בלי שום בעיה.אני חולה על הצירצור. בלי עין הרע שום בצל פטרוזילה :-) היא לא איכזבה אף פעם.ובמשך 4 שנים רק טיפולים ודברים קטנים של בלאי. מה שכן מאוד מאוד זולה לאחזקה

חלקים בשפע.וגם דרך EBAY .

ואגב היא כן נוסעת מהר:twisted: אני נוסע לפעמים לתל אביב מהקריות ולא יורד מה100. נכון שעליות קשה לה והיא מתאמצת לגבי ה1200 אבל גם ככה אני פוגש את כולם ברמזור אחר כך :)כנראה הכל תלוי במצב המנוע והתחזוקה

מה שתבחר בהצלחה:lol:

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

• תוכן חדש...