Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני וחברתי שכרנו לאחרונה דירה בבניין חדש, אנחנו הדיירים הראשונים בדירה, ועד היום אין שעון מים.

פתחתי את הארון מים בקומה, ליד כל ברז יש מספר דירה עם שעון, ובמספר דירה שלי אין שעון.

הלכתי אל מניב (חברת הניהול והגביה של המים בראשון לציון) ואמרתי להם את זה, וביקשתי שיבואו להתקין שעון מים( הם רואים במחשב שבעלת הדירה כבר שילמה עבור שעון מים והתקנה לפני יותר מחודשיים.)

התפלאו שאין שעון אבל שיש מים, אמרו שזה חמור מאוד ו.." עוד היום יבואו להתקין את השעון".

עברו שבועיים, לא התקינו.

הלכתי שוב אל מניב, סיפרתי לנציגה אחרת את הסיפור שוב, גם היא התפלאה, גם היא ציינה כמה זה מוזר, קרצה לי עין כמה אני חמוד שאני דואג לבוא ולהסדיר את זה ושיש המון אנשים שלא היו טורחים להודיע ולא היו משלמים על מים, טלפנה אל "אחראי אזור" , והבטיחה- " עוד היום יתקינו שעון מים".

עבור שבוע, לא התקינו שום דבר ולא חזרו אלי.

טלפנתי אל מניב, דיברתי עם השירות לקוחות, הבטיחה שיבואו להתקין מידית- לא התקינו.

לפני שבוע נגשתי שוב אל מניב, סיפרתי את הסיפור שוב, 2 הנציגות שטיפלו בי בפעמים הקודמות זכרו אותו ונדהמו שעוד לא התקינו שעון מים.

המנהלת לקחה את הסיפור על עצמה והבטיחה- " עוד היום יבואו להתקין לך שעון מים".

נחשו מה? עבר עוד שבוע, ואף אחד לא התקין שום דבר.

מה אני אמור לעשות?? זה נראה כאילו לא ממש אכפת להם. יצא לי לקבל מחלק מהנציגות אפילו את ההרגשה של- "איזה פראייר, מה אכפת לך, תשאיר את זה ככה".

אני לא רוצה לקבל פתאום חיובים מטורפים ולא יהיה לי דרך להוכיח שהם לא נכונים.

מה עושים במצב כזה?

פורסם

תשמע, קודם כל עשית מעל ומעבר. יש שלב שזאת כבר אחריות שלהם.

אבל - אני בטוח שמתישהו תגיע תביעה או חשבון מנופח - כי ככה זה עיריות.

אתה צריך שיהיה לך את הכל מתועד.

את כל הפעמים שהתקשרת ודיברת ואת התשובות שקיבלת.

בנוסף הייתי מיידע את בעלת הדירה ואומר לה שכשיגיע היום שתדע מאיפה זה בא לה.

פורסם

כיוון שאין מונה אין מה לחייב, אבל...

והעיריה לא פראיירית

המונה הראשי של הבית דופק ומחייב את הבית בצריכת המים הכוללת, פחות הצריכה שחוייבו בהם כל הדיירים.

את שלך עשית מעל ומעבר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פעם ראשונה שהשירות ה"מוצלח" של החברות באמת עוזר למישהו:lol:

בכל מקרה, תתעד את פניותיך, בין אם אלו הקלטות של שיחות או מכתבים, אתה לא יודע מתי יבואו אליך בטענות.

פורסם
ראשל"צ

תדליק את הדוד, אני מגיע להתקלח. :-D

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

כנראה שבעלת הדירה שילמה על שעון והתקנה, כאשר ראתה שלא התקינו אז היא (או מי מטעמה) התקינה שם חתיכת צינור במקום השעון כדי שיוכלו לגור בדירה.

תתקשר טלפונית שוב לשירות הלקוחות של תאגיד המים ותקליט אותם, במהלך השיחה תפרט כמה פעמים אתה התקשרת והגעת לשם, מה נאמר לך וכ', תגרום לנציג/ה להודות בדברים. הם בטח יבטיחו לך להתקין שם שעון, במידה ואכן יתקינו אז הסאגה הסתיימה, במידה ולא יתקינו אז תהנה.

מזכיר לי שיום אחד החליטו להחליף את כל השעונים ברחוב, אצלי היתה בעיה כלשהי וחיברו במקום חתיכת צינור והבטיחו להביא שעון אח"כ (כנראה נגמרו השעונים). בפועל התעכבו איזה יומיים עם השעון והממטרות בגינה עבדו שעות נוספות, מעבר לזה פינקתי את הרכב שלי ועוד כמה רכבים של השכנים בשטיפה קבוצתית איכותית (זה היה לפני הרבה שנים בתקופה שהיו עוד מים בכנרת). אח"כ השקתי את העצים ברחוב (אחד השכנים ביקש).

פורסם

אני לא רוצה לקבל פתאום חיובים מטורפים ולא יהיה לי דרך להוכיח שהם לא נכונים.

מה עושים במצב כזה?

מכתב בדואר רשום.

תפרט את כל פניותיך ותסביר שמעתה ואילך אינך פונה אליהם יותר - ואם ישלחו לך חיוב מים מנופח, תתראו בבית המשפט.

אם ממש בא לך להתעלל בהם, תספר להם שכל פניותיך אליהם מוקלטות - אולי זה יגרום להם לזוז יותר מהר.

כרגע מי שמשלם על המים שלך הם כל השכנים שלך - המונה בכניסה לבניין סופר את סך כמות המים שצרכו כל הדיירים. החישוב עבור "צריכה משותפת", קרי: השקיה, ניקיון וכו' - כמו שכבר אמר ישה - נעשה ע"י שיקלול הצריכה הכוללת בכניסה לבניין פחות הצריכה של כל הדיירים.

סביר להניח שאם יש בבניין שלך 10-20 דיירים, כל אחד מהם ישלם על 0.5-1 קוב מים נוסף של "צריכה משותפת" בגללך ;-)

זה הזמן להתפנק על בסיס יומי באמבטיית קצף מרעננת אחרי יום עבודה :D

(סתם סתם... ;-) )

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חוסר אכפתיות של עיריות ממים זה דבר לא חדש.

יש להן כמות מים שהיא נחשבת למים שהולכים במערכת. (נזילות. פיצוצים. וכו )

ובנוסף כמו שאמרו יש להם שעון ראשי לכל בניין. לצריכה משותפת. ולכן לא איכפת להם. כי כך או אך משהו משלם על המים.

לפני כ4 שנים. עשיתי שיפוץ בבית. ובבית שלי יושב המונה שלי. והמונה של הבתים לידי. ס"כ 4 בתים + מונה ראשי. (מונה צריכה משותפת)

הצינור הראשי היה רקוב. (לפני המונה) תוך כדי ניקיון בגינה. ועבודה עם חרמש. החרמש (חשמלי של זבל סנטר / איכס וכו)

סיים את חייו של הצינור. ופוצץ אותו. מדובר על צינור עגול של כ10 ס"מ עובי.

והמים התחילו לרוץ מהגינה שלי לרחוב.

שניה אחרי זה טלפון לעיריה שתבוא ותסדר את זה. חבל על המים. השעה סביב 1 בצהריים.! (כי הם היו בהפסקת אוכל)

תוך כ 10 דקות מגיע אחראי מהעירייה. מסתכל. אומר יטופל. והולך. עובר חצי שעה. ועוד חצי שעה.

בקיצור השעה בערך 3 וחצי. מגיע צוות. 3-4 פועלים. מסתכלים. הולכים מביאים סוג של בנד מתכת וגומי. ומנסים לעשות טלאי.

מצליחים לעשות. אבל הוא נוזל מעוד. הוא הוריד את לחץ מים לכל האזור בכ 50%.

הפועלים אורזים כלים ומתכננים ללכת.

אני והשכנים שואלים אותם. לא חבל על המים. מעכשיו (כ 4 בערב. עד מחר בבוקר ) ימשיכו לזרום המים.

התשובה שלהם מה איכפת לכם. אין לכם שעון על המים האלו. אתם לא משלמים אליהם. והם הולכים.

טלפון לראש המועצה. שיגיע בבקשה. (אחד השכנים הוא במועצה). הוא מגיע מסתכל ועושה כמה טלפונים.

ועונה לנו. בגלל שהודענו מאוחר. הפועלים לא היו מסיימים לתקן את זה היום. ולכן זה יטופל מחר.

השכנים ענו לו שהודיעו למועצה בשעה 1 בערך. והפועלים הגיעו רק ב 3 וחצי. והם מסיימים בשעה 5 לעבוד.

4 שעות לעשות תיקון יותר טוב. היה אפשרי.

תשובתו היתה מרגיזה בטירוף. כמו הפועלים. אתם לא משלמים על המים. העיריה משלמת. מה איכפת לכם?

למחרת 7 בבוקר כבר התחילו להרים את כל הרחוב. כדי להחליף את הצינור הגמור. תיקון של 4 שעות לקח יומיים! .

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...