Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מגבר פלאנט אודיו ac1800 5 ערוצים,מחובר לסאב קטן,פיוניר 400 מאחורה וקומפוננט מקדימה(אין לי מושג איזה),ברצוני להוריד את הבאסים מהרמקולים עצמם ולהעביר את כל הבאסים לסאב בלבד,ראיתי שבחו"ל המגבר הזה נמכר עם קונטרולר חיצוני שדרכו שולטים על הבאסים,השאלה שלי היא מאיפה אני משיג כזה?חייב של פלנט אודיו או של כל חברה אחרת יתאים?במגבר עצמו יש יציאה לקונטרולר הזה שנראית קצת כמו חיבור של קו טלפון..אני חושב שזה החיבור:

http://www.ebay.com/itm/CABLE-BASS-GAIN-KNOB-REMOTE-CONTROL-AMP-WIRE-CORD-/280440655752?pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr&hash=item414b90cf88

במתאמים האלה החיבור נראה דרך כניסת הRCA,האם זה יתאים לי?ישלוט רק על הסאב עצמו בזמן שאני אכוון את הרמקולים עצמם בנפרד מהמערכת?

http://www.ebay.com/itm/CAR-AMP-AMPLIFIER-REMOTE-LEVEL-RCA-CONTROL-BASS-BOOST-KNOB-US-SELLER-/260896831445?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbea9b7d5

תודה לכולם!

פורסם

היי,

שלט לסאב לא יעזור לך , אתה צריך לכוון את הקרוסים במגבר,

את הקרוס של היציאה של הסאב תכוון לאופציה LPF ולבערך 80hz (רק בתור נקודת מוצא לכיוון בהמשך), ואת הקרוס של היציאות של הקומפוננטים ל HPF לאותו התדר (80hz) .

משם תשנה לאט לאט את תדר החיתוך ותיראה מה נשמע לך הכי טוב.

בכל מקרה, לפני הכל כדאי לקרוא את ה FAQ של הפורום.

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

את השלט בקישור השני אני יכול להרכיב?זה לא יעשה את העבודה?מה שאני רוצה בעצם לשלוט על הסאב בנפרד ובשירים מסויימים להגביר או להוריד את הבאסים מבלי כל פעם לגשת למגבר בשביל לעשות זאת.

פורסם
ברצוני להוריד את הבאסים מהרמקולים עצמם ולהעביר את כל הבאסים לסאב בלבד

בשביל זה צריך לחתוך את התדרים של הסאב מלמעלה, ושל הקומפוננט מלמטה ..

אתה יכול להשתמש בשלט שבקישור השני בשביל לשלוט על עוצמת הסאב, אבל אני לא חושב שזה מה שיעזור לך (אם אני מבין נכון את הבעיה אצלך).

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם
בשביל זה צריך לחתוך את התדרים של הסאב מלמעלה, ושל הקומפוננט מלמטה ..

אתה יכול להשתמש בשלט שבקישור השני בשביל לשלוט על עוצמת הסאב, אבל אני לא חושב שזה מה שיעזור לך (אם אני מבין נכון את הבעיה אצלך).

לשלוט על הסאב זה מה שאני רוצה,אני רוצה להוריד את הבאסים בפאנל ל0 בערך או אפילו -1 ולהגביר את הבאסים רק מהסאב,זה אפשרי עם השלט הנ"ל?או שברגע שאני מחליש את הבאסים מהפאנל לא תהיה אפשרות להגביר את הסאב?

• תוכן חדש...