Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה כאילו שמהעדכון האחרון, התוכנה הזאת הפכה לחרטה אחת גדולה: נכנסת ללופים של חישוב מסלול מחדש, מנווטת למקומות שגויים (לא פיספוס של כמה מטרים אלא רחובות ממש!) ולפעמים אפילו לא עוקבת אחרי מסלול הנסיעה הנכון :shock:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם אצלי נכנס ללופים של חישוב מחדש ומזהה אותי ברחוב מגביל לזה שאני נוסע בו.

אם זה ימשך פשוט אשחזר אצ הגרסה הישנה, יחי אנדרואיד. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לי קרה חירבוש אחר

הרכב תמיד נוסע ימינה במסך במקום למעלה

כמו כן אם אני עומד ברמזור פיתאום הוא חושב שאני נוסע לכיוון שממנו באתי

אחרכך אני מתחיל את הנסיעה ורק אחרי 2 רחובות המפה מתאפסת על עצמה ומראה את המיקום האמיתי שלי בה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מוזר

אני משתמש בה על בסיס כמעט יומי (כדי לבדוק פקקים בנסיעות ארוכות לצפון/דרום)

ולא נתקלתי בבעיות האלו.

מה שכן, כשהשתמשתי בIONE של מירס, הרשת האיטית שלהם גרמה לתוכנה להשתגע ולאבד את הפוקוס, חישובי מסלול היו לוקחים חצי מהנסיעה ואופסים היו על ימין ועל שמאל

כך שלדעתי זה יותר בעית תקשורת/GPS ומכשיר מאשר התוכנה.

פורסם

תבדקו בתוכנת המפות האינטגרלית של האייפון תוך כמה זמן האייפון מתאפס על לווינים ומהי רמת הדיוק.

ברגע שהאייפון קלט מספיק לווינים וביצע את החישובים הנדרשים מופיעה על המפה נקודה עם PING (מעגל מהבהב).

כפי שכתב קודמיי בהרבה מקרים הבעיה היא לא בתוכנת וויז אלא בתקשורת האינטרנט שגורמת בין הייתר לעיקוב בנעילת האייפון על לווינים שעלול במקרים מסויימים לקחת גם 5-10 דקות.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני עם הגרסה המעודכנת ואין שום בעיות, אם כבר יש בעיות זה בIGO, בדרום תל אביב אין מצב למצוא רחוב, כל הזמן חישובי מסלול ומיקומים שגויים. זה מה שגרם לי לעבור לוויז המצויינת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מעניין, גם אני נתקל לאחרונה בבעיות עם WAZE בגלקסי S2. זה התחיל מזה שכשעדכנתי גרסא היא פשוט לא ניווטה יותר. רק ציירה את המיקום שלי ואת המסלול ולא נתנה יותר הכוונות. עדכנתי שוב וזה הסתדר, אבל עכשיו לוקח לה לפעמים המון זמן לקלוט GPS (לרוב אני מכבה אותה, מדליק מחדש ואז היא קולטת מיד) ובימים האחרונים היא לפעמים לא מצליחה בכלל להבין איפה אני נמצא ומשתגעת כשהיא מנווטת. אתמול נסעתי על איילון והיא חשבה שאני ברחובות שנמצאים מאות מטרים משם, אז היא עשתה חישוב מסלול מחדש כל חמש שניות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כאחד שלא משתמש הרבה בGPS ושכן משתמש רק בוויז.

אחרי עידכון גרסה אתמול יצא לי לנסוע לראש העין עם וויז, גם אני מאשר כמה תקלות כמו:

- לופים של חישוב דרך.

- זיהוי שלי ברחוב מקביל.

אבל אני גם לאחרונה עברתי לסלקום עם אינטרנט איטי בהרבה ממה שהיה.

פורסם

מאז גירסא 3.0. התחילו בעיות מוזרות.

לפעמים כשמחפשים כתובת זה לוקח המון זמן, לפעמים אני נוסע ישר והניווט מראה לי בדיוק את המסלול ההפוך (מציג אותי כאילו אני נוסע אחורה)

ועכשיו בגירסא 3.0.1 אי אפשר לדעת מתי התוכנה קלטה לווינים ומתי לא.

הייתי חוזר בכיף לגירסא 2.0 אם היה אפשר.

פורסם

אצלי זה גרם לי לכמה איחורים רציניים באזור המרכז.

הבעיה הייתה שהוא גם תקע את הGPS השני, שבו הפסקתי להשתמש כי אורנג' התחילו להיות אידיוטים ולא משתפים כבר פעולה עם דפי זהב אז אפשר רק למצוא מקומות עם כתובת.

אפילו בית חולים לא יכולתי למצוא ביום שהאחיין שלי נולד ומיהרתי לשם :evil:

בסוף מחקתי אותו והתקנתי מחדש.

אם יש Google Navigation או משהו יותר טוב, אני אנסה אותו כי אפשר להתחרפן מGPS דפוק.

פורסם

אצלי גם מג'עג'עת, אבל אני ממילא לא סומך על שום GPS.

לימוד ציר היא שיטה יעילה בהרבה, וגם משאירה אותך חד.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אצלי הוייז עשה צרות בחישוב של מסלול ארוך יותר ממה שאני מכיר, המשיך לכך שהכווין אותי להיכנס באין כניסה והשיא היה כשנסעתי מחיפה לנצר סירני והמונח ״הצמד לימין״ קיבל בוייז כמה פרשנויות כאשר פעם אחת הוא רצה שאני אפנה ימינה ופעם אחרת סתם רצה שאני אצמד לימין.

בכל אופן הורדתי igo ואני מקווה שהיא יודעת לנווט ולהסביר יותר טוב.

פורסם

גם אצלי כבר מספר שבועות, באייפון, עם הגרסה העדכנית ביותר.

התוכנה חושבת אני נוסע בכיוון ההפוך, לופים ארוכים של חישובי מסלול מחדש ואי דיוק. בהחלט מעיק.

אני משתמש בה על בסיס יומי על מנת להתחמק מפקק מידי פעם. האמת שעד עכשיו שהתחילו כל הקונצים האלה, זה עבד נהדר.

!AWDSOME

• תוכן חדש...