Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 156 2.5 ידני VS גולף V6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז קודם כל ככה.. אני מאוד אוהב את הפורום הזה ואף פעם לא הייתי רשום בו כי כל השאלות שהיו לי קיבלתי מענה משואלים ופותחי השרשורים הקודמים. תודה רבה לחברי פורום זה.

יש לי דילמה קשה מאוד.... נהגתי על אלפה 2.5 ידנית ומאוד התלהבתי ואני טיפוס של גרמניות הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים מנוסים במכוניות האלה גולף V6 או אלפה 2.5 V6

1) מה ההבדלים מבחינת צריכת דלק טיפולים אחזקה אמינות וכל מה שקשור למוסכים.

2) מאוד חשוב לי התנהגות כביש והנאה בנהיגה וכמובן כוח.

3) ומבחינת שיפורים למכוניות אלה הכוונה לשיפורים שיעשו הבדל ושווים את הכסף. מה ניתן לשפר ומה העלויות.?

4) איזה מהרכבים האלה יש "שוק" טוב יותר? הכוונה שאם אני ירצה למכור מה ימכר קודם?

תודה לכל העונים ובבקשה רק אנשים שמבינים מנסיון ברכבים אלה. :roll:

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי :lol:

פורסם

בכל הקשור בהנאה מנהיגה,צליל המנוע,התנהגות האלפא מתעלה על הגולף.

הגולף בדור ה4(MK4) איננה בעלת שילדה ספורטיבית ומתנהגת לעומת האלפא(למרות המנוע הגדול שמעיב על החלק הקדמי ופוגם באיזון בהשוואה ל156 בעלת מנוע ה2 ליטרים).

הגולף הנ''ל יותר קרוזרית(GT) מאשר ספורטיבית(GTI,שבדור הזה הייתה חזקה בעיקר בקו ישר והציגה אמינות גבוהה לשיפורי מנוע דרסטים ועקב היותה מוגדשת כסטוק).

האלפא מעט נדירה יותר מהגולף(במפרטים הללו) ולכן רכב במצב טוב לא יעמוד זמן רב בהמתנה לקונה.

הוצאות ואחזקות בדגמים אלו אינם ידועים לי אני מניח שהמומחים ייענו על זה בצורה טובה יותר ממה שכתוב באופן יבש.

2 הרכבים אטמוספריים ולכן על מנת לשפרם באופן יעיל ומורגש יש לפתוח בפרוייקטים רציניים ויקרים מאוד,מה שגם יאיצו את בלאי הרכב.

בהצלחה

פורסם

>ודה על העזרה GTI33 עוד מישהו יכול להוסיף ולפרט? בבקשה.

כן והכוונה שלי היא לרכבים אטמוספריים.. אני לא אוהב את הגודשים.

ד"א שמעתי משהו על מערכת ניהול שאפשר להוסיף אני לא יודע עד כמה זה יעזור ברכב אטמוספרי... מישהו יודע על זה משהו? כמה זה יוסיף? ספציפית לשתי הדגמים האלה..

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי :lol:

• תוכן חדש...