Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין 3 רכבי סופר מיני

eyalvvv
שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ההתלבטות היא בין רנו קליאו החדשה 1.2 ידני, סיאט איביזה 1.4 רפרנס ידני ופג'ו 206+ ידני.

העלות של שלושת הרכבים היא בערך זהה (נכון לעכשיו כולם עולים 70,000 למעט הפג'ו, אבל מחר יחל המבצע ויש לי הרגשה שהם גם יורידו אותו לאותו מחיר).

מחפש רכב כמה שיותר חסכוני הן מבחינת צריכת הדלק והן מבחינת עלות הטיפולים.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי בדיקות שאני עשיתי שחפשתי,

ממש לא התחברתי לפיג'ו , מבחינתי היא לא הייתה אופציה בעיקר מראה ומה שהרכב מספק,

ואז נשארתי עם הקליאו או פאביה(לבסוף לקחתי איביזה אבל לא משנה..)

הקליאו תיהיה הכי זולה להחזקה , 3 שנים אחריות, טיפול כל שנה או 30.000.

אנשים בפורום דווחו על צריכת דלק של 1 ל 16/17(ככה שהיא גם הכי חסכונית.)

הכי בטיחותית, (שאני בדקתי אז הזמן הספקה המשוער היה אמור ליהיות ממש בימים האלו..)

לגבי האיביזה, אני האמת לקחתי אותה כי יותר התחברתי למראה הפנימי והחיצוני של הרכב, בנוסף לכל הדברים שהוא נותן כמו בקרת שיוט, יותר בטיחותי מהפאביה וכו'.

מקווה שעזרתי לך.

(בגדול הכי טוב זה לעשות נסיעות מבחן על כל הרכבים ולהחליט)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי מתמקד ב סיאט,בעיקר בגלל מנוע יותר חזק. ה206+ הכי מהנה לנהיגה לפי מה שאנשים רכשו מספרים,קליאו הכי בטיחותית וגם נחשבת למרווחת.

אך סיאט תהנה משוק טוב,חומרים טובים,מנוע הכי חזק.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי מתרחק מהסיאט. בקרוב יעלה לאתר מבחן דרך שעשינו לרכב (בגרסה אחרת, אבל עדיין) והוא לא הרשים אותנו בלשון המעטה.

לדעתי אתה יכול ללכת על הקליאו בראש שקט. או לחזור צעד אחד אחורה, לרכבי המינים הידניים והזולים (מי אמר שברולט ספארק?).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באופן אישי אם הייתי עומד בהתלבטות הזאת הייתי בוחר כנראה ב206+ או בקליאו. הראש אומר 206+ בגלל שפז'ו נתפסת אצלי כמכונית אמינה יותר ועם יותר אופי, הלב אומר קליאו - בגלל שהרכב חדיש יותר, הרבה יותר בטיחותי ומאובזר.

על האיביזה לא הייתי הולך היות ואני לא חסיד של קונצרן VAG ודי נוטה לפסול אותם בגלל ניסיון העבר ובגלל הטיפולים היקרים שלהם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שדור אמר, קונצרן VW יקרן בטיפולים.

מה שנשאר זה פיג'ו ורנו.

עצה שלי, לך תעשה נסיעת מבחן על כל אחת, תישן לילה אחד לפחות, בבוקר תקום ותחליט על מה ללכת.

ה206+ נוחה, אהבתי את התא נוסעים (נהג בעיקר), לדעתי אחלה רכב, וגם בכל הדורות של ה206, הם היו מכוניות זריזורת וכיפיות לנהיגה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עם פיאט ? הפונטו החדשה אמורה להיות מאוד אמינה .

כבר הדור הגרנדה (שהיא גם אופציה לטעמי ) מוכיחה אמינות טובה , אחזקה זולה ואיבזור מפנק (7 כריות אויר , חלון גג , אורות ערפל , דיבורית בלוטוס , USB , וכו ... (אני לא יודע מה עוד יש : ) )

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי את ה- 206+. רכב נחמד מאוד.

על הקליאו הידנית עשיתי נסיעת מבחן וקצת התאכזבתי מהיותה חלשה וזאת עוד בהשוואה ל- 206+ שגם היא לא חזקה במיוחד.

הקליאו יותר מרווחת זה בטוח. תא המטען משמעותית גדול יותר.

ה 206+ חסכונית מאוד. בנוסף, היא כמעט ללא אבזור מלבד הגה וידית הילוכים בניגוד לקליאו שיש לה כמה תוספות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתכווון לפונטו איבו? היא לא עולה 70K.

הייתה גרנדה במבצע שופסל, ב74K,היא עם מנוע 1.2 69 :oops:

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקליאו היא הבחירה הטובה ביותר. יש בה את כל היתרונות שאין ברכבים האחרים. חדישה הרבה יותר מהפיגו. אמינה יותר, מאובזרת,בטיחותית וגדולה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4145651,00.html

זה עוד מבחן מפרגן לקליאו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עם פיאט ? הפונטו החדשה אמורה להיות מאוד אמינה .

כבר הדור הגרנדה (שהיא גם אופציה לטעמי ) מוכיחה אמינות טובה , אחזקה זולה ואיבזור מפנק (7 כריות אויר , חלון גג , אורות ערפל , דיבורית בלוטוס , USB , וכו ... (אני לא יודע מה עוד יש : ) )

בגרסת הבסיס יש 2 כריות אוויר, שכח מUSB ודיבורית בלוטות' (אולי בהתקנה מקומית, לא מקורי).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע קצת על הרכבים האלה חבר שלי גם היה במצב הזה ורצנו בין כל הסוכנויות בעיר.

1. הפגיו- אם כל האהבה שלי אליה, אני מוכרח לציין שזה הוא הרכב המיושן ביותר בחבורה, שאריות החלקים שנשארו נמכרות היום כחבילת + , אבל היא יחסית חיסכונית, ומהנאה לנהיגה המנוע התגלה כאמין במרוצת השנים מנוע מיושן מלפני עשור, הרכב נהנאה מאפטרמארקט עצום.

2. קליאו- רכב בטיחוגתי ועכשוי, כן לפי התגובות גם חיסכוני, אבל קרסו שוחתים במחירי החלקים המקורים, ויש לרכב בעיות ילדות, למרות שקליאו היא הכי הרבה רכב כאן, אבל חלוש יתר על המידה.

3. אדלג על הסיאט ואדבר על הפיאט- לדעתי מבין 4 המכוניות האלה היא הכי יפה חבילת האיבזור בא בעלת אלמנטים רבים ואני מדבר כמובן על הדגם. multiair עם 100 סוסים ומנוע 1400 סמק אחריות ל4 שנים אם זכור לי נכון.

בקיצור אני לא פאן גדול של אף אחת מן המכוניות הנ"ל, למרות שאני אוהב את ה206 xs מתחילת שנות האלפים. המכונית שיותר קסמה לי היא הפונטו עם 100 סוסים חיסכונית יפה מרווחת וחבילת איבזור לא רע, כוח לא חסר הבחירה שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע קצת על הרכבים האלה חבר שלי גם היה במצב הזה ורצנו בין כל הסוכנויות בעיר.

1. הפגיו- אם כל האהבה שלי אליה, אני מוכרח לציין שזה הוא הרכב המיושן ביותר בחבורה, שאריות החלקים שנשארו נמכרות היום כחבילת + , אבל היא יחסית חיסכונית, ומהנאה לנהיגה המנוע התגלה כאמין במרוצת השנים מנוע מיושן מלפני עשור, הרכב נהנאה מאפטרמארקט עצום.

2. קליאו- רכב בטיחוגתי ועכשוי, כן לפי התגובות גם חיסכוני, אבל קרסו שוחתים במחירי החלקים המקורים, ויש לרכב בעיות ילדות, למרות שקליאו היא הכי הרבה רכב כאן, אבל חלוש יתר על המידה.

3. אדלג על הסיאט ואדבר על הפיאט- לדעתי מבין 4 המכוניות האלה היא הכי יפה חבילת האיבזור בא בעלת אלמנטים רבים ואני מדבר כמובן על הדגם. multiair עם 100 סוסים ומנוע 1400 סמק אחריות ל4 שנים אם זכור לי נכון.

בקיצור אני לא פאן גדול של אף אחת מן המכוניות הנ"ל, למרות שאני אוהב את ה206 xs מתחילת שנות האלפים. המכונית שיותר קסמה לי היא הפונטו עם 100 סוסים חיסכונית יפה מרווחת וחבילת איבזור לא רע, כוח לא חסר הבחירה שלי.

הפונטו

לא

עולה

70K ש"ח.

שכח מזה.

הדגם של 1.2 עם 2 כריות אוויר ובלי שום מולטיאייר ולא שום דבר. מנוע של 65-70 כ"ס...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפונטו

לא

עולה

70K ש"ח.

שכח מזה.

הדגם של 1.2 עם 2 כריות אוויר ובלי שום מולטיאייר ולא שום דבר. מנוע של 65-70 כ"ס...

לא טענתי שהיא עולה 70. אבל אולי בכל זאת שווה להתאמץ קצת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...