Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 70 אלף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורום.

אז ככה אני מחפש רכב ספורט ידני.

אני עושה נסיעות בתוך העיר בת"א וגם נוסע לירושלים 3 פעמיים בשבוע .

אני מחפש רכב חזק בעליות ומהיר שהיה לו בקרת יציבות טובה

פתיחות חזקות והמראה שלו חשוב מאוד .

מאוד חשוב לי רכב חסכוני ואמין וביטוח לא בשמיים.

הציעו לי טויוטה יאריס TS האם כדי לא מכיר תרכב ?.

תודה לעוזרים ואחלה שבוע לכולם.

פורסם

אם חשקה נפשך בטויוטה יאריס TS, אכן מדובר ברכב מצויין - אולם אין היא עונה על ההגדרה של רכב "ספורט", אלה יותר כפשרה "ספורטיבית".

כבודה במקומה, ולזכותה יאמר כי חסכון זריזות ואמינות (יחסית) אומנם תמצא שם, אולם נחשבת כחלשלושה מרכבים ספורטיביים אחרים (שהרי הגדרת זאת כתנאי בסיסי).

במידה ומדובר ברכב "ספורטיבי" ראשון, אני חושב שהיא תתאים.

פורסם

אני לא מכיר תרכב הזה אך הוא בעלויות אך הנסיעה שלו בהילוך חמישי מה הכוח שאפשר להוציא מרכב כזה.

אני פשוט רוצה לקבל חוות דעת על רכבים נוספים

אני כבר 4 שנים על הכביש

פורסם

אין רכב מושלם.

הדרישה לרכב ספורט שישאיר לכולם אבק ביישורת, חסכוני בדלק, זול לתחזוקה, ובעל עלויות ביטוח זולות הוא דמיוני.

תאלץ להתפשר: הטויוטה אמינה וזריזה, אולם חלשה למה שנראה לי שאתה מחפש.

קליאו ספורט תהיה חזקה מהיאריס משמעותית, מהנה מאוד בסיבובים, בעלת ביטוח שפוי, אולם ההחזקה שלה יקרה יותר.

כל הגרמניות הגודשות יהיו חזקות מהשתיים הקודמות בקו ישר, אולם התחזוקה הכללית שלהן לא זולה, וצריכת הדלק שלהן לא נמוכה.

אופציה מעניינת נוספת בשבילך היא המזדה MX5, אטמוספרית, הנעה אחורית. אין לי מושג לגבי עלויות שונות כי מעולם לא הייתה לי \ מעולם לא הכרתי מישהו באופן קרוב שהייתה לו אחת.

חיפוש יניב לך תוצאות לכל שאלה שיכולה לעלות לך לגבי כל אחת מהן,

בהצלחה.

נ.ב - סימני פיסוק הם לא מילה גסה!

פורסם

אז ככה אחי לא הבנתי אותי ממש טוב וקודם כול תודה על העזרה שלך אני יש לי מאזדה 3 שנת 2004 אני מחפש אוטו שיעשה בערך אותה ממוצע של דלק ובעניין הביטוח אפשר להתפשר עוד טיפה כי מה שאני מחפש זה רכב שאני יהנה מימנו וירגיש תנסיעה שלו הנסיעה הקבועה שלי זה מת"א לירושלים אני פחות בתוך העיר שלי תיתן לי כמה הצעות לרכבים שאתה חושב שהם אמינים חזקים ומהירים ובערך בצריכה של המאזדה 3 .

• תוכן חדש...